Mamici de noiembrie - decembrie 2006(50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna dimineata, fetele!

N-am mai intrat de ceva timp, am scris vineri un ditamai mesajul de la servici si l-am pierdut, asa ca m-am enervat si altul n-am mai scris. Ieri am incercat sa intru dimineata dar n-am putut(tot de la servici), seara am avut treaba si azi eram disperata ca nu intrasem de 0 zi si jumatate, va dati voi seama? Marius facea misto de mine pe tema asta.

V-am spus ca mi-a cazut pata sa schimb mobila dintr-un dormitor, (unde sper sa doarma fetele singure), si de-abia ieri m-am hotarat ptr pat, am dat avans, miercurea viitoare mi-l aduce, iar ptr mobila am vizitat nu stiu cate magazine, pana la urma am gasit ceva care mi-a placut, dar nu intra tot ce as vrea eu, si stau cu calcule si cu masuratori de visez si noaptea.
Cam atat cu ce-am mai facut eu zilele astea.

Dianocicica in primul rand bine ai venit printre noi si stai linistita ca nu esti singura care nu a cumparat nimic ptr bebe. Eu sunt cea cu superstitia si nu am luat nimic, si nici nu iau pana nu nasc. Am eu o pasarica la creier(sau un stol intreg?. Le dau instructiuni mamei si sotului ce sa ia ca sa ma scoata din maternitate, iar restul am timp si dupa aceea sa le iau eu cu mana mea. Voi mai primi niste lucrusoare dar pana nu nasc nu vreau sa le vad prin casa, le va lua tot mama sa le spele, calce....cat voi fi eu in spital.
Am si eu 2 pitici pe creier: cu lucrurile ptr bebe pana sa se nasca si mai am cu ziua de marti.

Sa mai spun ca nici ptr bagajul de spital nu am luat inca nimic? N-am avut cand, dar sper ca sapt asta sa incep macar sa iau. Aaaaa, stati ca am uitat: mi-am luat un pachet de 40 buc always, iar vata am 2 pachete, luate de cand credeam ca-mi vine CM.. Deci am luat cate ceva.

Deny, felicitari matusico, iti tin pumnii si tie.

Spuneti-mi si mie ce este cu Kokorina, ca am citit pe fuga si nu am gasit unde scrie de ea. Naste, s-a internat, a mai avut vreo problema, ce s-a intamplat?

Zina, bafta maine,

Miro tu ce mai faci, ce mai spui?

Ma gandeam zilele trecute si am vrut sa va scriu ca am inceput cu emotii sa nu nasca vreuna prematur Raluca,Dolores,Adina si parca mai erau fete, iar peste putin timp vom incepe cu emotii ca nu vor bebeii sa iasa, . Lasati ca trecem noi peste astea, ia sa vedeti, si de Revelion va mai fi cate un membru in familia fiecareia. In familiile unora chiar cate 2

Va pup, ma duc sa mai fac niste calcule sa vad cum bag mobila in dormitor, sper sa mai intru mai tarziu.

Roxana34+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Deci am fost ieri la tanti doctor... Mai intai ca sa ascapam de ce e mai urat sus pe masa sa vedem ce si cum. Ce si cum s-a dovedit a fi col scurtat, permeabil, dar aglutinat. Totul bine si frumos. Dupa care eco... unde pe mine m-a dat foarte tare peste cap. Noi avem 37 sapt si 3 zile, problema este ca toate masuratorile au iesit TOTAL AIUREA, adica de 34-35 spat. Ca si greutate bebe are cam 3.100 - 3.200 ceea ce n-ar fi rau (bine... nu are 3.600 ca al Ramonei, dar nici nu e tocmai micut). Doctorita nu s-a panicat, nici nu a comentat ca ar fi ceva in neregula, singurul lucru pe care l-a zis: ca avand capul mai mic voi naste mai usor. Dar eu imi fac griji... stiu ca masuratorile nu sunt tocmai exacte, ca sunt +/- dar chiar asa de mult?!? Pe de alta parte ma gandesc ca daca ar fi fost ceva in neregula mi-ar fi zis, nu? Oricum, placenta este de gr 2-3 maturatie, deci destul de imbatranita, asa ca doctorita a concluzionat ca nu ne mai apuca 40 sapt. Drept urmare duminica mergem iar la control, sa mai cerceteze starea colului.... problema e ca dupa ce mi-a controlat colul am inceput sa sangerez (mi-a spus ca s-ar putea si sa nu ma sperii, dar....). Cam atata vesti de pe la mine. Adevarul e ca sunt cam trista, ma asteptam si eu la vesti SUPER, dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la doctor.
A! eu i-am lasat 5 mil, nu m-a refuzat sau comentat nimic, a zis doar: ei..., mai copii.... Si atat.
Hai galeria pentru fete!!!!!
Pupici!

Laura si bebe strumf 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici ,

pupici si tzinem pumnii ptr cele care sunt la numaratoarea inversa!

eu abia mai dorm, nust voi cum dormiti ....dar pe mine ma mananca pielea, am arsuri , merg la baie si astea numai noaptea :)

pupici si numai bine
D 34+

BeBelusca

Mergi la inceput

Suntem mai maricei, sambata intram in luna a9-a!

Laura, daca-i totul bine de ce te mai stresezi? Masuratorile ai spus tu singura ca sunt cu +/- si daca are peste 3 kg e foarte bine. Oricum va mai lua in greutate, catusi de putin, asa ca stai calma. Si eu am un fix cu greutatea, vreau sa aiba minim 3 kg, ptr asta ma duc peste o sapt la eco, lumea spune ca-s nebuna, dar asta este, ma doare-n cot de ce spune lumea. Eu mai ma duc si din alt motiv: doctorita mea mi-a spus sa ma duc la maternitate ptr fixarea cezarienei in prima sapt din noiembrie. Eu ma voi duce la eco pe 1 nov. Daca spune ca am col deschis, vineri, pe 2 ma duc la maternitate sa vorbesc cu doctorita, daca nu, stau pana luni, pe 6 nov. Nu vreau sa-l scoata nici prea devreme, dar mi-e frica sa nu ma apuce inainte de data fixata.

Deny, ce faci, ai emotii, pe tine cand te-a programat? Sau cand afli data sigura?

Roxana35+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Imi cer mii de scuze, am confundat-o pe Danita cu Deny. Intru sa modific.

Roxana35+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

Buna dimineata la cafeluta! Abia astept sa vedem ce surprize ne rezerva ziua de azi, daca primim vesti despre vreun bebe
Am citit undeva mai sus, dar nu mai stiu unde, despre gentile (la plural) pentru spital, una pt mami, doua pt bebe.. Intrebare pt fetele din Constanta: in afara de pampersi si alea-alea pt spalat (si ma rog.. costumasul cu care-l scoateti din spital..dar asta poate fi adus si ulterior de tati), luati si hainute pt bebe?? Eu stiu ca in spital il infasa, si ti-l da frumos pachetel, il imbraci in ziua in care va externati.. dati-mi si mie o veste in caz ca sunt total pe langa, nu de alta, da sa ma pregatesc si eu corespunzator...O sa-mi mai intreb o data prietenele care au nascut anul asta, pt siguranta.

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata! Eu am dormit bine,mai putin plimbarile la toaleta.Pana sa adorm am avut cateva contractii ca m-am si speriat,dar stiu ca sunt normale,ceea ce ma sperie pe mine e ca nu l-am simtit pe bebe.Mama mi-a zis ca poate m-am intristat cu Cici si d-aia,ce-i drept ieri am stat si mult pe scaun.Cat am facut mancare am stat jos, apoi am avut treaba la calculator.Vreau sa-mi dea macar un picior sa ma linistesc.
Sper ca nu va plictisesc,eu va povestesc mereu ce mi se intampla.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

A_deju poti sa-l imbraci pe bebe cum vrei tu in spital.Dupa ce nasti il infasa asistentele, dar cand ti-l da in camera poti sa-l imbraci tu,si iti zic sigur ,anul acesta au nascut multe colege si prietene si nu am lipsit de la nici una sa ma bucur de prichindeii lor.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am apasat pe "trimite raspuns" fara sa-mi dau seama...
despre superstitii, ce sa zic, nu-mi bat capul.. noi am inceput sa tot cumparam de cand am aflat sexul, si le tinem pe toate bine-mersi acasa (si tot timpul mai trag cu ochiul si abia astept sa-mi vad puiul ba imbracat cu aia, ba jucandu-se cu aia....). oricum ar fi, ca le luati inainte, sau dupa, tot aia e. problema e ca dupa nastere, mami nu prea o sa mai aiba timp de umblat prin magazine sa aleaga ce-i mai bun pt pui, dar sa zicem ca un avantaj ar fi ca probabil se vor primi cadou mai multe.. in cazul nostru, nu stiu ce-o sa ne faca lumea cadou, ca in fara de cadita (pe care i-o ia nasa) si carut, avem cam de toate...

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna dimineata papuselelor!
Am dormit foarte bine azi-noapte…secretul? Laptic si miere pe paine…acum nu stiu daca asta a fost, dar nici arsuri, nimic…doar la baitza de 2 ori
Dandusa, ma bucur ca bebelina e OK, las-o sa stea cat vrea ea…e mai bine la mami Cat despre lumea din jur…….eu m-am saturat deja sa raspund la intrebarea “Cand nasti”…zau ma apuca nervii, le zic mai nou: joi, la 4 … poate se prind si ma lasa in pace.
Haricleea, nu stiu mare lucru despre placenta praevia totala; stiu ca nasterea se face prin cezariana; de ce ti-e teama? Ca nu face fata pana la capat? De d-na dr nu am auzit ic si bafta multa
Laura13, si bebe al meu pare mai mic cu 1 saptamana decat este, avea 2,800 la 38 de saptamani…poate se insala si aparatele lor; eu nu vreau sa ma gandesc la rau.
Apropos de placenta…cum e cu gradele de maturizare? Ca eu habar nu am; stiu ca la 20 de saptamani aveam gradul 2
Zina, Deny, Kokorina, MULTA BAFTA!!!!!!!
[bate toba] [bate toba] [bate toba] [bate toba]
Va pupic pe toate!

Ana 38w5d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput