Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)
Raspunsuri - Pagina 16
Laura13 spune:
Dandusa este normala sangerarea dupa controlul pe masa. De altfel, mie doctorita mi-a spus ca s-ar putea sa sangerez si sa nu ma sperii. Cat despre bani, poate nu m-am facut inteleasa. Eu i-am dat banii pentru nastere, ca sa zic asa. Adica eu atat aveam de gand sa ii dau, iar eu sunt de principiu sa dau inainte si nu dupa. Nu cred ca voi mai da ceva si dupa nastere. As fi vrut, ce e drept, sa mai astept, dar data viitoare cand ma intalnesc cu ea va fi la spital (si nu stiu cum va fi), iar apoi, probabil la nastere. Asa ca....
Acu' m-ati inteles? Am facut rau? Am dat prea repede? Prea mult? Prea putin?
A! si am intrebat-o cat ma costa anestezia. A spus ca nimic, oficial, dar ca din cate stie ea, pentru cezariana se da cam 1 mil la anestezist.
Pupici!
Laura
si bebe strumf
36+
panaa spune:
LAURA13: iti inteleg nedumerirea, si eu am scris acum o saptamana nedumeririle mele legate de control, rez.de la eco si la mine mi-a pus +-3.... eu aveam la data controlului (dupa calcule) 35+, iar dr.dupa masuratori mi-a zis ca am 38+ si.....a concluzionat (pe fisa de control): 38+-3......Scuze ca intreb, dar de ce 5 mil.??????? Pentru consult sau pentru nastere (in avans )?!?!?!?!?!??! Este enorm, daca este doar pt.un control....Eu am platit la cm particular 105 ron (90ron pt.consult+eco + 15 ron inreg.pe dvd eco bb).......
JOJO MIHA: Nu te ingrijora! Din ce "vad" ai avut multa treaba.... asa ca n-ai prea avut timp sa-l simti pe bb...erai prea preocupata si ....mai ales cu CICI..... Stai linistita, bb este ok!!! Cred ca deja ti-a dat cateva suturi....
RAMSAN: activa mai esti. Spor la treaba, dar cu grija, da??!!?! Tare as vrea si eu sa pot face treaba pentru ca am o gramada de facut....dar .....
ALEXANDRA25: Esti o fericita!!! Eu n-am dormit mai deloc azi-noapte.... Am avut niste dureri "ciudate" pentru mine: jos, jos sub butika, mai mult in zona "pubiana" ca sa zic asa....., burtika destul de tare si destul de des, bb-lina f.f.f.activa....pipi (NR.1) la greu.......si senzatie de mers la baie (NR.2)....dar nimik......Am dormit un picut mai bine spre dimineata.....dar tot de pe o parte pe alta....ca un mic pe gratar..... Am "recuperat" de la 9 pana pe la 12.....
ASIZA:"gand la gand" cu mine....si la mine se misca si o simt f.f.jos, in zona "pubiana", stanga-dreapta....
INTREBARE PENTRU TOATE MAMICILE CARE AU POZITIONAT BB-UL CU CAPUL IN JOS (POZITIE CRANIANA): VOI SIMTITI MISCARILE BB-ULUI F.F.F.JOS? DAR F.F.JOS DE ITI DA IMPRESIA CA ACUM IESE?!??!!?Va rog sa ma lamuriti, pentru ca la mine bb este fixata in bazin cu capul in jos iar miscarile ei le percep foarte jos insotite de senzatie de pipi......ce sa fac? Am intrebat-o pe dr.acum ceva timp si mi-a zis ca sunt niste reflectii ale miscarilor care se resimt in acea zona.... Noi trebuie sa mergem la urmatorul control saptamana viitoare pe vineri, dar daca resimt aceste miscari asa de jos ar trebui sa o sunt si sa o intreb, sa merg la un control sau..... 

Mirela
36+
Ana
Gabitza_max spune:
quote:
Originally posted by asiza
Intrebare: Ati simtit vreua dintre voi copilasul miscand jos, jos de tot???? Ca eu parca-l simt uneori la incheietura piciorului meu cum da...si n-am decat aproape 32 de saptamani...
Da, asiza, si bebelina mea se misca cateodata extrem de jos. Cand s-a intamplat prima oara m-am speriat atat de rau incat am zburat la doctorita de familie si i-am pov. si am intrebat-o daca e normal si mi-a zis ca da, sa stau linistita ca daca am colul inchis nu scapa p-acolo!
Mi s-a mai intamplat si de atunci incoace (si abia sunt in sapt. 31, de maine), dar nu-mi fac prea multe griji. Sper sa mai am colul inchis, ca n-am mai facut o eco. din sapt. 23. Voi merge luni cand deja suntem in sapt. 31 si voi vedea atunci cum mai decurg lucrurile.

Gabitza
30+
panaa spune:
Normal, pana am postat eu raspunsul, ai lamurit problema.... LAURA.... Eu m-am gandit sa-i dau vreo 6 mil in cazul in care nasc normal....
Mirela
36+
Ana
atudor spune:
Panaa, chiar daca bebele meu e pelvian, imi permit sa-ti raspund la intrebare, pentru ca si eu resimt aceleasi senzatii ca si tine. Cateodata parca iese prima miscare e sa duc mana jos sa nu-l "scap"; senzatie acuta de pipi si uneori durere (probabil cand se impinge el mai tare). Stai linistita, e foarte probabil ceva absolut normal.
ici
Ana
38w5d cu
Tiberiu Mihai
panaa spune:
Multumesc ATUDOR!!!! Cum am mai zis, fiecare raspuns de la voi conteaza enorm pentru mine!!!! Este cu adevarat un "loc" unde gasesti sprijin si sustinere morala..... forum-ul..... MULTUMESC INCA O DATA TUTUROR BURTICOASELOR!!!!!!
Mirela
36+
Ana
Cleomoni spune:
Buna, daca cafeluta nu ati vrut sa imi dati , asta e ...ma consolez singura,
Am listat si eu listuta Dandusei si ii multumesc pt lista, vroiam numai sa va spun ca mai sunt de la Happy niste cearsafuri care sunt moi pe o parte si pe cealalta au un fel de plastic ca sa nu treaca pipi prin ele, eu zic ca sunt super bune daca le avem cu noi in maternitate in caz ca sunt lenjeriile murdare sau paturi jegoaseum spunea una din fete.Si as vrea sa va mai spun ca eu am cumparat trusa cu injectia epidurala,care nu vreau sa va sperii dar are un ac lung de toata frumusetea
de atunci numai la el ma gandesc, unde-l baga asa lung???????
Cleo 35+ saptamani 
otikerekes spune:
Buna burticutelor!
Sunt noua printre voi,sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.Sunt insarcinata in 37/38 saptamani,voi fi mamica de baietel.
Azi noapte am avut toata noaptea dureri de burtica si de spate,nu am dormit toata noaptea,sper sa fi fost contractii false,ca acum sunt ok.Sper ca bebe sa mai vrea sa stea inca putin in burtica.
Va pup.
carliema spune:
Dandusa
Vad ca esti fff aproape de termen, iti tin pumnii si tie si la toate care sunteti asa aproape.
a_deju spune:
Din cate stiu eu, cele de cumparat au dimensiunea 70 x 80 cm (am o revista in care face reclama, dar pt bucuresti, 3 buc la 23 RON). Problema mea e ca nu stiu de unde sa cumpar in Constanta... Dar sunt sigura ca ma anunta madaluta ![]()
quote:
Originally posted by dianocica
Buna fetele!
Am si eu o intrebare. Cam ce dimensiune faceti scutecele alea din finet. Eu mai lucrez acasa si m am apucat sa i fac si lenjerie de patut. O sa iau un patut din ala transformabil pe care il folosesti pana la 6-7ani si cand am vazut cat de mare mi a iesit lenjeia pt el si cat de mic o sa fie bebe m am cam speriat.
dianocica,34
Deea
31+ , viitoare mami de EricPICS
ERIC
dortmund