Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Giova, la mine ultimele sunt alea cand merge (cu tine trage chiulu) si alea cand e plin de pamant. Nu mai vad altele nicicum. Si doar e stiut ca de la trotil esti in pericol sa vezi mai multe, nicidecum mai putine.

Ursu, ce faci, saluti si nu mai zici nimic?

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO ziua la soare e super culoarea,dar seara e intunecos rau ca si la plafoniera si la aplice sunt becuri de 40 ,nu se pot pune mai tari,n-am stiut cand le-am cumparat
DENISA ce sa zic ...Diana e blonda toata ziua si de aia pare si mai chelutza decat e - de fapt in spate e chiar lung!Si ce par negru avea la nastere!
PUFUMIC da in sfarsit doarme ... si sa stii ca si ea isi mai calmeaza activitatzile cand o filmez,ma enerveaza la culme , scoate niste perle din gura si cand deschid aparatul ciuciu

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pufumic mai sunt cateva, cum naiba nu le vezi? ai intrat de pe linkul pe care ti l-am dat?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

GIO trebuie pusa fiecare poza in parte pe public de aia nu vedem nimic.NU e destul doar albumul!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ha-ha-ha Moni si cum naiba fac?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Gio, fix pe linku ala am intrat, da' o fi cum zice Moni.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Seara' si de la mine fetelor ! Va multzumesc tuturor pt urarile de ziua mea , si zic si eu cu intarziere La multzi ani sarbatoritelor care au mai fost
Noi pe'acasa ca a fost sotzul liber cateva zile si am mai avut si ceva musafiri in rest suntem bine.
Pana nu uit,Giova chiar nu se vad alte poze noi, m-am uitat si eu acum la linkul dat si nu e nimik nou...
Fug sa o pun be Jasy in pat si revin...

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

GIO pe mine m-a ghidat Ana,cred ca puneai mouse-ul pe fiecare si intrai acolo sus si o puneai pe public O porcarieeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Monica...si Ghitza al tau se imbufneaza? Mai stiu eu pe cineva care face la fel..
Pufmic...nush ce o sa o sa fac cand va umbla in picioare... o sa ii explic frumos ca nu are voie, si daca nu pricepe am sa aplic metoda peste degete poate o sa tzina figura...
Ioana am fost si la chinezi dar mi s-au lungit ochii de la orezul ala

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Breeee .... fac cu nerviii,nu-mi mai merge nici un filmuletz, le pot vedea doar ca poze,iar trebuie instalat ceva pe acolo, sa-l ia naiba de hard nou

Mergi la inceput