Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)
Raspunsuri - Pagina 16

angelapriboi spune:
Kriss nu trebuie sa te invinovatesti tu pentru divortul parintilor.
Tatal tau se ducea oricum cu aia,chiar daca era bunic.
Asa sunt barbatii !!!!!!!!!!!
Stiu ca mai exista si exceptii ....dar sunt pe cale de disparitie.

angelapriboi spune:
Nu o sa inteleg niciodata de ce oamenii pot sa raneasca in asemenea hal pe cei de langa ei.
Eu am invatat sa nu mai am incredere in nimeni.

kriss79 spune:
Asa cred ca ajung si eu acusi, cu increderea.. Sunt mai atenta in tot ceea ce fac, inclusiv cu sotul..acum sper sa nu gresesc, dar te raneste cel la care te asteptai mai putin..Angela, multumesc pt. sustinere..
Fetita prietenilor tai cum mai e?
Va doresc un weekend cald si relaxant!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina

angelapriboi spune:
Fetita prietenilor mei este mai bine acum,au externat-o dar merge zilnic la spital pentru o luna ,ca sa o tina sub supraveghere.
Dar in general e bine.
Cand o sa am eu mai mult timp de barfa o sa-ti povestesc pe PM prin ce am trecut eu de nu mai am incredere in nimeni.

kriss79 spune:
OKI.
Ma bucur ca fetita e mai bine..
te pup
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina

mathilda spune:
kriss,
de ce nu incerci sa deschizi cabinet de avocatura cu inca cativa asociati si sa acoperiti in ac fel m multe domenii
la cabinetul unde lucrez acum sunt 5 avocati(penal, muncii, civil etc) acopera aproape tot. si aici cabinetele individuale nu au dat randament.
bafta si tine-ne la curent
P.S. ti-am trimis un mesaj pe mail.
angela- ti-am scris in legatura cu o problema jur dar intre timp am gasit solutia.
naty- bine ai venit pe forum
fetelor va pup pe toate

mathilda spune:
angela,
eu am facut cererea pt cineva in olandeza si eram curioasa cum suna in romana. ti-am trimis din nou mail. merci mult. daca nu l-ai primit da-mi de veste inseamna ca e o problema cu hotmail

kriss79 spune:
Buna dimineata
Imi beau cafeluta de dimineata(sunteti si voi invitate:)dupa care ma duc la putin..
Mathilda, multumesc pt. email.Inseamna ca ma intelegi cum e..mai vorbim noi..acum e weekend si vreau sa ma destind:)
Ideea de asociere imi surade si mie, dar trebuie sa gasesc si doritori. Anul trecut am cautat printre colegi, prieteni si nu prea erau interesati. Si ei vroiau sa fie independenti, fara colaborari samd.. Singurii cei care le-ar surade ideea sunt cei care vor sa intre in Barou(vroiau sa ii iau eu stagiari, dar nu am vechimea necesara:)..
Cei mai cu experienta, la fel nu vor sa se asocieze cu cineva cu 4 ani vechime doar..A, colegii de varsta mea ar vrea colaborare, dar cu cei deja cunoscuti..
Se zvonea la un moment dat ca odata cu intrarea in UE av. vor trebui sa se specializeze pe un anumit domeniu, nu asa cum e acum..faci de toate..si tot un zvon era ca nu vor mai putea lucra individual, ci pe societati civile prof, deci minimum 2.
va pup deocamdata!
Incercari bebik
Cristina

Luna75 spune:
Kriss,din cand in cand un ecler face minuni la moral.
Sa nu uiti sa treci pe la noi,ai doua floricele.Mult succes !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.