Dieta 3-3-3 !!! Cine ma acompaniaza ???

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

TextAdar

Ai intrebat de ce nu votam.
Dar cum (unde) se voteaza ca nu vad.

Irina, Edy cel scump4 ani si Amy creata1 an comoara noastra

Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Dacia - acolo sus, deasupra benzii albastre cu autor/subiect/pagina e o chestie cu 'evalueaza acest subiect', da-i si tu cat crezi ca merita

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Asa e, acolo sus poti evalua subiectul!

Babee – lasa mai, ca reusim noi …. Spor maxim in continuare si felicitari pt kg date jos …

Dacia – ok, te las, dar sa ai grija, da? E pacat sa strici ce ai inceput. Daca vei fi putin atenta, nu cred ca vor fi probleme. Incearca sa nu papi multe dulciuri si luni asteptam cantarirea. Pup! Aaa, si “LA MULTI ANI” puiutului tau si numai bine din partea noastra. Sa creasca mare si sa fie fericit!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Am ajuns din nou la prima zi de carne. Ce bineeee!!
Am mancat doar parizer astazi.
Concluzia dupa toate aceste zile: Nu mai sunt "lactovora" sunt carnivora. Mi s-a luat de atat lapte, branza, etc.
Traiasca carnea!!! Deocamdata

Luptatoarele care nu au dat prea multe kg jos, nu fiti triste si
Data viitoare sigur o sa se vada la cantar.
Abia astept sa termin si seria 2 sa ma cantaresc, cu toate ca nu cred ca dau mai mult de 1 kg. Ma simt eu la haine!!

adar, ce zici, ne pregatim pentru POST?
Imi dai si mie "varianta de post a dietei", ca miercuri vine POSTUL

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Cred ca tre sa-mi schimb ochelarii

Merci adar de urari si...poate de la stres si alergatura mai dau si 1 kil jos....

Irina, Edy cel scump4 ani si Amy creata1 an comoara noastra

Poze vechi,Edy 2 ani
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mar1ana spune:

Salutare fetelor!
Azi e a doua zi de lactate si ma simt foarte bine. Am insa o nelamurire...am citit mai multe despre acest regim si se scrie ca sunt interzise total alimete ca orezul, cartoful iar carne se mananca numai slaba, gratar si nu preparate. In fine, eu am mers cu ce ne-ai spus tu Adar si cred ca totul e ok. A..am uitat ...si ca fructe sunt interzise bananele, perele si altele dar nu mai tin minte exact ce era trecut in lista aia. Cu toate astea sa zicem ca e ok pentru prima tura, nu am trisat deloc si astept cu nerabdare sa vad ce zice cantarul. Monica Anghel a slabit 20 kg in 5 luni, adica 4 pe luna adica 1kg si ceva pe tura de 9 zile....Nu e cam putin?! Cum au slabit unele chiar 5 kg? E posibil? Eu de abia astept sa vad la mine.
Spuneti-mi si mie care crema termo...pentru celulita folositi? Eu am luat si pastile...ma omoara celulita asta.
Va pup si bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Marianooooooo ... las-o mama pe Monica Anghel, ca ea a tinut-o 5 luni, a slabit douajde kile si dupa aia s-a facut ca .... usa de la lift!!!!
Eu am tinut-o exact asa cum v-am zis voua, asa o tin si acum. Mai scrisesem eu undeva: ideea e sa faci aceasta dieta cat mai usor de tinut. Eu nu pot fi sadica. Adica nu pot renunta la pere, banane, nuci, alune, orez, CARTOF .... etc. Nu pot si gata! Si cu toate astea, am reusit! Tu tine-o daca vrei asa cum a tinut-o Monica, dar mie mi se pare absurd. De ce sa ma chinui intr-un asemenea hal, cand pot slabi frumos si in alt mod ????
Voi ce ziceti fetili ?????

Edit: sunt persoane care au slabit si 7 kg intr-o singura tura, dar de la a doua nu au mai dat jos decat 0.5-1 kg ... depinde de metabolism.

Pup trupa!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! Grea zi azi, dar vreau sa ma laud ca am reusit sa trec cu brio peste ea Bine, bine, mai sunt cateva ore pana se termina, dar sigur nu mai calc stramb. Si asta fiindca este meci cu Steaua, si ma agit toata

Azi am papat parizer, 2 felii salam si un pateu mic de pui. Sper ca am voie pateu, nu fetele? Azi colegii mei si-au luat pizza si mie asa pofta imi era dar am rezistat. Eu mai beau ceai de soc cu lamaie, ma ajuta mult sa scap de apa pe care o retin.

adar,iti multumesc ca m-ai trecut pe lista
Sa stii ca si eu m-am crucit cand am vazut-o pe Monica Anghel, parca saptamana trecuta la o emisiune. Ce s-a mai ingrasat iar, iar eu chiar am admirat-o cat slabise. Dar oare de ce s-o fi ingrasat iar asa? Iti dau drepate, nici eu nu ma pot chinui, nu pot renunta la anumite alimente. Asta nu inseamna ca manac cu kg. cartof sau banana, dar gust si mi-am facut pofta.

Dacia ii urez si eu baietelului tau, inca de pe acum,LA MULTI ANI, sa fie sanatos, sa creasca mare si voinic. Si eu am un baietel de 2,9 ani, care este sufletul nostru si asi m-ai face si eu o fata, dar din pacate nu mai pot. ai grija sa nu mananci prea multe bunatati.

Celorlalte fete le urez multa bafta in continuare!

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Fetelor, ce zi grea este...
E a doua zi de carne... mi-e foame intr-una... Carnea nu imi place in mod deosebit... Ma gandesc la ou, la... branzica... laptic... Fructe... Chiar si pufuleti...
Inca o zi... inca o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Gata mi-am luat inima in dinti,de maine incep si eu cu carne,am terminat cu serbarile pana sambata,unde am sa incerc sa ma abtin,trebuie sa ma abtin.
Adar iti scriu maine dimineata greutatea sa ma treci pe lista ,sa fiu proaspat cantarita
Fetelor mult succes in lupta cu ispitele
Va pup pe toate de maine sunt colega cu voi.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput