Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bombo bine ai revenit
Moni, Pufu ia vedeti se vede ceva? sa stiu daca mai fac.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai fetelor dar voi sunteti online toate si nu se mai intelege nimic...pana am scris eu un mesaj, voi ati scris o pagina si ceva
Am fost la Dani ca s-a trezit ca nu poate respira...iar e infundat nasul..
Spuneti-mi ce sa ii mai pun in nas ca vad ca de o sapt jumate tot muceste la greu. I-am pus nazomer-nimic, i-am pus vibrocil-nimic, i-am pus solutie efedrina-nimic (asta a dat roade data trecuta). il aspir de fiecare data cu "batista bebelusului" si ii pun ser fiziologic dar cand il pun in pat i se infunda nasul.
Ce naiba sa ii mai pun in nas sa ii treaca????

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Bianca habar n-am ca nu am avut probleme pana acum.

maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Pana mai mestreste Giova cu pozele, am recuperat cu filmuletele Raisei. Frumoasa si razareata. Dar si cand plange, mama, mama. Parca-i fi-miu. Leit.

Denisa, am recuperat si cu Emma. Ii place rau in apa. Ce ma oftic ca la noi nu se face innot cu bbi asa mici. Se pare ca a invatat chestia cu da si ia, insa mai uita din cand in cand sa dea obiectul inapoi, ca sa-l roada un pic. Si ce-o mai iubeste ea pe buni. Cat despre muci, eu nu vad nimic.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Asa am revenit Ne-am distrat fain de ziua mea, mi-a facut Ady petrecere si am primit multe cadouri dar cel mai fain a fost de la Jasmine ,un ursuletz mareee pe care i l-a luat tati sa mi-l dea , si un kiss dragastos pe obraz .A inceput si ea sa mearga chipurile in 4 labe, daca se poate zice asa , ca de fapt se taraste ca si Bruno, daca am retzinut eu bine din filmuletz ...dar e tare distractiv pt ea ca ajunge repede unde vrea dar si pt noi care radem cand o vedem. Mai nou de cand se deplaseaza asa ii zic aspiratorul lui mama ca aspira absolut tot ce vede pe jos,pe masa ,nu o potzi lasa nici o secunda de capul ei ca te trezesti ca are gura plina cu una alta La capitolul mancare stam mai bine, a revenit oarecum pofta de mancare,papam de toate aproape ,mancare gatita in general ca nu-i mai place cea de bebei ce-i drept nici mie nu mi-ar placea ...Mi-a amortit neuronul iar si am uitat ce mai aveam de zis...
Aha multa sanatate lui Iorgos al Monicai

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO se vad
BIANCA Dianei i-au trecut de la sine (cu un pic de ser odata pe zi),i-am dat antibiotice de pomana cred (a mai avut mucii o saptamana dupa ce am terminat cu ele)

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...eu m-am nascut in Sebes si sunt f mandra de asta (cand aveam 2 ani m-am mutat la Tg-Mures) )..ultima oara am fost la Sebes acum 3 saptamani si am facut o ora si 45 minute inapoi..deci poti sa vii sa servesti cina intr-o seara

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

moni mersi.
Bombo ce fain cadou ai primit de la Jasmine . La ce ai zis de Jasmine ca e aspirator, Clau mi-a zis ca-i pot pune niste carpe pe genunchi si maini si uite asa ne curata Marco apartamentul.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Gio, se vad acum. V-ati pus toate pe ei, sa-i antrenati harnicei, de mici. Care cu mopul, care cu aspiratorul. Bravo.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Da Bianca, daca-s locui in Alba, dar stam in Timisoara....

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput