stiti ceva despre euroclinic?
Raspunsuri - Pagina 3
doradora spune:
sabana si noi vrem sa se mute sotul cu mine la spital, si am intrebat de rezervele vip, care sunt si cu canapea in plus, dar fatucile de la receptie nu prea stiau cat e diferenta fata de camera simpla... iar de treaba cu mancarea sotului nu mi-au zis, dar ma bucur ca ai facut-o tu. si eu ma gandeam sa nu am bebelina cu mine, sa fie rooming in poate in ultima zi, daca e totul ok cu mine dupa operatie. oricum, dincolo de faptul ca nu mi-au dat raspunsuri asa exacte, tot pe varianta asta merg, cred ca e cel mai bine pt mine si pt copil.
multumesc de info.
chris 34+ alexandra
Ioana81 spune:
Buna fetelor!
Si eu am nascut la Euroclinic, si am zis sa scriu cum ca nu se merita sa mai nasti la porcariile astea de maternitati de stat. Asta daca iti permiti. Cum spunea si Sabina se comporta super cu tine, bat la usa inainte de a intra, fac curat, dezinfecteaza de 2 ori pe zi, Oricine intra are halat si botosi de unica folosinta, de copii nu mai vb ce grija au. Eu am avut o nastere super grea-natural si o zi nu am fost om. Fetele s-au ocupat de copil, i-au dat lapte. Credeti-ma ca nu am stiut o zi si ceva de Vladimir. Apoi mi l-au adus sa il pun la tata, dar in nici un caz nu mi-l tineau nemancat ca sa traga de la san cum se procedeaza la spitale sau sa nu-i dea bibe cum ca se invata cu el. PROSTII! Ah si nimeni nu te mulge cum se procedeaza la spitalele de stat. Mie mi-a venit laptele acasa si l-am alaptat 3 luni si in paralel i-am dat si bibe ca nu se satura.
Am numai cuvinte de lauda despre spital. Am nascut cu dr. Herghelegiu si a avut un super anestezist. Sg pb e ca epidurala mi-au facut-o cu analgezice si nu cu anestezic. De aceea am simtit TOT! Si e f nasol mai ales ca al meu a avut 4,5 kile la nastere. Nu stiu cum am reusit sa-l scot. Dar cand l-am auzit pe HErghe ca cere forcepsul...au venit puterile.
Haideti ca m-am intins ceva.
Deci daca aveti posibilitatea nu ezitati alegeti Euroclinic! Intr-adevar sunt profesionisti!!!!!!!!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
Sabana spune:
quote:
Originally posted by chris80
vai ce bebe frumos, sabana ! felicitari, maimi si tati!
chris 34+ alexandra
Rezerv in plus costa in jur de 10 milioane. Iti aduc pat ptr sot. Nu va dormi nimeni pe canapea. Si el primeste mancare in plus. Ii da si costumatie adecvata. Uite la Silviu in poza. De asemenea aveti conexiune internet, uitati la mine in poza. Eram pe net, a doua zi dupa operatie. Iar pozele cand sunt conectata la aparate sunt imediat dupa operatie. Eu zic ca aratam f bine dupa o asemenea interventie. Am ales varianta rahi epidurala.
Din pacate fatucile alea de la receptie sunt cam proaste. Cam strica toata munca dr. Multumesc fetelor ptr aprecieri.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
doradora spune:
daca tot ne dau detalii, as mai avea si eu o intrebare: te intreaba cineva ce fel de anestezie vrei? stiu ca e mai indicata rahi, dar daca vad sange, sau daca simt mirosuri care sunt inevitabile, ca si la o extractie de masea simt, sau, mai rau, sa ii aud vorbind despre ce descopera pe acolo, e clar ca ma apuca toate alea! ce pot sa fac, fiecare le are pe ale lui, le am si eu pe ale mele, si in mod clar facultatea de medicina nu a foist pt mine... de aia as prefera anestezie generala, oricum voi vorbi si la spital cu ei, dar ar fi bine sa am si eu un cuvant de spus. pe de alta parte, sa lasi orice nebun sa iti dicteze cum sa operezi... greu!
hai ca mai am o nelamurire: ziceau ca au ei si hainutele pt bebe. alexandra ta e imbracata cu hainutele voastre sau ale lor? nu de alta, dar sa stiu si eu cum sa o imbracam pe alexandra noastra...
quote:
Originally posted by Sabanaquote:
chris 34+ alexandra
Rezerv in plus costa in jur de 10 milioane. Iti aduc pat ptr sot. Nu va dormi nimeni pe canapea. Si el primeste mancare in plus. Ii da si costumatie adecvata. Uite la Silviu in poza. De asemenea aveti conexiune internet, uitati la mine in poza. Eram pe net, a doua zi dupa operatie. Iar pozele cand sunt conectata la aparate sunt imediat dupa operatie. Eu zic ca aratam f bine dupa o asemenea interventie. Am ales varianta rahi epidurala.
Din pacate fatucile alea de la receptie sunt cam proaste. Cam strica toata munca dr. Multumesc fetelor ptr aprecieri.
chris 34+ alexandra
Sabana spune:
quote:
daca tot ne dau detalii, as mai avea si eu o intrebare: te intreaba cineva ce fel de anestezie vrei? stiu ca e mai indicata rahi, dar daca vad sange, sau daca simt mirosuri care sunt inevitabile, ca si la o extractie de masea simt, sau, mai rau, sa ii aud vorbind despre ce descopera pe acolo, e clar ca ma apuca toate alea! ce pot sa fac, fiecare le are pe ale lui, le am si eu pe ale mele, si in mod clar facultatea de medicina nu a foist pt mine... de aia as prefera anestezie generala, oricum voi vorbi si la spital cu ei, dar ar fi bine sa am si eu un cuvant de spus. pe de alta parte, sa lasi orice nebun sa iti dicteze cum sa operezi... greu!
hai ca mai am o nelamurire: ziceau ca au ei si hainutele pt bebe. alexandra ta e imbracata cu hainutele voastre sau ale lor? nu de alta, dar sa stiu si eu cum sa o imbracam pe alexandra noastra...quote:
Originally posted by Sabanaquote:
chris 34+ alexandra
chris 34+ alexandra
e imbracata cu hainutzele lor. eu am vrut generala, dar ei merg pe varianta rahi. pana la urma a fost mai bine asa. 15 minute am fost constienta cat a scos-o, sincer nu m-am simtit prea bine in timpul asta, aveam senzatia ca ma sufoc, am vomat de vreo 2 ori, mi-au facut ceva cu c in perfuzie, antivomitiv. Apoi mi-am vazut copilul, era tare dulcica, si cand i-am auzit primul tipat a fost minunat. Si probabi ca eram prea stresaat, ii stresam si pe ei, mi-au facut un sedativ. Am dormit super. M-am trezit la sfarsit, cand imi puneau ultimul bandaj, m-am intrebat de ce nu ma mai sufoc, m-au felicitat ca am o fetita si valea la salon. Eu am intrat in sala la 8, la 9 si un pic ieseam, iar la 12 am mancat o zeama de supa super. Nici mama nu stie sa o faca asa de buna. Tot timpul dupa operatie am fost constienta, am stat cu familia, am vb la telefon si mi-au adus copilul. La juma de ora mi-au adus-o si pe Alexandra la san. Te invata cum sa o alaptezi, cu calm si rabdare, stau cu tine, iti explica, care epozitia corecta s.a.m.d
Sabana spune:
oricand cu placere.