Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am inceput sa-mi fac bagajul pt spital si am constatat ca nu-mi incap toate in geanta pe care o am si nu m-as duce cu mai multe genti supa mine,voi cum faceti?ce fel de geanta a-ti luat?

Jojo_miha-imi pare rau pt soricelul tau si mama mea a avut unul si tot asa i-a murit si tare a mai suferit dupa el

Dandusa-ma bucur ca bebelina e bine da nu vrea sa iasa din burtik de la mama cat mai mult wow ce noroc pe voi
eu am uitat sa intreb doctorita daca mai avem voie de ceva ,deja am colul scurtat si nu am mai facut nimic cam de vreo luna

Haricleea- nu prea stiu ce sa-ti zic de placenta praevia sper din tot sufletul sa fiti bine tu si bebe pana la sfarsitul sarcinii

Zina,Deny,Kokorina

noapte buna si somnic usor

Bamboletta 37 fix bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

oau, dandusa, pai e frumos sa ne spui de indicatiile medicului ,noua, care doar in vise mai prestam...? vorbesti de funie in casa spanzuratului... ce sa zic-enjoy! si din cand in cand mai ganditi-va si la ceilalti de pe bara si trimiteti-le un gand bun...

jojo imi pare tare rau sa aud de animalut. nu va luati altul cat mai repede?

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

haricleea chiar nu stiu nimic despre treaba asta, dar sper ca totul sa fie ok.

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna seara, burtoaselor! Missed me or not?
pe Laurici si pe Lory ... stiu ele de ce....

ZINA si bb RARES
DENY si bb IRINA

Cristinica sa facem galerie si pentru bebelina Georgia Helia? Tu ai acum 35+? Oricand ar veni bebe sa fie sanatoasa, cumintica si papacioasa, iar tie iti doresc refacere ultra-rapida (ca doar ritmul vietii tale nu iti permite altfel de refacere..)
Alex... multumesc ca m-ai dat disparuta si pe tine cu tot cu morcoveii de pe unde ii tii ascunsi si pe sora ta ca sa-si revina cat mai repede. Multumesc ca esti mesagerul nostru din partea Kokorinei... sa dea DD sa fie bine cu "maimutzica" ei ... ursuletul de munte e bine, nu?
Felicitari mamicilor care au vesti super de la echo... mentionez doar cateva fericite Miro, Bambo, Atudor, Dandusa
Bun venit Dianocica sedere placuta in randul viitoarelor mamici vesele si optimiste (nu-i asa fetelor?)
Haricleea imi pare rau, dar nu am idee cum as putea sa te ajut... nu prea stiu mare lucru in legatura cu placenta praevia. Stiu doar ca prima mamica din gasca noastra, Piscotica care l-a nascut pe Toby-Ionut la 32 de sapt. avea aceeasi problema. Poate reusesti sa iei legatura cu ea cumva.
Deny... poate bebelushii vostri se nasc la distanta de o zi unul de celalalt, nu?

Mai vb si maine... promit

Ramona 37+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetele mele burticoase, cum m-a mancat pe mine pe undeva si m-am dus sa citesc repede despre Michelle si uite cum acum stau pe ganduri si nu imi e bine deloc.

i-am scris si eu ceva sper sa o ajute macar un gram, va pup pe toate si va doresc o noapte buna, buna!

Cleo 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna seara la burtici!
Dandusa, super vesti si indicatii de la doctor,nu? Stii ce? Cand Crinuta ta e gata de marea intalnire,chit ca e la timp sau un pic mai tarziu,ai sa uiti de toate eventualele "prelungiri". Oricum,mentine-te activa din toate punctele de vedere, asta o sa grabeasca nasterea si o sa o faca mai usoara, ai sa vezi.
Ramona,nu stiu ce sa zic ,daca sa incepeti si pentru mine galeria sau nu. Cert este ca ce o sa imi iau eu la spital deja ma asteapta la Georgia in camera,in geanta, frumos,asa ca totul e gata.Dupa cum imi ziceau ieri doctorii,asa s-ar parea, ca vine bebelusha.....se grabeste si ea, ca mami si ca tati, ca doar stie ea ce stie.dar, pana la final, om vedea.Intr-adevar, imi doresc totul sa fie cat mai simplu si repede,ca nu am timp de pierdut.Trebuie sa ma reintorc repede, repede la ale mele treburi obisnuite, ca se aduna cam multe, si mie nu imi place sa se bage altcineva peste mine. Si firma noastra e tot ca un copil pentru noi, ca am pierdut nopti si zile, si ne-am stresat la greu,si am sacrificat o multime de lucruri,ca sa ne vedem in pozitia in care suntem azi,si trebuie sa avem grija si pe viitor.
Kaveh a facut azi actele pentru o noua masina.....a patra pe care o avem....doar ca sa se revanseze cumva fata de mine pentru ceea ce ma asteapta.E o masina superba, si sper ca in maxim doua saptamani sa o putem ridica, dupa cum au promis cei de la reprezentanta.De-acu,spatiul rezervat pt masini e plin la noi,amenajat frumos, mai ramane sa facem rost de niste jucarii pentru gradina, gen leagan si alte cele, pentru Georgia,ca ce are Iasmina este cam mare pt strumfita.Insa asta mai tarziu, ca oricum, aici au inceput ploile nasoale.
Fetele care maine au intalnirea cea mare......Mult curaj, putere,sanatate, si sa dea Dzeu sa fie totul repede si usor, fara surprize neplacute,si sa va tineti bebelushii in brate sanatosi.Si sa va refaceti repede!
Acu' va pupesc pe toate,eu ma retrag la ale mele treburi,care nu se mai termina.Noapte buna si vise frumoase!

35+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

daca o sa te uiti in albumul cu poze..pozele mamicilor o sa-ti dai seama singura cat suntem de superstitioase

quote:
Originally posted by dianocica

fetelor, voi aveti superstitii? mie mi a tot zis lumea sa nu cumpar nimic pana nu vine bebe. si chiar nu mi as lasa sotul sa umble dupa patut, de ex., cat sunt eu in spital. ziceti-mi si mie una ca e ok, sa nu zic ca sunt singura nebuna care fac cumparaturi inainte.

dianocica, 34sapt

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBOLETTA,
eu am doua genti si o punga mare de hirtie,deci am cam depasit...gabaritul.Azi dr m-a intrebat daca am gentuta pregatita in cuier si eu i-am zis ca am trei si nu "gentute"...,el cica nu trebuie sa iau chiar asa mult ca doar stau 48 de ore daca totul este ok.Dar eu am luat destule ,daca vrei am sa-ti scriu ce...,ca sa-ti faci o idee si sa-ti dai seama daca ai prea putin sau prea mult.
CHRIS,
ce ti-a zis dr despre hita-hita?Ca nu ai voie?Pe mine m-a cam chinuit putin ca sa ajunga sa-mi introduca doar virful degetului pina la col...,deci la mine chiar este lung si inchis,probabil ca s-o fi gindit si el ca daca ma pun pe hita-hita...,colul se va pregati de nastere...,da ce sa faci cu atita greutate intre picioare...,mai sontic ...

dandusa 39 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna seara. Am terminat treaba pe ziua de azi. Si acum repede la citit. Aseara m-a durut capul foarte rau, m-am culcat asa, si tot cu durerea de cap m-am trezit. Dar dupa cafeluta de dimineata a trecut. Si nu mai bausem de 1 luna, de obicei beau ciocolata calda. In rest suntem bine, azi am primit si complimente...ca am o sarcina frumoasa...nu stiu ce inteleg ei prin asta . Haricleea incearca sa iei legatura cu Piscotica, stiu ca ea a avut placenta praevia si a nascut un pic mai devreme prin cezariana. Mult curaj . Dianocica sa stii ca nici eu nu stau mai bine la capitolul cumparaturi. Mi-am propus sa cumpar dupa ce termin curatenia din casa, ca noi inca punem parchet, rearanjam mobila etc. Si mai am cel putin o saptamana . Jojo imi pare rau pentru soricelul tau .
Alexandra ma bucur pentru voi ca pastrati legatura dincolo de forum. Numai pe mine nu ma iubeste nimeni...Nici macar mama nu ma suna .
Zina, Denny, Kokorinna am inceput sa fac si eu galerie. Abia astept maine seara sa vad cati bebei avem.
Fetele am observat ca dupa ce mananc se ridica bebe sus, pana sub sani, si nu mai pot respira bine . Ce sa mai fac, daca nu mananc ma doare stomacul, daca mananc se ridica bebe si mai am si arsuri. Nu mai am nici o solutie. Mai pateste cineva asa?
Mai are cineva vesti de la Veronici?

Ma duc sa fac dus, si apoi la nani. Va pup pe toate, sa aveti o noapte linistita

Monica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

felicitari proaspetei matusici!!
nastere usoara, bebei sanatosi si frumosi si mai ales RECUPERARE USOARA burticilor care se pregatesc
jojo_miha, imi pare tare rau de hamster...
va pup, ma duc sa ma bag la plapumioara, somn nu mi-e, nici pe departe, dar poate daca stau cu ochii-n teveu, macar de plictiseala si-oi adormi si eu la ore cat de cat normale...

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput