Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Loredana – pentru salata pentru maioneza, fie ea si light

Mamaluidavid – lasa ca nu mai ai mult, nu ???

Mariana – in primul rand vreau sa iti multumesc si tie si celorlalte fete care m-au laudat. Eu zic ca e bine cum facem noi, chiar daca mai calcam strmb cateodata. Ciorba de varza e absolute ok, chiar indicata pentru cine o poate papa. Eu am tinut odata o cura cu asa ceva si … nu mai pot. O gust dar ….

Dana ch - salut gagica … mai traiesti ??? Chiar ma gandeam ca am deja o victima ….

Mai fetelor, mai veniti cu idei de papa, ca avem nevoie de sugestii … eu de exemplu mor de foame, ca niciodata si nu stiu ce sa mananc … hmmm…. Maine, la carnita, imi fac aripioare picante IAR!!! Sa ma ia naiba de usturime, na!!!!
a, si mai mananc snitzel, ca i-am facut lu' sotzu azi si ....

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Dana multzumesc de complimente...si succes si tie si sa speram ca izbutim pana la urma! Eu inaltime am 1.66 m deci...tu cat ai??? te-am luat sau nu? Oricum nr. kg dupa parerea mea e mai putin relevant. Important e cum arati. Eu sunt uniform, adica de la vf. firului de par pana la unghii dar cunosc persoane care par mai grase ca mine iar la kg...muult mai slabe. Eu ca sa arat ok ar tb sa am cam 55 deci...am cale luuunga.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by dordia2000
Eu inaltime am 1.66 m deci...
Eu ca sa arat ok ar tb sa am cam 55 deci...am cale luuunga.

Pun si eu o intrebare nevinovata; de ce 55? la 1,66?
At eu la 1,65 ar trebui sa am 54?

Adar, poti sa ma scrii si pe mine pe lista, am 75kg si sunt la ziua a2a de legume/fructe care mi se pare cea mai usor de tinut... Eu am tinut 3 zile carne, o pauza de o zi ca am avut o aniversare in familion(nu ma bate!), apoi 3 zile lactate si acum mai am una de legume...
Si da, m-ai lamurit!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

orbugabi - te-am trecut in lista la pozitia 04, in locul axiei.

anuska - si pe tine te-am trecut. Sa inteleg ca maine termini prima tura ????

aurora - unde umbli bre ???? Treci la raport imediat!!! Ori pacatuisi asa de tare ca ti-e frica de ?????????

Bai gagici, vad ca va sustrageti .... sa va fereasca Dumnezeu daca ati comis pacate !!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Adar am vazut multumesc mult,sper ca in curand sa mai scada acolo.Of a trecut prima zi de carne,nu credeam ca poate fi atat de greu,stau si ma uit la merele de pe masa sau la iaurtul din frigider si imi fac cu ochiul,dar rezist cat pot in fata lor ca doar se poate.
Va pup fetele ca nu prea am timp

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Asa ... am intrat scurt sa va dau o idee pt zilele de carne : PUI LA ROTISOR!!! Maine dimineata mergem la Real sa cumparam, fac aia acolo un pui la rotisorrrrrrrrrrr ....

Hai, va pupez si sa fiti cuminti!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Trecu si ziua de azi..la micul dejun am avut fructe, la pranz eram in oras si am papat sushi(adica maki doar-cu orez si castravete-si suc de portocale), seara inca un suc proaspat de portocale si 5 kiwi.Un rest de mar pe la amiaza ca mi l-a dat Phillip si cam atat.Maine e zi de carne ..sunculite, niste piept la gratar si seara peste la cuptor
Am mai tras si 15 minutele la bita azi, si tot inainte ca pionierii ca "este2 multe kile de dat jos

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anusca eu la 60 kg eram plinutza, adica asa aratam. Eu spun pe mine si pe conformatia mea cam cit trebuie sa am ca sa arat ok. Nu ca si regula. Tu la 1.65 ca si regula ar tb sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltz...deci 55 kg dar...poate la 60 tu arati superok deci...nu e o regula care sa spuna ce si cum. Cel putin asta e parerea mea.
Ca si moda...eu nu port niciodata tzoale care sunt la moda pt. ca sunt la moda ci pt ca imi stau bine; daca nu imi stau bine...port ceea ce imi sta bine!
si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora1 spune:

Pai da ! Ca pe mine nimeni nu m-a tras de maneca sa-mi spuna ca am facut gresit: dupa carne am trecut la legume si fructe.
Cert este ca in prima zi de legume mi-a fost rau, dar cred ca nu de la mancare, ci de la oboseala. Am respectat cele 3 zile (?) iar astazi am trecut si eu la lactate. Nu stiu daca am tinut bine socoteala, pt ca de regula mananc numai seara, dar m-am straduit sa mananc acelasi tip de preparate.
Cred ca m-am usurat de cateva kg, pt ca simt totul larg pe mine. Si din aceste motive.... azi m-am premiat singurica: mi-am cumparat un costum (pantalon+jacketa) frumusel foc, ce-i drept marimea 50 dar, clar am slabit. Luni caut undeva un cantar, ca sa concretizez minunea in cifre.
So, TOT INAINTE !

Mergi la inceput

Aurora - ... nu are nicio importanta ordinea, important e sa fie 3-3-3. Multe fete tin 1-1-1, am incercat si eu, dar n-a dat rezultate si am revenit la 3-3-3.
Povestea cu "cadourile" mi-a placut si mie tura trecuta. Numai ca eu aveam o groaza de chestii care nu-mi mai veneau, asa ca mi le-am programat pe luni: in martie TREBUIE sa intru in ala, in aprilie in celalalt si super misto era ca si reuseam ...
Cand am citit ca te-ai "premiat", deja ma gandeam ca ai infulecat vreo savarina, amandina ... Doamne fereste, bine ca nu a fost asa ...

_

CUM AM SLABIT !!!

Mergi la inceput