Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lullabay, din vagile mele cunostinte in ale alaptatului ar trebui sa recoltezi laptele dupa ce suge bebe, sa mulgi ce a mai ramas...

Nici la noi nu functioneaza lasatul sa planga, dupa parerea mea dc plang mai mult de 5 min au ei o problema... Nici nu ma mai chinui s-o conving sa adoarma singura in patutz. O legan in brate si gata. Pe Luk l-am adormit in brate pana la un an jumate, ii atarnau mainile si picioarele pe langa mine. Dar nu dura mult adormitul, maxim 10 min. Si-mi era tare drag sa-l strang la piept asa, adormit. Dupa un an jumate a refuzat singur sa mai adoarma in brate, s-a cerut la el in patutz.

Vai, fi-mea doarme de 3 ore... Am baut o cafea, am avut timp de forum, m-am jucat cu Luk o gramada. Vai, ce viata...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Se mai confrunta cineva cu lipsa poftei de mancare? Eu de cateva zile n-as manca nimic, bag cu forta iaurt in mine si atat. Zici ca ma hranesc prin fotosinteza...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

eu, mamilili, dar cred ca din cauza ca mancam pe fuga, cu grija la bebeii nostri. am slabit 3,2 kg. de cand am venit acasa, cam 2 sapt.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

lullabay, eu nu recoltez laptele. il dau direct in consum. odata l-am stors pe stangul, ca facusem niste noduli, de i-am golit. il pazisem un pic, ca facusem rana, si am dat peste alt necaz. de atuci: stagul, drepul, stangul, dreptul....

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Vai cat de bine va inteleg fetelor...cucuoancea,adameasca...si la noi aceeasi poveste...

Ce sa va mai spun ca Vladut a facut si o iritatie pe piele de la viroza, o eruptie de fapt si, aseara doctorita il suspecta de rubeola Se pare ca nu e pana la urma, ca a inceput sa dispara si nu avea nici ganglionii inflamati.Dar avandu-l pe cel mic am inima cat un purice....

Vremea asta cred ca e de vina...

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

quote:
Originally posted by mexxa

lullabay si eu am incercat varianta Ralucai si am patit la fel ca tine...mai tare cred ca sa speriat...nu stiu dar plangea din ce in ce mai tare...cred ca ai nostri or avea un caracter mai puternic

_
Andreea mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Sau plamani mai puternici si mai rezistenti in timp la efortul de plans
Am reusit 2 nopti sa il adorm in patut...2 ore ..adica era superadormit la mine in brate si cred ca daca il asezam si pe jos dormea..dar dupa cele 2 ore tot in pat cu mine a adormit..
Da vorba lui Camisol (cred ca ea era)..nu e pacat de patul meu de 1,60 m sa dorm singura in el..si dimineata cand deschid ochii..vad cea mai frumoasa imagine din lume:copilul meu

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ILEANA_ eu am adoptat demult metoda cu infasatul. Copilul meu este un friguros[macar la asta seamana cu ma-sa]. Eu nu cred chestia cu extremitatile. ARMAND cand are mainile reci, clar ii e frig pt ca e agitat si plange. In sec in care il infas 'sarmalutza' se linisteste si mainile ii devin calde. Aseara mi-a dormit 'sarmalutza 6h!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by osna
noua cam asa ne place sa dormim mai nou.si nu-l deranjeaza ca rad sau vorbesc.ieri a dormit 2 ore timp in care am transpirat ingrozitor de la caldura corpului lui si ma dureau toate cele.
revin ca a facut ochi.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

osna, noi asa dormim din spital. adora sa doarma asa! eu port mai mult maieuturi si am facut bubite de la transpiratie pe piept.

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

si acum trebuie sa ne protejam, nu?ne bazam pe chestia ca, daca alaptam, nu ramanem insarcinate? eu am 2 ani si 10 luni de cand n-am mai luat pilule. cred ca o sa uit sa le iau.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

protectie neaparat! pai iti dai seama ce-ar insemna o sarcina acum, asa repede? exista pilule special pt perioada de alaptare! eu de ex, iau exluton! nu prea-s multumita de ele, dar...oricum nu mai iau decat luna asta ca nu mai am laptic...

pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Raluca, fi-ta ce face? E mai putin colicioasa si cuminte cumva?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

fii-mea e un ingeras de ceva timp, dar mi-e si frica sa zic! un pic problemutze cu kk, s-a mai rarit, face 1 data la mai mult de 24h si-mi trb multa stapanire de sine sa nu ma arunc cu termometrul sau cu supoz la fundu' ei, ca daca mai plange,eu gata plange ca nu a facut kk! altfel e bine ca si consistenta, moale, nu se chinuie cand face deloc, deci ma face sa cred ca nu-i constipatie!

pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

nici eu n-am avut pofta de mancare vreo sapt-doua dupa nastere, dar vb ilenei:mi-am revenit!

inca o chestie vreu sa va mai intreb: voua va este frig? adica mai frig decat inainte! eu dupa ce am nascut am devenit extrem de friguroasa! toata lumea e in tricou si moare de cald iar eu infofolita tot frig imi e! tot astept sa-mi revin, dar nimic!

pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput