Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)
Raspunsuri - Pagina 6
m_monique spune:
buna fetelor,
aseara nu am mai putut sa intru ca avea sotul treaba la calculator. eu mai devreme am venit de la serviciu si acum mananac si va citesc.
ce pofta mi-ati facut cu mustul. sa-l trimit pe sot sa rezolve acesta problema.
32 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
deny75 sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc.
32 + cu 
Nunta noastra
ama.lia spune:
m_monique cum iti rezolva sotul problema cu mustul?
si eu as lua de undeva, dar mi-e frica sa iau din piata...
A,alia 35+ si 
Mirona spune:
buna fetelor,
imi pare extrem de rau pentru Michelle. DD sa fie alaturi de ea si de ingerasul nenascut. 
Imi pare extrem de rau si pentru acel caz cu tipa in 9 luni - ma mira ca poa sa existe asa ceva pe pamant.
Am vb cu Dia - saracuta este consemnata la pat - are contractii la 5 minute. E in 35 s - deci i le vor stopa cu ginipral si no-spa. Speram sa fie contractii fiindca incearca bebelina sa se intoarca. Ar fi ceva sa se intoarca si sa o poata nasca natural. Doamne ajuta!
Galeria in continuare sus pentru Deny, Zina si Kokorina.
Alex - tu cum ti legatura cu Koko - ca-s tare curioasa?
Deny - felicitari pentru nepotika. Toate cele bune transmite-i-le surorii tale. Refacere rapida.
Cine ma intreba de lista de spital - vezi ca exista un link pe lista noastra - la final - cu bagajul de spital. Te poti inspira de acolo si lua in bagajul tau ceea ce crezi tu de cuvinta ca-ti va fi folositor.
In rest - noi suntem ok. Stam in continuare in pat cat mai mult si asteptam momentul. Azi am fost si intr-o mica plimbare singurica ... dar tare greu mi-a fost ... e mai fain cu tati - sa am reazam, sprijin la orice pas.
Va pup pe toate si mai revin. 
Miro
38+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
m_monique spune:
in libertatea de azi e un articol cu o pereche de gemene: un negresa si una alba.
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=165473
32 + cu 
Nunta noastra
alexandra_25 spune:
Dia....sper sa te lase contractiile...tinem pumnii...

Si eu am auzit de stirea cu gemenii australieni....e chiar curios...
Miro....tin legatura prin telefon....ne-am atasat una de alta si mi-a dat numarul ei de telefon ca atunci cand se va intampla minunea sa aiba prin cine transmite vesti.....nu si-a facut public numarul din aceasi cauza ca si pozele...stii ceva de genul cum esti tu cu Ralu...
..si cum stai cu tensiunea?...
Dolores...tu pe unde umblii?????
alexandra
36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
roxanica2006 spune:
Felicitari DENY pentru nepotica! Sa-ti traiasca si nepotica si surioara si sa fie sanatoase! Acum urmezi tu!Domane ajuta! Oricum acum cred ca esti mai curajoasa!
ROXANA
33+
DAVID MIHAI
roxanica2006 spune:
fetelor, azi i-am cumparat si eu puiului meu primul costumas.Vazusem unul dragut, verzisor , cu puiuti galbeni, de mai mult timp si tot nu l-am cumparat... Azi insa am hotarat! E asa frumos si micut, are si o caciulita de strumf.
Tot din cauza supersitiilor mele tampite nu i-am cumparat nimic copilului, dar azi am avut o stare buna, optimista! Cand ma intorc insa citesc despre mamica de ian-februarie si despre fetita ei bolnava.Iar am cazut in butoiul cu paranoia...
Am citit ca sarmana mamica facuse si amniocenteza si rezultatele erau bune, offf...
ROXANA
33+
DAVID MIHAI
m_monique spune:
roxanica2006 calmeaza-te!
eu pana saptamana trecuta nu aveam nimic cumparat pt. bebe.
saptamana trecuta m-am hotarat brusc ca eu trebuie sa-i cumpar niste hainute sa am cu ce sa-l scot din spital, sa nu las totul in grija sotului. asa ca am inceput sa colind magazinele cu haine de bebei care aveau reduceri de pret. pana acum i-am cumparat cateva hainite.
32 + cu 
Nunta noastra