Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Am intrat sa va multumesc pentru gandurile voastre bune.

Sora mea se simte bine acum,zicea ca a avut ceva dureri nesuferite dupa ce a trecut efectul anesteziei dar acum este bine.

Eu m-am pregatit pentru maine si acum ma voi baga in pat(obligata de al meu sot).

Va pupicesc pe toate,sa aveti grija de voi si cand voi reusi sa intru din nou pe forum sa gasesc numai vesti bune.
A,am uitat sa va spun ca am printat lista cu telefoane asa ca va voi da de veste despre mine.

ici de la o viitoare(maine?!)

DENY38+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Deny 75 sa dea Dumnezeu sa fie bine, eu ma rog pt toate fetele, si pt Kokorina si pt Zina, aveti grija fetelor si sa scapati cu bine si sa faceti poze cu bebeii mici,

Maine il duc pe al meu prieten la aeroport, sper ca pana vine el vineri sa nu iasa bebelina mea, a vorbit el cu ea si sper sa fie cumintica la mami in burtoi

Acum chiar plec ca mai am un pic de treaba si apoi la facut bagaj si sper sa pot dormi.....va tuc de nu va vedeti, abia astept sa citesc maine vesti bune de la voi

Cleo 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dr Anca Moisa??

quote:
Originally posted by Haricleea
A......si cum vi se pare dr Moisa?de la Giulesti?
Va pup si poate va faceti timp si pt mine!!

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

dandusa m-ar interesa si pe mine ce ai in cele 3 gentutze..merci..poate mi-a scapat ceva

poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Vedeti de ce am vista eu soricel?Ca a murit al meu.Nu vrea sotul sa mai cumpere altul,a zis ca nu mai gaseste altul asa frumos si istet ca Cici,el e foarte trist.La ultima sarcina pierduta se juca cu Cici si zicea tot tu ramai in locul copilasului meu.Maine il ingropam cu tot cu casuta lui.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

noapte buna!!!

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Dandusa ai idee la ce etaj o sa nasti?la 6 sau la 7?ca nu stiu la ce etaj e domul doctor si eu as vrea la 6.
Fetelor de ce vi se par multe 3 genti?Una este numai pt mami si restul pt bebe.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, cezariana Zinei s-a amanat pe joi dimineata, in jurul orei 8.30...Va tzin la curent cu noutatile...

V-am pupat...noapte buna!!!! Ne auzim dimineata!!!

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Acum am apucat si eu sa ajung la calculator.
Vreau doar sa le spun fetelor care se pregatesc de marea intalnire ca le tin pumnii si sunt sufleteste alaturi de ele. Nastere usoara si bebei sanatosi pt Deny,Kokorina si Zina.
Dandusa ma bucur ca sunteti bine si tu si printesa ta. Te inteleg f. bine ca nu mai ai rabdare, dar ce sa-i faci dc lui bb ii place unde e. Las ca e bine si asa, stii doar ca la fel am patit si eu la Di. Ia partea buna a lucrurilor - bb o sa fie o grasunica, tu nu o sa ai surprize in miez de noapte, ci toata lumea va fi pregatita cand trebuie ca sa nu mai pun la socoteala si - profita acum ca pe urma o perioada o sa regreti zilele in care o faceati ca mosii ca n-o sa mai poti nici atat.
Fetelor imi cer scuze ca nu intru mai des dar chiar nu apuc sa stau la calculator in cursul zilei - ori e sotul la birou , iar dc nu e nu pot de Di care vrea si ea nu stiu ce joculetz, asa ca eu nu prea mai am loc. Inainte mai apucam cand dormea ea la pranz, dar acum de cateva zile nu mai doarme nici la pranz .
M-am mai razboit si cu niste muraturi de care cred ca o sa profite mai mult sotul ca parca dc alaptez nu am voie si uite asa timpul trece si eu inca nu am facut nici o pregatire pt bb. Nici numele nu l-am ales .
Nu stiu cat de coerenta am fost dar la ora asta sper ca nu aveti prea mari pretentii de la mine.

Pupici la burtici si aveti grija de voi ca mai avem putin.

Luly 35s cu si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata!

ieri nu am avut nici un chef sa spal vase, si deci azi am o chiuveta si inca ceva plina. m-am trezit vitejeste, dar am mainile amortite, asa ca mai stau un pic...iar al meu a sosit f tarziu , spre norocul lui, si nu i-am mai dat indicatii pretioase in legatura cu bucataria...

dandusa mie imi masoara colul cu ecograful, din fericire nu introduce nici un deget pt treaba asta. imi scrie pe analiza ca e de 3,5 cm, fata de august, cand era de 4. chiar, imi ziceti si mie ce lungimi de col aveti voi? ca sa imi fac si eu o idee, nu de alta, dar habar nu am ce reprezinta 3,5 asta-e de bine sau se grabeste bebelina? desi la cum nu a comentat el, nu cred sa fie chiar asa grabita bebelina...

aka eu l-am intrebat pe dr4 ce naiba sa iau de arsuri si mi-a zis de un medicament, asa ca sfatul meu e sa mananci, evita alimentele care ar putea provoca arsurile, si daca tot nu trec, ia cate o pastila.
si fi-mea mi se ridica in coaste, radeam pe forum ca e mica si fraiera si nu a aflat ca un copil iese mai pe la sud, nu la nord acum s-a potolit, nu imi mai sta in gat, incearca sa iasa prin partea dreapta dar cand statea asa nasol imi dadusem pana si scaunul de la masina mult in spate, ca nu puteam respita. adica la propriu ma daduse pe spate!

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput