Nu a avut nimeni EXTRAUTERINA??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

offf asa de mult!?Incerc sa nu ma mai agit,ce-o vrea D-zeu acum!Caut alt spital,pt.linistea mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ileana, nu pot sa-ti spun decit sa fi tare si sint alaturi de tine!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ILEANA ce faci?cum te mai simti?sper sa ne spui ce ai mai facut.

claudia

Mergi la inceput

Claudia,nu stiu daca sunt bine..hcg-ul scade,am ajuns la 63.Nu pot decat sa astept.Sotul meu a dat tel. peste tel.,si se pare ca este cel mai bun spital din apropiere.Nu mai sunt asa de speriata,nici nu pot spune ca-s mai linistita.Am gasit multe pe net despre extrauterina.Nu ma pot diagnostica singura,nu au reusit dr. sa se pronunte ..Ma bucur doar de hcg-ul asta care este in scadere,atat!Am dureri de burta,chiar daca iau buline..
Multa sanatate!

Mergi la inceput

http://obgyn.healthcentersonline.com/animations/show_animations.cfm?cmbtopics=252

Sunt mai multe "filmulete",mi s-au parut f.educative

Mergi la inceput

ILEANA beta continua sa scada si este semn bun...eu cred ca a trecut pericolul de a se rupe trompa...daca nu s-a rupt cand valoarea era mare acum ca e in scdere e mai putin probabil sa se rupa.probabil in sapt ce urmeaza va ajunge cel putin la 10-15.
am vazut filmuletele si sunt interesante tare.ms

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ileana,eu am extrauterina de 4 luni.Daca beta scade este foarte bine,vei scapa fara operatie,dar este de durata pana se elimina.Eu am facut metotrexat, am ajuns cu beta la 0 si tot mai e acolo,scade cate putin la fiecare ciclu.Am sangerat 2 luni.Daca mai ai intrebari iti pot raspunde cu placere.Te pupic si sanatate multa!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

DENISA ce mai faci iubita?sper ca esti bine ,doamne ca multe mai sunt de tras si cu extrauterinele astea....pupici lui Cristian cel voinic!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Astept,este tot ce pot sa fac..Denisa,cum stii ca se pierde?Iti apare ceva pe tampon?Eu nu sangerez decat f.putin,cateva picaturi..Ieri am vazut pe tampon o "pielitzica" mititica.
Sunt asa de suparata,imi vine sa-mi iau campii..Necazurile astea vin toate odata..Am vrut sa incep saptamana cu dreptul,si am inceput-o cu stangul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Se elimina de obicei la fiecare ciclu,dar si daca sangerezi in afara ciclului.Te inteleg perfect prin ce stare treci,important este ca ai scapat fara operatie.Ti-a dat metotrexat?

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput