Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mirona, ai postat ieri ceva in leg, cu un curs de puericultura pe care il poate face tati, iar cu adev ca afacut acest curs se iau zile suplimentare de concediu??? habar nu aveam de asa ceva... este valabil daca esti angajat la stat, sau si la firma particulara, sau...??? da-mi te rog mai multe detalii daca se poate, sau macar o info, de unde as putea obtine mai multe detalii, sa imi intreb medicul de familie???? multumesc mult, ca tare bine ar mai prinde niste zile libere in plus

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am revenit...asadar...urez si eu un Bun venit! calduros fetelor noi: Otikerekes, Lalarose
De asemenea, toate burticile care au vesti noi de la eco!!!
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare...asadar e normal ca bb sa mai bata si asa jos...e bine cand constientizezi ca nu esti singura care are o "problema" ca asta...pare ca e normal...sper doar sa nu se grabeasca bb si sa vina mai repede decat trebuie, caci burtica mea e tare tare joasa...
Dbunny, cu cel mai mare drag o sa le tzin pe fete la curent cu noutatile despre tine...insa 112 zile fara sa te vedem pe DC...e muuuuultttt.....
Dandusa,
Cleo, se pare ca e normal ca la unele dintre noi bb misca jos de tot...o sa-mi intreb si medicul cand merg la control...Las-o moale cu munca si ai grija de tine!
Miro, ...sper ca esti bine, si tu, si Karinutza!!!
Dia, iti tinem pumnii... sa fii sanatoasa si tu, si bb......Doamne, Miro, m-a ingrozit povestea cu biata fata care a nascut fara a fi cotizat in stanga si dreapta...ce nesimtiti!!!
Roxanica, cm mai esti azi cu alergia??? N-o lasa asa, trebuie tratata...vorbeste si cu medicul obstetrician despre tratamentul pe care ti l-a prescris dermatologul!
Panaa, si la mine s-a vazut cordonul ombilical la eco 2D si Doppler...asadar nu trebuie cine stie ce aparatura, ci mai degraba un medic priceput!
Bamboletta, desi ieri ma laudam cu un somn de invidiat...azi-noapte am stat planton pana la 3.30 si de dormit am dormit extrem de prost pana pe la 9.00...si am fel de fel de dureri, inclusiv greata despre care vorbesti si tu...of, of...

Va pup....azi plecam sa ne ridicam masina cea noua ...asa ca nu stiu daca voi mai intra ca mergem cu tati sa ne dam cu masina ...

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa-multumim de lista

Aka-nu fi suparici uite multi

Laura13-si eu am sangerat dupa controlul pe "calul balan" doctorita mi-a zis ca e normal sa sangerez sa nu ma sperii asa ca eu am incredere in ea de ce i-ti faceai griji pt bebelin?eu tot in 37 sapt sunt si bebelina mea are 2.900 kg

Fatima-super lenjeriile pt patut,dar costa cat un patut sau mai mult chiar

Jojo_miha-ai vazut ca era totul ok cu bebelina? ai facut bine ca te-ai dus acum te-ai linistit

Mirona-multumim de veste ,mi s-a facut pielea de gaina cand am citit despre saraca mamica cum pot fi unii oameni asa de insensibili

ma duc sa ma intind in pat ca nu ma simt asa bine
poate apare si al 3 lea bebe

Bamboletta 37+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Zina felicitaaaari mamico!!!. Rares bine ai venit si s-o lasi pe mami cand revine acasa sa ne scrie si noua mai multe detalii!

mayaione 38w5d si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor nu am apucat sa citesc din urma...am primit sms de la deny...irina s-a nascut, are 2.830 si a primit nota 8.
tremur toata de emotii

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ZINA FELICITARI SA ITI TRAIASCA BEBELUSUL RARES SA FIE SANATOS SI SA II DEA DD O VIATA LUNGA, SANATOASA CU MULTE IMPLINIRI SI FERICIRE!!!!!!!!!!
REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE SI TIE!!!!!!!!

Laura si bebe strumf 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

[red]uraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!AVEM BEBEI!!!!!!!!!!!!!! SA NE TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI SI VOIOSI SI EI SI MAMICILE!!!!!!!!!!!!!!!!!

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Vai nu se poate!!! Ploua cu bebei. DENY BRAVO, FELICITARI PENTRU IRINA! Sa fie sanatoasa, cumintica si mancacioasa!

mayaione 38w5d si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici la toate mamicile cu bebici !!! NOI URMAM CLARRRRRR !:)

D34+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

WOW A APARUT SI PRIMA BEBELINA

DENY FELICITARI!!! SA-TI TRAIASCA BEBELINA IRINA

CE FERICITA SUNT DEJA MA GANDESC LA MOMENTUL CAND VOI FI SI EU MAMICA SI IMI VOI TINE BEBELINA IN BRATE

MAI APARE VREUN BEBE AZI? YUPPIIIII

Bamboletta 37+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput