Mamici de sept-oct 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

MamiLili eu ma mai confrunt cu lipsa poftei de mancare....dar sper sa-mi treaca ca vreau sa-l alaptez pe gongolinul mic....

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Minnie, bine ati revenit acasa si la povesti!

Eu i-am facut-o Ilincai azi. M-am enervat pe ea ca iar nu dormea si am infasat-o. Vad ca doarme de o ora jumate, ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo 4-5 zile, in cursul zilei.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

MamaLili, si eu m-am confruntat cu lipsa poftei de mancare, o perioada, dupa nastere. Apoi mi-am revenit.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
N-am mai apucat sa intru de 2 zile iar de scris….de vreo 4! Ana s-a captusit cu o viroza de la gradi si in we ne-am plimbat la spital pt investigatii. A avut 39,5 si ne-a cam speriat. Tuseste de mama focului si am inteles ca ar fi si epidemie de bronsiolita. In fine, ea nu are bronsiolita, ci ceva ce nu imi aduc acum aminte cum se cheama. Aaaa, hepangina – are niste vezicule albe pe faringe care netratate pot duce la afte, iar suprainfectate la laringita…… In fine, am luat-o din pripa si speram sa nu se ajunga la nici o complicatie. Treaba e ca e molipsitoare inca 2 zile dupa ce nu mai are febra, iar ea o zi are, o zi n-are!!!! In concluzie, mor de frica sa nu ii dea Marucai – fiindca e IMPOSIBIL de tinut la 1 metru de ea, asa cum ne-a zis dr. Oricum, tuseste in toata casa, nu vrea sa isi puna masca, cum o prinde pe maruca cum incearca sa o pupe. In fine, e aici o lupta corp la corp continua. Unde mai pui ca trebuie facuta si cu tact pentru a nu inrautatii lucrurile. La gradi…evident, pauza saptamana asta. Saptamana viitoare e vacanta, asa ca… descurca-te daca poti si cum poti! Adevarul e ca …e tare greu cu 2!? Mai ales cand unul e ANA.

Altfel, nici n-am mai avut timp sa observ ce se intampla in jur. N-am mai stat de cantarit Maruca, sunt ca teleghidata. Spre sa manance bine. M-am alarmat putin ca incepuse de cateva zile sa manance mai rar – de la 2 ore la 4,5 si prin urmare si productia mea de lapte s-a mai temperat…Cand a vrut din nou la 2,3 ore….nu mai apucau sa se intareasca sanii. Habar n-am cum trebuie sa fie de fapt. Eu la Ana am avut lapte din abundenta, ea niciodata nu golea sanii, dupa masa imi ramaneau plini. Acum am zile cand sunt pietroi inainte de masa, dar si zile in care sunt normali. Maruca pare satisfacuta, ea suge la fel in ambele situatii, dar eu tot sunt nelinistita. Voua in cat timp vi se intaresc (umplu) sanii?! Adica la cat timp dupa masa lui bebe?!

Acum inchei ca trebuie sa pazesc micul infractor!

Marina, mamica Anei (21.05.2003) si a Marucai (29.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by floricika

si noua tot 2 luni...oare de ce? ca in general dupa 5-6 saptamani iti dau liber....

Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze

noi la 5 sapt fix! si de atunci....tot inainte!

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Vai, Marina, daca ai sti cat de bine te inteleg la faza cu Ana bolnavioara... E identica situatia si la noi. Cu lupta de a-l tine pe Luk departe de sor'sa, cu faptul ca sapt asta sta acasa ca-i bolnav si sapt viitoare e vacanta... Deci 2 sapt ne vaitam una la alta si ne plangem nitzel de mila.

Raluca, fi-ta ce face? E mai putin colicioasa si cuminte cumva?
Inni, Ami cum e? Ca tare m-am recunoscut in povestile tale despre ziua de ieri...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mamilili multumesc de raspuns..se pare ca e adevarat..de 2 zile ma intreb daca mai am lapte..ca mi se pare ca nu se satura de mananca la 2 ore cu toate ca azi a mancat la 3 ore jumate...eu nu am pofta de mancare in general..acum mananc ca trebuie dar nu pot prea mult..in schimb beau lichide.
Noi cu hata-hata la 5 saptamani..dar am facut cezariana..oricum a fost tare bine..ce am facut in sarcina nu s-a numit eram mereu stresata sa nu ii fac rau bebeului...
Sa va povestesc ceva interesant..stiti ca melodia Cleopatrei stratan a aparut pe la finele sarcinilor noastre si am ascultat-o o gramada..Stefan cand o aude ciuleste urechile si nu mai zice nimic...si am incercat si cu alte melodii..si la nici una nu face la fel..
Eloise sa stii ca ma intrebam daca e infectie urinara..la 39 de grade mai rar...pielonefrite da..dar inf urinare joase mai rar..sa speram ca o sa mearga Oxacilina si vei scapa de pr..cat despre faptul ca nu ai zis ce sunt parintii tai..eu te inteleg perfect...nici eu nu am zis....da scria in foaie si am vazut ca stiau...dar nu mi s-a parut ca m-au tratat preferential..cu colega de salon se purtau la fel.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Raluca eu l-am lasat sa planga 5 minute..nu a tacut...ba dupa ce l-am luat in brate a plans si mai tare..si era aceeasi situatie :mancat,schimbat,pupat.fara colici..asta e..se pare ca imi voi lucra bicepsii de acum inainte fara sa merg la sala
Eu mai intreb..poate imi raspunde cineva:cand recoltati laptele?intre supturi?

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

lullabay si eu am incercat varianta Ralucai si am patit la fel ca tine...mai tare cred ca sa speriat...nu stiu dar plangea din ce in ce mai tare...cred ca ai nostri or avea un caracter mai puternic

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Cata_adr nici eu n-am sfarcuri si forma sanului e nasoala rau de tot, David se chinuie sa-l prinda si eu il tin cu mana ca sa poata papa, dar asta este, nici nu apelam la biberon, am inteles ca scade lactatia daca apelezi la bibe.

GETY eu tot zornaitori i-am luat + carusel muzical.

laliq eu cum il ridic pe umar cum ragaie ca un om mare, insa noaptea nu vrea nici cum, pot sta cu el si jumate de ora, cred ca fiind adormit, nu mai suge asa lacom si nu mai inghite aer.

Eloise pe mine ma ustura si acum la urinat de la sonda insa nu am nici o infectie, am facut urocultura. Dr. mi-a zis ca a ramas o sensibilitate care va trece.

Va trimit un www.totsites.com" target="_blank">site ca sa faceti jurnalul bebelushilor vostri, e super.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

mirabela, si la mine sanul drept are sfarcul mai mic si aplecat putin in jos, dar n-am lasat-o numai la stangul, i-l dadeam sa-l modeleze si pe stangul, chiar daca se cam chinuia. munca, munca si iar munca....

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput