Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

de vineri pana luni plecam la munte!!!!!!! am cerut voie lui nenea dr si i-am explicat ca asta inseamna plimbat ca mosii si mancat cat cuprinde, si si-a dat acordul. dar o sa iau laptop-ul cu mine, deci voi fi la curent cu ce se intampla. alex zice sa mergem cat mai putem, ca cine stie cand om mai iesi din casa cu bebelina...

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata burtici,

Iarasi nu am apucat sa citesc ce ati scris... dar am promis ca va dau stiri de la doctor.
Deci, bebe este maricel.. arata de 33 de sapt, placenta e ok, dar are cordonul legat in jurul gatului... si e tot in pozitie pelviana.
Mie mi-a aparut un fibrom, dar doctorul mi-a spus ca se poate scoate mai ales daca o sa fac cezariana.
Eu vroiam cezariana, desi ginecologul imi tot spune ca sint genul care as naste natural super usor.
Sa vedem ce vrea si bebe.. daca ramane in aceasta pozitie cu siguranta nu nasc natural...

Va pup pe toate si sper ca in curand sa am timp mai mult sa stam de povesti. Yagmur 31+

Mergi la inceput

pai bine fetelor, doar yagmur bea cafeaua cu mine? nu face nimic, harnicia se rasplateste, si o bem noi pe toata...

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

dianocica ma bucur ca mai e cineva ca mine! Pe mine nu ma lasa sotul sa cumpar nimic, dar voi lua totusi echipamentul pt maternitate, ca sa fie spalat fiert si calcat de mine, nu de soacra!
si eu ma panicasem cand toate fetele cumparau de toate (acum vreo luna) dar mi-a trecut, mama zice ca putem lua si dupa aia, am vorbit cu asistenta dr. meu care mi-a spus ca nici nu trebuie sa vin cu catai bagajoiu de la inceput, ci doar cu strictul necesar, restul poate sa mi se aduca pe parcurs. trebuie sa faca si familionu' ceva, nu??
nici noi nu luam patut inainte, chiar daca as vrea, am studiat piata si am hotarat modelul, in schimb.

Nu inteleg de ce atatea superstitii, dar daca el nu vrea, nu insist. mai ales ca si nasii ii dau apa la moara...

Amalia 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

pai cine e cafengioaica nelipsita....doar ca ieri am fost intr-o forma de c...ozonac(sa nu zic altfel)Nu dormisem bine si desi era vremea aia superba afara eu eram plouata...(toane de gravida).Azi sunt ok.
Deci la zina s-a amanat pe joi...ramane sa facem galeria in continuare...
deny
kokorina
zina

Miraco33+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Neata!

hai DENY!
Mamicuta fericita care-si va veda puiutul in curand (pentru ca nu stim inca exact cand.) asteptam vesti

Ieri a fost o zi grea, cu contractii, tot felul de dureri, bebe agitat, sper sa nu fie la fel si azi, oare trebuie sa ma duc la dr? nu prea am chef sa-l vad, mai ales ca sigur ma urca pe calul balan si data trecuta m-a cam durut ce a facut el pe-acolo... asa ca as amana intalnirea, ca ma doare si fara ajutorul lui...

voi cum sunteti?

Amalia 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata,

Roxanica2006, Monique.. va inteleg cumva cu frica de a cumpara inainte, sa nu i se intampla ceva rau lui bb. Dar cand veti veni cu el acasa chiar veti avea nevoie de .. destule. Asa ca mai bine va alegeti voi ce va place.
Si ca un compromis..le puteti tine in alta parte.
Noi asa am facut la Matei: am luat pat, carut, scaun scoica, lalalala si le-am tinut la mama. Cat timp am stat in spital, ei le-au aranjat si cand am aparut cu bb era totul pregatit, la locul lui.

Jojo_miha pt Cici.
Stiu cum e cand iti moare animalutzul.

Adina, imi pare rau ca pe ultima suta de m n-o sa mai ai calculatorul, dar noi o sa ne gandim la tine, o sa aflam una de la alta si o sa-ti tinem pumnii in continuare.

Dandusa, mi-au placut indicatiile medicului tau.
Stai linistita, o sa vezi bb vine curand.

Haricleea, din cate stiu eu, printre mamicile de aici nu e nimeni cu placenta-preavia, in afara de piscotica. Dar stai linistita, poti duce sarcina pana la/spre termen. Si o sa faci musai cezariana.

Aka, inseamna ca esti o mamica super-frumoasa, ca sarcina iti prieste si radiezi toata.
Nu stim nimic de Veronici.

Cleo, relax, Nu vine bb pana vineri, o.k.? Mai sta la mami, ca-i asa bine.

Chris80, adevarul e ca mie in afara de asta-vara, la eco morfologica, nu mi-a zis nimic de col.
3,5 cm este inca destul de lung, asa eu zic ca bb mai vrea sa stea.
Mini-vacanta placuta!

Uita-i sa spun ce mai facuram. Ieri am fost la cumparaturi, scutece si 2 cutii de lapte praf.
Am luat 2 pachete pampers dimensiunea Newborn 2-5 kg (44 buc/pachet), si pt spital un pachet mic (24 buc), dar dimensiunea Mini 3-6 kg.

Matei este mutat in noua camera. Nu mai am decat sa-i mut si hainele, ca dupa o selectie riguroasa a jucariilor, se mai facu loc intr-un dulap.
Apoi sa-i aranjez lucrusoarele lui bb2, sa spalam husele de la scaunul scoica, de curatat ibricul in care vom fierbe apa lui bb, de completat bagajul pt spital.. si mai vedem.

Sunt foarte bucuroasa ca i-a iesit lui Matei urocultura negativa!!

Ca dupa ce, de vreo 2-3 saptamani, tot facea pe el noaptea intr-o veselie, intrasem la idei. Dar de cateva nopti pare-se ca si-ar fi revenit. Cred ca si el e stresat cu bb si cu toata agitatia..

O zi frumoasa!

35+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri si incurajari...Acum mai vin cu o rugaminte:imi dati si mie pe mailul meu gaby_p22@yahoo.com parola de ca contul comun unde gasesc nr de telefon al pisciticai sa o sun sa vorbesc cu ea?va rog tare mult sau daca il aveti trimiteti-mil direct!!!pls!!!
Realitatea,am vazut ca nasti cu dr Moisa la Giulesti.Vorbeste-mi si mie despre el si cum e acolo daca ai fost sau da-mi si mie nr de tel sa vorbim te rog mult!!!Eu merg pt prima data luni la el la cabinetul particular.

Fetelor este al treilea medic la care am sa merg...Am o intreaga poveste...Am fost la dr Calciu de la Filantropia cu relatii am ajuns la el,mai exact verisoara mea este prietena de familie.Mi-a dat sa fac niste analize si dupa ce m-a speriat ca am ureeaplasma care duce la ruperea membranelor la luna mare mi-a dat tratament cu ovule,sa ma spal intravaginal si sumamed.La o saptamana m-am dus si la dr mea de aici din oras.Cand mi-a facut eco si a vazut placenta ca acopera cervixul s-a ingrosit...Din cauza placentei nu am voie nici spalaturi,nici ovule nu am voie sa umblu de loc...Dar dr Calciu nu avea de unde sa stie pt ac la clinica aia de toata jena Diagnostic unde consultatia este 950000 nu mi-a facut nici un eco doar mi-a luat tensiunea si am vorbit pe seama analizelor!!!Deci va dati seama ce putea sa mi se intample!!!Nu va mai spun ca o parte din analize pt care am platit 3 milioane s-au pierdut si a trebuit sa imi recolteze din nou sange...
Acum ma duc la dr Moisa cu recomandare de la dr de aici sper sa nu am acelasi noroc.Tocmai de aceea ceream sfatul lui realitatea

Va pup si sper sa auzim numai de bine!!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata...

Am dormit foooaaarteee bine...pana la ora 9.00...nici macar la baie nu m-am dus azi-noapte!

Lorym, ce e cu tine??? Vii asa de rar pe aici! Sper sa nu ai probleme mari p-acasa...
Dianocica, bine ai venit in ...nu vrei tu sa ne dai unele date despre tine sa te trec in listutza noastra cu mamaici de nov-dec???? Asadar: DN=data nasterii tale, UM=ultima menstruatie, DPN=data probabila a nasterii, spitalul si orasul unde vei naste, precum si medicul care-ti supravegheaza sarcina. De asemenea poate vrei sa ne spui si ce e comoara din burtica....Acuma, referitor la intrebarea ta...eu nu cred ca e prea tarziu sa incepi sa faci unele cumparaturi pentru bb...oricum noi nu credem deloc in superstitii si ne pregatim dinainte cu toate...ca sa fiu e sigura ca iau tot ce e mai potrivit pentru copilul meu...nu las lucrurile astea pe mana rudelor, indiferent cat de apropiate ar fi...
Haricleea, vad ca deja fetele te-au pus la curent cu mamica noastra Piscotica, care a nascut la 32 sapt. prin cezariana, un baietel. Si ea avea placenta praevia...alte detalii nu stiu sa-ti dau...
Gabitza, ai reusit cu pozele???? Trebuie sa existe un ADD si in albumul tau, daca la noi restul exista ...poate nu erai logata...
Dandusa, felicitari pentru rezultatele la eco...Daca ascultati sfatul medicului legat de sex, poate totusi grabiti venirea pe lume a Crinutei...
Ramsan, bineinteles ca ne-a fost dor de tine...da' pe unde ai umblat???
yagmur, bine ca bb-lina e ok la eco...acuma eu personal as face cezariana daca as fi in locul tau cu fibromul ala, pentru ca macar te rezolva si din punctul asta de vedere...Pentru ca nu cred ca se resoarbe si oricum va trebui sa te deschida la un moment dat...Oricum mai vorbeste cu medicul despre asta!
Haricleea, cred ca si Dolores a fost la Dr Moisa...Realitatea nu ne-a contactat demult...

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

ruxandra multumesc tare mult, m-ai mai linistit.
eu nu fac la herghelegiu decat ecografii si la fiecare imi zice ce si cum, si dupa cum am mai spus, sunt f multumita ca nu trebuie sa intre si el cu totul ca sa imi zica una sau alta

eu nu am avut rabdare sa las la socrii lucrurile bebelinei, desi intr-adevar e o solutie buna pt cei mai superstitiosi.
a propos de superstitii, noi stam in apt nr 13, si m-au apucat toate alea cand a venit alex cu niste numere mari si le-a lipit pe usa, ce, trebuia sa imi aminteasca de fiecare data? dar replica lui a fost: si daca or fi si hotii superstitiosi? sa stie si sa nu intre...

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput