Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)
Raspunsuri - Pagina 15
atudor spune:
Asiza, si al meu misca jos de tot cateodata....parca vrea sa-si scoata piciorusele pe acolo (sau ce-o avea el in zona)
cateodata ma si doare cand se impinge
ici
Ana
38w5d cu
Tiberiu Mihai
alexandra_25 spune:
Acum am primit vesti de la Kokorina....deocamdata va ramane sub supraveghere pana saptamana viitoare in clinica si numai cand vor decide ei vor face cezariana....va pupa pe toate...si va multumeste ca-i sunteti alaturi!
Ramsan...multumesc pentru cuvintele frumoase....probabil in acel moment voi uita de toate.....
...tu tot nu te lecuiesti...iar te-ai apucat de curatenie?....
Dandusa....multumim pentru listutza....
alexandra
36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
a_deju spune:
dandusa, multumim pt lista!!!
o intrebare: nu trebuie sa cumperi trusa de epidurala, sonda si alte bla-bla-uri? are spitalul??? de rezerva ai discutat deja, sau se rezolva la fata locului?
Deea
31+ , viitoare mami de Eric
PICS
ERIC
dortmund
doradora spune:
m-a sunat nasa si ne-a rugat sa trecem pe la un magazin, ca ne-a pus deoparte 2 carucioare, amandoua intrunind doleantele noastre, doar ca unul e mai usor decat celalalt, si sa ne hotaram noi. eu i-am spus ca merg linistita pe mana ei, niciodata nu m-a sfatuit prost, dar daca insista sa vedem si noi, cu drag, mai ales ca au deschis pana la 8 si deci avem timp, ca la alex la serv nu se termina niciodata programul prea devreme. ne-a mai intrebat si de nume, i-am zis ca pe primul il avem, in privinta celui de al 2lea trebuie sa se puna de acord cu nasa mica, si a ras, ea ar vrea numele ei-gratiela, iar mie imi suna bine. si lui alex ii suna ok, dar avem o discutie-eu as zice graziela, el ar vrea gratiela. am zis ca si bebelina trebuie sa se inscrie in traditia neamului, adica sa aiba numele particularitati care sa ii dea bataie de cap de-a lungul vietii-eu sunt christina minerva, iar alex are 3 prenume, din care primul e aurelian! ca sa nu incep o chestie cu multe argumente pro si contra, am hotarat sa o intrebam pe nasa cum vrea sa fie ortografia, si cum zice ea, asa ramane.
chris
33+
alexandra
Dbunny spune:
Asiza avand in vedere ca esti activa tare pe DC si ca DPN tau e aproape o luna dupa mine... am notat numarul tau de mobil, in caz ca vine bb sa va dau de stire. Iti voi trimite un sms. Nu de alta da eu n-am net acasa. Si banuiesc ca timp de 112 zile(atat ii concediul de maternitate aici
) n-o sa ma conectez. N-o sa am timp de umblat pe la prieteni care au net. La ultima eco bb era o saptamana mai mare, asa ca DPN a trecut de la 25 noiembrie la 17...dar eu am o presimtire cu ziua 5... si e LUNA PLINA.
Ah, si sa sti ca si eu imi simt puiul cateodata jos de tot, am impresia c-o alunecat in vagin.
Puuup
Dbunny
36
dandusa spune:
JOJO,
chiar nu am idee la ce etaj voi naste si sincer nici nu stiu in functie de ce te repartizeaza la 6 sau 7.S-ar putea ca IULY,sa ne ajute,dar n-a mai intrat de citeva zile...,ea a nascut aici cu Cristureanu si stie mai multe.
IULYYYY,
doar ce am vazut mesajul tau...,Te pup tare si pe tine si pe Di si poae reusesti si tu sa intri mai des.
Mersi mult de incurajari,ai dreptate si stau linistita sa-mi astept bubulina.
CHRIS,
si mie mai mereu imi facea la fel...,din 9 vizite ,de trei ori m-a urcat pe masa ,in rest imi masura colul la eco...,dar avind in vedere cit de inaintata este sarcina acum ,cel mai bine ma vedea asa si m-a si bucurat ca a facut-o ...,ca sa ma vada si mai jos...,pentru ca de trei zile ma deraja ceva ,care era un hemoroid nerusinat...,banuiam eu ...si asa s-a si dovedit a fi!!Mi-a dat Hemorzon si mi-a zis ca este normal in sarcina ,din cauza greutatii bebelusului are apasa e zona respectica,cica poate fi si mai rau...Nu stiu ce inseamna 3,5 sau 4.
Distarctie muuulta la munte si va invidiez...,as vrea si eu...,dar nu se poate.
RUXANDRA,
te pup si te imbratisez ca nu am mai facut-o de mult
ASIZA,
LAURA,
te rog sa ma lamuresti si pe mine cu singerarea...cind ai vazut asta si nu inteleg ce ai scris in paranteza ca si completare..,este normal sa singerezi dupa?De ce i-ai lasat 5 mil ,pentru consult?!?
Sa stii ca si eu am observat acelasi lucru cu singerarea ...acum!!!Deci ieri la control...mi-a zis ca trebuie sa pregatim vaginul si mi-a dat Clotrimazol ovule..,buuun aseara am bagat primul ovul care este alb,iar acum la baie am vazut ca a iesit roz...,deci...eu am singerat dupa consult ca si tine?Ciudat!
dandusa 39 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
Gabitza_max spune:
quote:
Originally posted by asiza
Buna dimineata...
Gabitza, ai reusit cu pozele???? Trebuie sa existe un ADD si in albumul tau, daca la noi restul exista...poate nu erai logata...
Asiza, am reusit numai sa-mi postez cateva poze. Pe celelalte nu stiu cum voi reusi sa le postez alaturi de primele...Eram logata atunci cand le-am postat (puteam sa le postez si fara sa fiu logata? Io ma logasem din start ca nu stiam ca se pot posta si fara logare.). Anyway, ma logasem cu userul si parola trimise de mirona. Cred ca sunt cele ok, nu? Ca altfel nu m-ar fi lasat "sa-mi fac de cap" p-acolo...
Vedem cand voi avea si noile poze cum si ce voi reusi sa fac. Daca nu ma descurc, tip dupa ajutor, promit!
Pupici tuturor
si o zi linistita!Gabitza
30+
dianocica spune:
Buna fetele!
Am si eu o intrebare. Cam ce dimensiune faceti scutecele alea din finet. Eu mai lucrez acasa si m am apucat sa i fac si lenjerie de patut. O sa iau un patut din ala transformabil pe care il folosesti pana la 6-7ani si cand am vazut cat de mare mi a iesit lenjeia pt el si cat de mic o sa fie bebe m am cam speriat.
dianocica,
34
dandusa spune:
A-DEJU,
eu am luat hainute pentru ca am pe cineva in spital care mi-a spus sa iau .Eu as vea sa-l infas pe bb ,dar ea a spus sa-mi iau si lucrusoare si m-am conformat.Am luat si cosmetice ca m-a asigurat ca ii va face ea baita in spital .Lucrusoare am luat 5 schimburi complete.
DOLORES,
am uitat sa-ti spun ca am luat si 3 scutece din finet +fasa.
ATUDOR,
stii ca ai dreptate?Eu am sa le zic ca nasc joi pe la cinci!
JOJO,
eu am fost sfatuita sa iau un prosop de bb pentru pautul din spital + paturica de infasat.Eu eram pregatita cu lenjerie pentru bb ,dar tipa pe care o stiu eu in spital mi-a zis ca prosopul sta mai bine pe patut.
ROXANICA,
vezi ca lista este din doua mesaje,am trimis eu din gresala inainte o parte si apoi pe cealalta parte.
ALEX,
A-DEJU,
am mers in spital si am vorbit cu anestezista Fustanela,care este super de treaba.A zis ca ea va veni si noaptea daca trebuie si ca ma costa 1500.000 trusa de epidurala si restul daca vreau eu...cit vreau sa-i dau.De rezerva am vorbit cu o dr.Neonatolog ,pe care o stiu si ma ajuta ea...,daca or fi libere,daca nu, are grija sa ma bage intr-un salon mai curat si unde stai cu inca cineva.Eu parca as opta pentru a sta cu cineva ...,ca singura...,nu stiu mi-e cam aiurea.Daca vrei sa pleci nu stiu unde si nu ai pe nimeni ...,lasi copilul singur?Nasa mea a facut o depresie urita dupa nastere si a stat singura in rezerva...,de aceea nu as vrea sa stau singura.Mai vedem
dandusa 39 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
dolores spune:
Haricleea eu am fost la d-na dr. Anca Moisa..
fina mea e la dr.Moisa si e f multumita...shefa ei a nascut cu dr.Moisa...acum nu stiu ce sa zic..parerile sunt mereu impartite indiferent despre cine e vorba. succes
dolores
34+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."