Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Mirona la spitalul unde am fost la cursuri, am vazut ca pt. inregistrarea copilului este nevoie si de certificatul de nastere al mamei.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Am intrat si eu sa va scriu putin despre mine. Am intrat in sapt 38, ma simt relativ bine. Burtica e f jos si asa cum spun unele dintre voi simt multe lovituri f f jos, ca uneori ma gandesc ca o sa nasc mai repede. Am burtica f mare si poate si de aceea a cobort. ORicum a coborat de mai bine de 2 sapt. Eu am programata cezariana joia viitoare asa ca sper sa nu am nici o surpriza pana atunci.
Curand o sa curga cu bebei si la noi. Suntem cateva in asteptare.
Si eu uneori am dureri de spate iar umplatul necestita tot mai mult efort ca sa nu mai spun de dormit. e k

Moni37+ cu Ana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

jojo miha: ai fost la spital? este totul in regula?asteptam vesti cat mai repede, nu ne ingrijora si mai mult...

a deju; daca nu este prea tarziu sa iti raspund si te mai ajuta la ceva in legatura cu scutecele, sa stii k la casa de cultura deasupra fostei florarii olandeze gasesti scutece pe marimi, inclusiv unele sub forma de triunghi pt infascarea capusorului lui bb. si preturile sunt superconvenabile ( in jur de 30.000)fata de oras(50.000-80.000). si sunt din finet bun 100% bumbac.

Madalina 32+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Burticoaselor, gata fug si eu la mami al meu, ca fara preten nu ma incumet sa ma duc acasica la mine,
Dandusca pe trusica mica cu ACUL mare am dat 650000lei si am cumparat-o de la farmacia 2na ca nu se gaseste peste tot.

Miró stim ca in spate se baga acul , dar totusi asa mare???? Pupicei si la printesa mica

Cuscara ce gospodina esti, ce bine ca macar una din noi sa gateasca la copii

Bafta ROXANICI sa vii cu ADINUTA acasica.......mult curaj

Va doresc o noapte nemaipomenit de buna!!!!!!

Cleo 35+ saptamani

Mergi la inceput

la cursurile de mamici moasa ne-a aratat cum se face o epidurala: se introduce in coloana vertebrala un cateter printr-un ac. acul se scoate si ramane cateterul. prin caterer se va introduce anestezicul.
la introducerea cateterului se face putina anestezie cu xilina.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MONIQUE,
sa stii ca ma rad o data la trei zile ca sa fiu pregatita si parca nu mi-as mai lua ap de ras ,dar multumesc din suflet pentru completare.
DOLORES,
multi pentru tine si bb
GIOVA,
multumim si chiar ca mi-am pus briul ,dar uitasem..,sper sa nu mai fi uitat si altceva...
MIRACO,
ERGOMETUL ti-l da dupa ce nasti ca sa te cureti de toate cele nu mai trebuie sa stea prin tine.Eu am mai luat ERGOMET,dupa ce am cauterizat o rana pe col.
CLEO,
cam ieftina trusa ...,sa inteleg ca tipa cu care am vorbit(anestezista)...si-a si pus partea ei,ca mie mi-a spus ca o trusa costa 1.500.000 si sa mai pun eu cit vreau peste,intelegi?Asta este ,ce sa faci?!?

Eu aveam mincare facuta si azi am mai facut o salata de Beuf ,salata de vinete si o placinta cu brinza si stafide ...,delicioasa.
Va pupacesc pe toate si sa dea D-zeu sa se intimple numai lucruri bune pina miine.

dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalarose spune:

Salutici mamici sau viitoare mamici.
Sunt noua pe forum si as vrea sa stiu daca ma mai sunt gravidute care trebuie sa nasca in perioada urmatoarea la maternitatea Elias din Bucu.De fapt ma intereseaza orice informatii despre maternitate.

Mergi la inceput

dandusa noua ne-a spus moasa sa avem aparat de ras pentru retusuri. atat la cezariana cat si la epiziotomie e nevoie.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

fetelor maine e cumva sarbatoare?

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

daa, maine e sf dumitru.. si poimaine e sf dumitru cel nou, protectorul bucurestiului sau ceva de genul asta...

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput