Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

FELICITARI DANDUSA!!!!! Esti o norocoasa!!!! Nu tre'sa-ti faci griji nici de plimbarile prea lungi si dese, nici de .....SEX. Uau!!?? Tot inainte!!!
Apropo, am ascultat putin mai devreme melodia MAMA a Cleopatrei Stratan....... Ascultasem un fragment odata cu vizionarea filmuletului cu camera bb-ilor kokorinei.... EHE, acum am ascultat-o pe indelete..... O DEDIC MAMEI MELE, TUTUROR MAMELOR, MAMICILOR, DAR MAI ALES TUTUROR VIITOARELOR MAMICI. Este foarte .........

Mirela 36+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara fetele mele dragi,

Ma declar invinsa nu am putut sa dorm deloc noaptea trecuta, azi am fost putin prin oras cu acte ca doar ma chinui sa rezolv totul pana nasc si cand m-am intors am simtit ca nu ma mai tin picioarele.Asa ca am fost acasa incercand sa dorm dar sincer nu am reusit deloc, acum am venit la firma sa mai citesc ce ati scris sa vad daca mai avem un bb printre noi, nu mai puteam de curioasa.
Acum vreau sa citesc cat mai pot

Apropo maine parca stiu ca nastea cineva, ZINA?
Curaj si sa fie bine, sa te intorci cu vesti bune si cu bebe sanatos si mancacios

Cleo 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Pupici pe burtici!!!ma scuzati ca am intrat aici...ar trebui sa fiu o mamica de ianuarie dar medicul nostru nu are asa vesti bune pt noi.Si cum voi sunteti mai experimentate am venit sa va cer sfatul,ajutorul daca exista o mamica ca si mine.Am 29+ si dr ne-a diagnosticat placenta previa totala.Adica acopera tot orificiul.Fetelor aproape ca imi vine sa nu mai dorm pt ac dr a spus ca pot aparea sangerari fara dureri...si apoi ce ma fac?bb al meu nu e suficient de dezvoltat ca sa vina pe lume....Daca e vre-o mamica sa imi spuna si mie la ea sau la alta cum a fost?
A......si cum vi se pare dr Moisa?de la Giulesti?
Va pup si poate va faceti timp si pt mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,bine ca sunteti bine,cand vrea Crinuta,sa vina,oricum mult nu mai este.pusici

Adina 36+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

DIANOCICA: Si eu mi-am luat de curand cele necesare, atat mie cat si bb-ului. Cred ca ar trebui sa incepi (usurel) sa-ti procuri cele necesare.... Sunt multe si....marunte..... Sterilizator nu stiu daca este cazul sa-ti iei de pe acum..... Cel mai bine ar fi sa astepti pana nasti, sa stii daca o sa ai lapte.... Pt.ca daca vei avea lapte.......biberoane n-o sa ai decat poate unul - doua.....si doar pentru atatea sa-ti iei sterilizator.... EEEE, acum na, vorbeste ECONOMISTUL din mine....

Mirela 36+ Ana

Mergi la inceput

Jojo miha, imi pare tare rau pt ca a murit animalutul, stiu cum e ca si eu am trecut cu un catelus prin asta asa ca te inteleg, numai de asta nu cred ca aveai chef, dar sper ca tot raul spre bine, eu asa ma consolez de multe ori.

Dandusa super vesti ne-ai dat, intr-un fel as vrea si eu asa intr-un fel nu ca vorba ta, vreau sa vad printesa mica.

Cleo 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by dianocica

fetelor, ajutati-ma
acum am intrat la mamici de ian-feb si vad ca fetele si au cam cumparat de toate
eu n am nici camasa, nici sterilizator, n am luat mai nimic. de abia am inceput sa ne uitam la mobila pt bebe. ar fi cazul sa ma mobilizez?
adica sunt foarte in urma?

dianocica, 34s

eu de putina vreme am inceput pregatirile. nu m-am agitat cu cumparatul, ca vroiam sa vad ce primesc. am primit asa: scaun de masina - scoica, patut, si urmeaza sa primesc carucior.
hainite am inceput sa cumpar saptamana trecuta, am luat un costumas, o salopeta, un bady, o camasuta cu caciulita, si niste sosetute. sper sa-mi ajunga pana voi primi.

saptamanile viitoare, cand voi intra in concediu am sa cos cateva scutece de finet si o lenjerie de patut.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Deny ce frumos sentiment trebuie sa ai, mmmmmm vreau si eu sa fiu matusa, cu toate ca am 2 surori mai mari nu sunt inca si nici nu cred ca o sa fiu prea devreme, oricum felicitari, te pupic si iti doresc tot binele din lume!

Adinuta te inteleg cum e , uite ca si eu in loc sa stau acasa cuminte am venit la firma sa ma uit ce ati mai scris, dar lasa ca o sa vezi tu cum nu o sa mai avem timp de scris dupa ce se nasc bebeii nostri. Te pupic si iti doresc mult curaj!

Cleo 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Va pup pe toate care m-au felicitat pentru rezultate...,aveti dreptate ,cind vrea ea sa vina,sa vina...dar eu vreau sa-i vad fatuca aia draguta de printesa a lui Dandusa.
ALEXANDRA,
am ris in hohote...,pai si eu vreau....,dar mai mult nu prea pot!!!Aseara,raportez ca am facut-o...si-mi doream muuult,s-a si vazut...,dar m-am baricadat ca o regina in perne si m-am relaxat...,mai mult nu pot.Claudiu isi foloseste imaginatia si are..,slava domnului...,iar eu ...sint pasivaDar stii ce?Deacum am sa incerc mai mult ...,ca poate asa o facem pe Crinuta sa iasa mai repede

dandusa 39 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu nu vreau ca atunci cand nasc sa imi umble sotul besmetic, ca nu stie de unde sa ia si ce sa ia, si nici nu am chef sa aleaga soacra-mea pt mine, ca sunt majora si vaccinata si vreau ce imi place mie pt bebelina mea, asa ca noi am cumparat totul, mai putin caruciorul, de la haine, biberoane, sterilizator, cantar, la asternuturi, suzete, jucarioare si tot ce ne-a placut. noi am picat in extreme cealalta, am luat prea multe si nu mai au cunoscutii ce sa ne faca cadou. e drept, am facut cumparaturile din momentul in care in principiu nu ne asteptam la intorsaturi de situatie, cam de prin luna a 7a.

quote:
Originally posted by dianocica

fetelor, voi aveti superstitii? mie mi a tot zis lumea sa nu cumpar nimic pana nu vine bebe. si chiar nu mi as lasa sotul sa umble dupa patut, de ex., cat sunt eu in spital. ziceti-mi si mie una ca e ok, sa nu zic ca sunt singura nebuna care fac cumparaturi inainte.

dianocica, 34sapt

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput