Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vocea mea e dogita complet.
Bine ca nu ma auziti.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Si eu am citit ca aparatorile de pat se scot dupa ce face copilul 6 luni.

Insa eu le-am lasat : se prind in mai multe puncte, si sus si jos, dar eu le-am prins foarte lejer doar la colturi-jos. Adica stau "in picioare" suficient sa-l protejeze noaptea, dar daca vrea sa se urce pe ele, se fac una cu patutul.

Azi am fost la prima petrecere de Halloween, ca mai avem una joia viitoare. I-am cumparat acum 1 luna un costum frumos de leu, dar intre timp Petrutu' s-a ingrasat . Asa ca am fugit repede sa-i iau un costum pe marimea actuala, am gasit unul de pumpkin, dovleac pe romaneste.
Am facut 36 de poze, doar cateva sunt clare si apare cineva in ele. O camera plina cu copii care alearga, se tarasc...n-ai pe cine lamuri sa stea cateva secunde la poza. Pumpkin-ul meu s-a distrat pe cinste si a plans la plecare, mai vroia sa stea

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, nu se poate catara pe aparatori. sunt f bine stranse de peretii patutului si sunt pe absolut toata suprafata gratiilor (adica pana sus, pe margine). asa ca nu cred ca se poate cocota pe ele.

mey, ma bagati la idei! dar oare nu e vorba de aparatorile acelea mai mici? ca ma gandesc ca astea care-s pe toata suprafata gratiilor n-au cum sa ofere practic niciun punct de sprijin pt vreo catarare...

kid, nici nu stiam ca am povestit aici de sefa mea cea nashpa . bine... am povestit de toata viata mea, asa ca nu ma mir ca am spus si despre asta .
da, fetelor, de luni la scarbiciu cu mine.

m-a sunat soacra de cu dimineata sa ne spuna la multi ani. ma gandeam ca o fi luat ceva la bord . dar dup-aia imediat mi-a zis si sotul la multi ani si m-am prins si eu. azi am facut 5 ani de la nunta, de la cununia religioasa .

ooo, ce pumpkin dragutz!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Si eu pe aici, mai citesc un pic din ce scrieti dar oricum mai am mult de recuperat din urma.

Dr Alina si Valen, frumoase vesti avem de la voi, felicitari pentru bebe2, va urez sarcini usoare si bebei sanatosi si cuminti. Ce frumos ca si seria a doua vor fi apropiati de varsta.

Mifloricico, ai fost mortala cu "reload", m-a pufnit rasul cand am citit.

Diana, e super-scump dovlecelul Petrut, iti vine sa-l mananci.

Irina, o sa fie bine cu plecarea voastra, nu-ti face griji.

Ioana, stiu ca mersul al cresa nu e solutia ideala, dar sunt sigura ca Miruna va fi bine, ea nu e un copil dificil, e sociabila si-i plac copii. Oricum bafta, tinem pumnii.

Pupici la fete, weekend placut,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi: Mihai Cristian (Ralcat), Alexandru (deeapui), Radu-Cristian (Ancris), Ana-Maria (roxica), Vanessa Sarah Maria (serini_r), David Andrei (medeea), Alexandra Marina (olguta12)!

Diana lui Petrut, l-am admirat pe pumkin.

Azi dimineata a venit mama, cu prajituri si multe flanele impletite pentru Miruna.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

aha, ioana, sa inteleg ca urmeaza o perioada de bunatatzuri prin frigiderul tau...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna dimineata,

La multi ani bebeilor care sarbatoresc astazi!

Am fost ieri sa-i ia sange,a stat fata f cuminte,nu a zis absolut nimic,nici nu s-a miscat,era f atenta ce-i face asistenta,asta pana cand a laudat-o si a inceput sa planga,dar deja terminase.Astazi luam rezultatele...
Ieri a mancat un pic,i-am fiert niste legume de alea congelate morcov,porumb si mazare..era incantata sa le apuce si le ducea la gura.
Eu inca mai tin aparatorile la patut,Bianca se foieste toata noaptea da cu capul de pat sau isi baga picioarele printre gratii.O sa fiu atenta sa le prind bine.
De doua seri imi adoarme la 9.30 si doarme pana la 8,sper s-o tina tot asa,ca m-am saturat s-o alerg pana la 12-1 ca sa se culce.Mai papa 2 bibe de lapte peste noapte..recupereaza ce nu papa ziua.

Diana,l-am admirat pe Petrut in costumasul pumpkin,tare dragut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pentru fetele interesate sa mai citeasca un subiect aprins la zz: aici.

Anto, multumesc mult.

Maica-mea va participa la nush'cite conferinte si sesiuni (invatatorii din ziua de azi sint extra-mega-super-perfectionati), pina miercuri are agenda plina. Asa ca nu prea mai are timp de stat la cratita maica-mea, Kristina.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Diana super dulce pumpkin!Imi vine sa-l mananc!
Ioana trimite-mi si mie o prajiturica te rooog!
Despre cresa eu consider ca mersul in colectivitate nu poate fi decat benefic pentru dezvoltarea unui copil. Eu am anuntat ca de la anu' Alexia va merge la cresa si am tot inceput sa aud numai comentarii de genul:"vai dar ce suflet ai sa-ti duci copilul asa mic la cresa, o sa se imbolnaveasca..etc".Am dat ignore la toate comentariile. Pana in septembrie am timp sa o imunizez(eu pana la un an am mers pe schema de stat,deci trebuie sa fac restul vaccinurilor neincluse in schema)si gata pleaca fata la cresa. Eu nu m-am intors la servici pentru ca nu ies bine la calcule. Un salariu de asistent social la protectia copilului nu e deloc atractiv. Dar daca altfel ar fi stat lucrurile m-as fi intors si eu mai devreme la serv.
Kristinutza 5 ani de casatorie , oaaauuu felicitarii!
noi avem numai 3 anisori!
Si nu in ultimul rand ,
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi: Mihai Cristian, Alexandru, Radu-Cristian, Ana-Maria, Vanessa Sarah Maria, David Andrei, Alexandra Marina!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

tuturor

si La multi ani! tuturor sarbatoritilor.

noi suntem bine,mai putin don-soara care are probleme cu coloana,Lucas are 83 cm si 12 kg,merge singur spune si face o gramada de trasnai.

vreu sa felicit pe Anya si valen ptr bb 2.

in legatura cu mersul la gradinita eu ma abtin pana la 2 ani nici nu ma gandesc sa merg la munca,nu am un job super bun ca sa ma duc,in schimb pe don-soara am dus-o de la 8 luni si a fost bine neasteptat de bine.Pe vremea aceea erau scutece de bumbac nu de unica folosinta,mergeam cu geanta de schimburi dupa mine,era tare greu fata de acum dar fetei i-a mers bine.

sanatate tuturor pentru toti copilasii.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput