Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
pufumic spune:
Giova, la mine ultimele sunt alea cand merge (cu tine trage chiulu) si alea cand e plin de pamant. Nu mai vad altele nicicum. Si doar e stiut ca de la trotil esti in pericol sa vezi mai multe, nicidecum mai putine.
Ursu, ce faci, saluti si nu mai zici nimic?
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
monica70 spune:
GIO ziua la soare e super culoarea,dar seara e intunecos rau ca si la plafoniera si la aplice sunt becuri de 40 ,nu se pot pune mai tari,n-am stiut cand le-am cumparat
DENISA ce sa zic ...Diana e blonda toata ziua si de aia pare si mai chelutza decat e - de fapt in spate e chiar lung!Si ce par negru avea la nastere!
PUFUMIC da in sfarsit doarme ... si sa stii ca si ea isi mai calmeaza activitatzile cand o filmez,ma enerveaza la culme , scoate niste perle din gura si cand deschid aparatul ciuciu
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
Giova spune:
Pufumic mai sunt cateva, cum naiba nu le vezi? ai intrat de pe linkul pe care ti l-am dat?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
GIO trebuie pusa fiecare poza in parte pe public de aia nu vedem nimic.NU e destul doar albumul!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
Giova spune:
Ha-ha-ha Moni si cum naiba fac?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
pufumic spune:
Gio, fix pe linku ala am intrat, da' o fi cum zice Moni.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
Bombonicaaaa spune:
Seara' si de la mine fetelor ! Va multzumesc tuturor pt urarile de ziua mea , si zic si eu cu intarziere La multzi ani sarbatoritelor care au mai fost
Noi pe'acasa ca a fost sotzul liber cateva zile si am mai avut si ceva musafiri in rest suntem bine.
Pana nu uit,Giova chiar nu se vad alte poze noi, m-am uitat si eu acum la linkul dat si nu e nimik nou...
Fug sa o pun be Jasy in pat si revin...
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
monica70 spune:
GIO pe mine m-a ghidat Ana,cred ca puneai mouse-ul pe fiecare si intrai acolo sus si o puneai pe public O porcarieeeeeee
Biancas spune:
Monica...si Ghitza al tau se imbufneaza? Mai stiu eu pe cineva care face la fel..
Pufmic...nush ce o sa o sa fac cand va umbla in picioare... o sa ii explic frumos ca nu are voie, si daca nu pricepe am sa aplic metoda peste degete poate o sa tzina figura...
Ioana am fost si la chinezi dar mi s-au lungit ochii de la orezul ala
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
monica70 spune:
Breeee .... fac cu nerviii,nu-mi mai merge nici un filmuletz, le pot vedea doar ca poze,iar trebuie instalat ceva pe acolo, sa-l ia naiba de hard nou