Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Mai am cateva zile sa petrec cu voi ca de duminica nu mai am calculator.Trebuie sa-l ia sotul meu cu el,e un laptop,si el e plecat peste saptamana,si nu stiu daca apucam sa luam altul,asa ca,raman fara un timp.Sapt viitoare ,marti,am ultimul control la cabinet si atunci imi spune dr cand facem cezariana.Of,abia astept sa treaca.
va pup

Adina 36+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Adina nu te intrista - avem sms-urile. Tu stii ca noi suintem alaturi de tine. Scrii uneia dintre noi si noi dam zvonul mai departe. Te pupam si ai grija de tine. Bafta la control, bafta si la cezariana si sa ne revedem cu puiutii sanatosi si sanatoase.

Alex cat ma bucur pentru voi - sincer. Imi pare tare bine cand se creaza asemenea legaturi. Parca imi aduc aminte ce emotii am avut si cum m-am balbait cand m-a sunat Ralu pentru prima data - si ca mandra am scris eu pe forum ca am vb cu Ralu. he he.
Va doresc o prietenie trainica. - ici la amandoua.

ne-am intors de la o plimbarica scurta - sunt obo si ma duc sa ma intind.
Maine e ziua cea mare pentru unele dintre noi ????

Hai bebeii !!!!
Hai mamici !!!!
you all.

Miro38+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Sunt foarte trista ,stiti ca va povestisem ca am un hamsetr pe nume Cici si e foarte nebnatic si jucaus? E a murit :((((((((((((((((((((((((.A venit sotul de la munca si ii zic Cici azi nu a iesit ia vezi mai traieste?dar in gluma si cand Cici era mort.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, voi aveti superstitii? mie mi a tot zis lumea sa nu cumpar nimic pana nu vine bebe. si chiar nu mi as lasa sotul sa umble dupa patut, de ex., cat sunt eu in spital. ziceti-mi si mie una ca e ok, sa nu zic ca sunt singura nebuna care fac cumparaturi inainte.

dianocica, 34sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Da,MIRO,o sa va dau sms,vb la tel,e ok si asa.M-a apucat si pe mine melancolia,eu sunt singura aproape tot timpul si asa bine este sa ma trrezesc dimineata sa deschid calc. si sa va citesc,sa va scriu..dar in curand voi fii ocupata si atuinci va fii mai bine.Asa e cand ai un sot sportiv,respectiv antrenor de fotbal ,e tot plecat.Inainte mergeam cu el peste tot,dar acum,nu mai pot,mai ales ca am si o afacere de care trebuie sa am grija,noroc ca am fete bune angajate si ma pot baza pe ele,ca eu am fost scoasa din uz perioada asta.
Important e sa vina bb sanatoasa pe lume,asta e primordial.
va pup

Adina 36+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

FELICITARI DRAGA MATUSICA DENY!!!!!!
..... SI BAFTA SI TIE, PENTRU CA URMEZI...NU?!?!?
FETELOR, TRANSMITETI-I KOKORINEI CELE MAI ALESE GANDURI SI URARI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!! CURAJ!!!!! DACA EVENIMENTUL DE INTAMPLA SAPT.VIITOARE, KOKORINA POATE SA STEA "LINISTITA": DORINTA I S-A INDEPLINIT PE JUMATATE! (ZICEA CA DACA MAI POATE TINE BB-II INCA VREO 2 SAPT.......) ASA CA SANATATE MULTA!!!!
ZINA: CURAJ SI O SA PENTRU TINE, DE MAINE DIN ZORI SI PANA VOM AFLA VESTI DE LA TINE!!!!!!

Mirela 36+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Eeeee,am sosit de la nenea dr....si ce credeti?!?
Crinuta mea nu are de gind sa vina curind,curind.
Am colul luuung si inchiiiis si nici un semn ca vrea afara la mami si la tati.Ne-a mai spus ca o sa o lase sa stea pina la 41 de saptamini si ca apoi trebuie sa facem ceva.Poate...,intre timp se razgindeste ea...si ne face o surpriza.Mi-a zis ca burtica mea nu prea are cum sa coboare ca ea este marisoara si ca eu nu am cine stie ce burtoi ca sa mai coboare...,cica deaia este sus si nu prea am cum sa-mi dau seama dupa asta.Ne-a sfatuit sa facem sex cit se poate si sa facem plimbari lungi si dese.Eu asa am fost toata sarcina...si cu toate astea ...,uite ca tot o mai pot tine acolo.
Ce sa zic...,sint un pic dezamagita...,eu ma asteptam sa-mi spuna ca mai este putin...,simt ca nu mai am rabdare...s-o vad si apropo de ce spuna ALEXANDRA...,toata lumea ma suna si ma intreaba daca am nascut.Deci ma streseaza...,eu le spun la toti ca ii vom suna noi cind se va intimpla evenimentul...,dar ei...,nimic,nu au ce face si ma streseaza si pe mine si pe Claudiu...ma scot din sarite.Dar mai lasati-ma fratilor ca "nu stiu cind nasc"...,le spun eu...,dar ei..batuti in cap!!!

Bafta multa fetelor care se pregatesc sa-si intimpine bebelusii ,mult curaj ,fruntea sus...,sa va aranjati ,sa fiti frumoase la intilnirea cu bb si veti vedea ca totul va decurge foooarte bine.
Deabia astept sa vad poze cu bbeii.

dandusa 39 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor.....am intrat sa va spun de pe acum noapte buna....eu ma duc sa fac o baita si sa ma pun in patut ca azi am cam umblat.....
Tin pumnii si ma ..pentru toate fetele care vor fi deja mamici...sa scapati usor si sa fiti sanatoase...la fel si bebeii....!
Miro....multumesc mult....pentru gandurile bune...
Adinutza...nu fii tristuta....noi ne vom gandii la tine..asa cum ne vom gandii la fiecare in parte....fii tare si totul va fi bine....si cum zicea si Miro...avem telefoanele si putem comunica...!
Dandusa...ce ai facut la medic??????
Pupici

alexandra 36 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Pe cand am scris si eu mesajul a venit si Dandusa...cu vesti.....parca a fost telepatie....ma bucur ca totul e ok...si lasa ca e bine asa...sa vina cand va fi Crinutza pregatita....si cred ca esti cea mai norocoasa dintre toate.....ai primit de la medic un sfat....sa faceti cat mai des ......ceea ce ne dorim cam toate....si nu se poate........ si ma bucur pentru tine!

alexandra 36 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, ajutati-ma
acum am intrat la mamici de ian-feb si vad ca fetele si au cam cumparat de toate
eu n am nici camasa, nici sterilizator, n am luat mai nimic. de abia am inceput sa ne uitam la mobila pt bebe. ar fi cazul sa ma mobilizez?
adica sunt foarte in urma?

dianocica, 34s

Mergi la inceput