Nu a avut nimeni EXTRAUTERINA??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Denisa,nu mi-au dat metotrexat.Am intrebat dr.si a spus ca se face cand hcg-ul este in crestere.. la mine este in scadere,nu cred sa-mi mai faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am crezut ca inainte sa-ti inceapa sa-ti scada ti-a dat metotrexat.Acum daca iti scade nu mai e nevoie de metotrexat.Cand te duci din nou la control? Ti-a facut ecografie din nou sa vada cum esti? In cate saptamani ar trebui sa fi?

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Maine merg la dr,sunt f.curioasa cat a scazut hcg-ul. Aseara studiam in buda'..Vreau sa ma vada ecografic si sa-i pun cateva intrebari..Sunt putin ingrijorata,cu resturile astea care le tot vad..sunt normale?
Ar fi trebuit sa am 6+sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Da, sunt normale,se elimina endometru care se pregatise pt. o sarcina normala.Iti tin pumnii sa fie de bine.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Cred ca sunt bine,hcg-ul este15 si dr.mi-a spus ca am sa tot elimin,sa nu ma sperii..Acum eu am tras o sperietura,la ce am putut sa elimin..am dat fuguta si mi-am facut spalaturi.Dr.ma certat,acum stau cuminte si imi astept menstruatia,care se pare ca va veni ceva mai tarziu.Mai am un control peste 2 sapt.dar sper ca voi fi bine!Va multumesc din suflet ca ati f.alaturi de mine,multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ILEANA acum chiar poti fi linistita,pericolul a trecut.cu beta asa mica nu mai ai pt ce sa-ti faci probleme.ma bucur pt tine si sper ca in curand sa ne spui ca esti graviduta si bb este bine implantat!mult succes .

DENISA ti-am scris pe mess .

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput