Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???
Raspunsuri - Pagina 20
Dana M. spune:
Hello again !
Prima zi de lactate ! Io nu ma omor cu lactatele (cel mult cascaval, niste telemea acolo, de gust sau maxim iaurt d`ala cu fructa ca altfel tusesc; va spun insa ca dupa 3 zile de carne absolut chinuitoare am fost fericita ca a-nceput etapa `branzei`
: raportez iaurt (cu fructe, evident), putin cascaval, si iar iaurt cu musli activia; absolut suportabil ![]()
Adar, ai dreptate, zic eu, cu Monica Anghel, cred ca turul de forta pe care l-a facut s-a-ntors impotriva ei, din pacate ! Si io sunt fericita ca ai bagat pilaful (preferatul meu) la 'e voie', sau 'orientala'!
...si mai vreau sa-ti multumesc nu atat pentru initiativa, ca asta o mai gasesti, cat pentru consecventa si sustinere, fara de care ce ne-am face noi, cele fara tragere de inima? 
Dana M. si Raluca
Dana M. spune:
Sa nu uit:
Gabriela, Crys, bun venit alaturi de noi !
Lolly, da-i inainte, nu te lasa, si mie mi-a fost atat de greu sa m-apuc macar, daramite sa mai si continui !![]()
Dordia, m-ai luat la kile, e adevarat, dar stii ca si inaltimea conteaza, asa ca...sper ca raportul tau kg/cm sa fie mai bun. Si da-mi voie sa-ti spun ca esti o frumoasa si trebe neaparat sa slabesti sa fii si mai si
asa ca....succes ! ....ceea ce imi doresc si mie
!
Dana M. si Raluca
adar spune:
Alebazi – varianta de post a dietei este foarte usor de “fabricat”. Depinde cat de usor iti va fi de tinut!!! Neavand voie sa mananci carne si lactate, vei manca tot felul de leguminoase dar … vei manca toata ziua acelasi lucru, indifferent de cantitate. Fara paine, dulciuri (nici din cele de post), OBLIGATORIU VITAMINE!!!!!!
De exemplu, daca miercuri vei manca … zacusca, toata ziua mananci numai zacusca. Nu o amesteci cu nimic. Joi mananci salata de cartofi cu ceapa, asa o tii toata ziua (de data asta nu prea ai voie ulei, deci il vei folosi cu mare zgarcenie !!!
). Poti manca salata de rosii cu castraveti si ceapa, pilaf, tocana de ciuperci …. Hai ca mai gasim noi pe drum una alta. Intreaba si aflam noi raspunsul.
Eu nu stiu daca voi tine post, dar te voi sustine pana la Craciun, ok ????
Criscosty – da, ai voie pateu, fara probleme: de pui, porc, vita … de oricare ... numai sa nu fie pe ... paine si nici din ala obosit care se intinde ...
Lollly – fii barbata zoe !!!!!!!!!!!!!!!!
Orbugabi – bine ai venit si spor la slabit. Astept greutatea si te trec imediat in lista.
danaM – si eu tot de-ala mananc (de la Activia, cu tot felul de balauri prin el. Singurul care e nasol, e ala cu capsuni) ca altfel as muri de inanitie !!!! Ce sa facem daca altfel nu aluneca ??? ![]()
Vaaaaiiii, ce mumos zisesi
!!! Sarumana …Mai … m-ai cam atins la inimioara … dar sa nu uitam ca trebuie sa fim o echipa, toate, daaaaa????Uite asa: 
Mai am o zi de legume. Oare ca halesc io maine ????
si mai ce ???? Habar n-am. Vedem dimineata. Ca de cartofi gata, m-am saturat!!! Cred ca ar merge un pilaf, cu ciupercute, morcovei, ardei grasi, putina zacusca ... yammy ... asta fac!!!!!
Va pupez mult. Ma duc la dus si la nani.
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
mamaluidavid spune:
A trecut si prima zi de lactate. Daca va zic ca ieri visam la carnaciorii mancati in ultima zi de carne ziceti ca sunt dusa
Dar nu am trisat deloc,am papat iaurt cu fructe,iaurt simplu,branzica iar ca snack intre mese (ca nu pot sta fara) am dezghetat o bucata de telemea de oaie adusa de mama,foarte sarata,exact pe gustul meu si am ciugulit din ea toata ziua.A fost destul de acceptabil dar abia astept sa ajung la legume.Visez la o supica.
Si ce credeti aseara cand m-a strans sotul in brate a zis ca m-am micsorat
asa ca de dimineata m-am cantarit...52,3 Incredibil.
Adar si eu vreau sa iti multumesc pentru sustinere si sfaturi
Gabriela bun venit.
Lolly be strong!
Eu sper sa rezist duminca tentatiei,face maimutica mea 4 luni asa ca ne sarbatorim cu tort,e traditie la noi si nu se poate sa intrerupem pentru ca sunt eu la dieta.Cred ca o sa imi pun o masca pe fata cand o sa fac tortul,am obiceiul sa ling castroanele dupa ce termin
Stefania,mami de David si Patricia
OrbuGabi spune:
Buna dimineata si multumesc de urari.
Adar greutatea mea este de -68kg si as vrea eu sa ajung la -58 macar(atat aveam cand am ramas prima data insarcinata)
Deci azi prima zi de carne ,am sa mananc niste cremvusti,si eventual niste parizer sau sunculita de pui,cam atat.Mai vad eu pana diseara.
Eu am inceput si cura de slabit Dr.Ionut Moraru care cunsta in capsule cu:Spirulina &Chorella,.Orthosiphon,Guarana,Ceai verde,Fibre vegetale.Din care iau cate 2 pe zi (am o schema).Abia astept sa slabesc.Acum am sa fac abdominale,si daca am timp si ceva aerobic,mai tarziu .Va mai scriu diseara ,cum a fost prima zi.
Deci cand am voie sa ma cantaresc prima data?
Gabriela
mamica de printesa
Alice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravan
Martin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">poze
si filmulete
adar spune:
Mamaluidavid – bravo, asa te vreau!!! Ca snack intre mese, eu am papalit la lactate snackurile de la hochland, sunt tare bunute …. Sunt simple, cu nuca … de care vrei, yammy, yammy …
Cat despre pofte, eu v-am zis ca asa se intampla: la lactate visam carnaciori, fructe … asta e, ce sa facem???![]()
Te trec in lista, au trecut cele 9 zile ?????????????????????? Felicitari oricum pentru “micsorare”, daca a observat sotzul (ei nu prea observa de obicei!
) inseamna ca se vede cu adevarat!!!!
Duminica poti papa si tu o bucatica de tort, totul e sa nu sari calu’ si sa mananci doar de pofta, ok ??? Uite iti dau dezlegare la tort - PUBLICA!!!! ![]()
Orbugabi – de cantarit te poti cantari doar dupa o serie intreaga, adica o data la 9 zile. E foarte bine ca mai iei si bumbi de slabit, ajuta. Eu iau acum Regenon si se pare ca face bine. Insa nu iau cum scrie pe prospect, iar doar una pe zi, dimineata ca … uit!!!!
Pofta buna la carnita!
Eu ma aflu la ultima zi de legume! De maine incep o noua serie si mi-e o silaaaaa ... asta e. Maine dimineata ma cantaresc si vin la raport. Va astept si pe voi, sa vedem ce ati mai facut! Deci, fetele care au mai terminat o tura intreaga sa vina la raport!!! Ieri am papat ceva zacusca seara, o salata de legume pe care am pus-o eu la borcan pentru iarna ... cam atat!!!
Sa vedem ce papam azi, ca nu prea am idei!
Hai, va pup si va astept cu raportul de masa!![]()
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari 
LoredanaG spune:
Buna dimineata fete dragi!Atrecut si prima zi de legume, fara abateri ,fara pofte. Am papat salata de legume fierte cu 1/2 de lingura de maioneza light de dimineata si apoi mere toata ziua.Astazi sa vedem ce papam.O zi buna tuturor.
LoredanaG
mamaluidavid spune:
Adar,nuuuuuuuu nu au trecut 9 zile,as vrea eu ,m-am cantarit doar sa vad daca intr-adevar m-am micsorat![]()
Aici nu gasesc ce ai spus de la Hochland
,stau taaaaaaare prost cu branzeturile.
Multumesc pentru dezlegare
Stefania,mami de David si Patricia
Mar1ana spune:
Salve din nou!
Adar,eu sunt total de acord cu regimul tau. Mai bine sa-ti faca cat de cat placere decat sa te infometezi si la un moment dat sa clachezi. Ceea ce vroiam sa subliniez este faptul ca e ceva in neregula cu regimul ala. Vroiam sa spun ca la cate restrictii a avut trebuia sa slabeasca mult mai mult deci pe undeva a trisat de nu se poate. In fine, ideea este sa nu abuzam de preparate din carne cu grasimi multe sau lactate gen smantana ca atunci...nu cred ca va tine.
Eu am mare incredere in tine ca urmare m-am si apucat de acest regim, de fapt de asta aveam nevoie, de "o mana forte" care sa ma controleze si sa ma incurajeze.
Azi pentru mine este a 3-a zi de lactate si e super fain. Cred ca pot sa o tin cu lactatele mult mai mult dar de maine gata, pe fructe si legume. Am mancat zilele astea branza feta, mozzarela, cascaval slab, iaurt si am baut lapte, simplu sau cu cicoare si am mai mancat branza slaba cu fructe (asa sunt cutiile si chiar nu ma pot abtine de la asta). De baut mai beu cafea si capucino fara zahar (ii pun eu indulcitor)si din cand in cand un pahar de fanta sau cola light.
Maine vreau sa-mi fac o ciorbita de varza ca sa mai accelerez un pic procesul de dizolvare a grasimilor. E ok?
Va pup pe toate si spor la slabit!
Dana_ch spune:

la mine nimic nou,sunt la a doua zi de carne si incerc sa ma tin cat mai tare pe pozitii
si spor la slabit
Poze cu
Lucas
poze noi