Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by adameasca
Inni, Ami cum e? Ca tare m-am recunoscut in povestile tale despre ziua de ieri...

Azi-noapte iar mi-a facut-o alba . Dormit de la 11 la 2 jumate si dupa mancare pana la 4 jumate si de la 4 jumate din ora in ora s-a sculat... pana la 10.00.
Dar azi a dormit aproape non-stop in carucior in balcon. Nici in parc nu doarme atata. Ii place la et.3 . Noroc cu mama langa mine (ca si tine )...ca ieri a picat la tanc...eram plina de draci din cauza lu' fi-mea . Astazi daca nu dormea mi se dublau dracii ca m-am gandit ca nu poate sa-mi faca una ca asta..adica 2 nopti albe la rand. Si iete ca-mi facu...afurisita mica.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Acum doarme...de la aerul tare

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

nici eu n-am avut pofta de mancare vreo sapt-doua dupa nastere, dar vb ilenei:mi-am revenit!

inca o chestie vreu sa va mai intreb: voua va este frig? adica mai frig decat inainte! eu dupa ce am nascut am devenit extrem de friguroasa! toata lumea e in tricou si moare de cald iar eu infofolita tot frig imi e! tot astept sa-mi revin, dar nimic!

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Eu sunt friguroasa mai mult ca inainte, noaptea transpir si-mi este frig cu pilota pe mine. E posibil sa fie de la sani, nu stiu....

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor...

Va rog spuneti-mi cum sunt la voi lohiile la final???? (culoare, miros...etc). La mine sunt de culoare maro deschis si miros destul de urat. Oare e normal?

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Raluca, normal ca o sa ma protejez. Ca doar n-oi fi asa naiva sa ma intreb: dar daca nu-i asa?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Fetelor, cum e mai rau, daca bebe adoarme numai cu suzeta (il pun la el in patut si-i dau suzeta si daca o scapa plange de mama focului pana adoarme bine si apoi o arunca singur afara) sau daca adoarme in brate??? Eu am zis ca am ales din doua rele varianta mai buna, sau gresesc??? E asa rau ca e dependent de suzeta???

Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Si eu o infas pe Maria. Pana sub brate. Manutele i le las libere. Mi s-a spus macar o luna sa o infas. Si sa stiti ca nu protesteaza defel.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia80

ILEANA_ eu am adoptat demult metoda cu infasatul. Copilul meu este un friguros[macar la asta seamana cu ma-sa]. Eu nu cred chestia cu extremitatile. ARMAND cand are mainile reci, clar ii e frig pt ca e agitat si plange. In sec in care il infas 'sarmalutza' se linisteste si mainile ii devin calde. Aseara mi-a dormit 'sarmalutza 6h!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Al meu se foieste toata noaptea, migreaza prin patut de pe acum, daca-l infas face scandal, as vrea sa stea si el mai linistit... voi l-ati infasat de la inceput???

Mergi la inceput

Mirabela, si eu i-am dat suzeta, cand plangea tare din cauza colicilor, iar acum i-o dau cand si cand, ca o scapa din gurita si se enerveaza. Eu prefer sa nu i-o dau, mai bine ca sanul.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Am pus poze noi cu David.

Mergi la inceput