Rochii de mireasa din hartie igienica
Ha, ha! Ati mai auzit de asta? Cautam pt. fetita pe Net cate ceva despre rochite de papusi din hartie si am dat peste:
http://www.cheap-chic-weddings.com/wedding-contest-2006.html
Enjoy!
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Raspunsuri
ML spune:
Si cele de anul trecut:
http://www.cheap-chic-weddings.com/wedding-contest.html
Ortansa spune:
fantastice!dar ce premii slabute, comparativ cu munca depusa.
ML
Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)
ML spune:
Asa-i. Cineva se intreba pe un blog daca au reusit, cu banii primiti, sa acopere macar costul hartiei utilizate.
Hi, Hi! Ai mei copii erau ingrijorati si se gandeau cu ce se vor sterge miresele acum, daca au folosit toata hartia igienica din casa?!
lai spune:
wow
la petrecerea de burlacita a unei prietene am facut si noi concurs, care face cea mai frumoasa rochie de mireasa din hartie igienica.. bine ca nu se compara cu cele din poze, evident.. iar io am fost oricum model, ca de designer nici atat nu m-as fi priceput.
imi pare rau ca n-am facut mai multe proiecte din astea in copilarie, sa creez eu diferite costumatii din materiale simple si ieftine, in casa.. aici mereu sunt tot felul de petreceri tematice si eu niciodata n-am idei si nu ma pricep ce sa fac...
Lai
olim spune:
sunt frumoase, dr de te prinde ploaia, nu te lasa popa in biserica, sau se inchide cu tine acolo
ML spune:
quote:
Originally posted by lai
la petrecerea de burlacita a unei prietene am facut si noi concurs, care face cea mai frumoasa rochie de mireasa din hartie igienica.. Lai
Dragut! Puteai sa te misti sau asezi pe scaun cu ea? Eu ma intreb cum oare le prind la spate?
Bunica mi-a facut o rochita din hartie creponata in gradinita (acoperita cu celofan, decorata cu buline taiate din poleiala de la ciocolata si captusita cu tifon) si se incheie cu mos si baba cusute pe marginea dublata cu tifon. Hai poate o pun candva aici, de amuzament. A inceput sa se macine. Are 36 de ani!!!