Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 28
inni spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Fetelor..o intrebare care ma sacaie de ceva timp...voi infasati copilul ...strans ca sa stea mainile si picoarele drepte??Pe mine toata lumea ma cearta ca nu il infas si sa il leg..ca o sa aiba mainile si pioarele strambe...etcc
Este adevarat??????????[b]
[b]e o prostie...eu nu fac asta..e adevarat ca uneori ma enerveaza ca da din ele intruna si ma incurca la "lucru"...si ii zic " ce te faceai daca te nasteai acum 30 de ani
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
adameasca spune:
Eu o mai infas pe Ilinca uneori, cand e foarte agitata si nu poate adormi. Dar se fatzaie in somn si in maxim juma de ora se elibereaza. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
inni spune:
Amarantina ..telepatia inca mai functioneaza. Azi-noapte ma gandeam sa te intreb ce-ai mai facut cu nasii.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
mexxa spune:
Asa si eu il infas...ca sa se linisteasca...da nu ca la armata "drepti"...ce stresanti mai sunt oamenii astia...care mai decare sa iti de'a sfaturi peste sfaturi...
Merg sa pregatesc hainutele ca acusi vine sotu si plecam.
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
nicolstoy spune:
Am si eu o intrebare pt fetele farmaciste:de nu Karvolul este recomandat abia de la 3 luni?
Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
Mamaaa ce a iesit...revin deci cu intrebarea: de ce Karvolul este recomandat abia de la 3 luni?
POZE
ALEXUTZU
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
proba profil...
POZE
ALEXUTZU si http://www.totsites.com/tot/alexandruandrei] PAGINA LUI [/url]
osna spune:
buna mamicute si gravidute(daca or mai fi printre noi).azi aici au fost 23 de grade,a adiat putin vantul,ce mai o vreme super faina de plimbat cu copilul.am plecat pe la 11.30 in oras si am stat pina pe la 2 cu gandul ca de la 2 sa ma duc sa-mi fac termin la doctorul meu ginecolog.saracul matei il cam apucase scanceala dar am zis ca daca sunt in centru sa-mi rezolv si problema.ce credeti,nu mi-a intrat caruciorul in liftul unde are cabinetul si sa-l las la parter si sa urc cu matei in brate n-am avut nici un chef.copilul s-a pus pe urlat asa ca am plecat si am ajuns acasa cu el fomat si nervos.si cand sun la cabinet sunt in concediu.ma duc sa-mi culc fluturasul si mai revin.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
nicolstoy spune:
proba sau ce face omu'cand dorm copii....
POZE
ALEXUTZU si http://www.totsites.com/tot/alexandruandrei] PAGINA LUI [/url]
tanima_i2002 spune:
Ziua buna, mamici. Burticile se pare ca au cam disparut de pe aici. Mai sunt cateva doar. Ma bucur ca m-am alaturat si eu voua la mamici asa curand, desi termenul era 29 oct. Cred ca nu as fi rezistat pana atunci. Acum bebe are deja 11 zile si problemute multe. Asa ca ma bag si eu in seama poate mai primim niste sfaturi. In primul rand si noi avem probleme cu ochisorii. I-am dat 3 zile cu unguent oftalmic cu kanamicina si i-a mai trecut un pic, dar nu de tot. A aparut intai la un ochisor, apoi la celalalt, si acum iar la primul si parca e mai rau decat prima oara, deci o sa incep iarasi 3 zile de tratam la primul ochisor.
O alta problemuta o avem cu buricul. La spital cand l-a imbracat sa plecam acasa i-a tras de clema de la buricut si i l-a cam rupt asa incat a cazut la 5 zile de la nastere si de atunci tot sangereaza. Nu rau, dar atata cat inauntru sa fie permanent sange uscat. Nici nu stiu la cine sa ma duc cu el ca aici in Pitesti sunt dobitoci rau dr astia, asa ca astept sa mergem saptamana viitoare la Bucuresti.
Avem si probleme la picioruse, trebuie sa facem kinetoterapie ca s-a nascut cu talp vag la picioruse din cauza pozitiei in care a stat in uter.
Pielea pe corp a inceput sa se jupoaie mai ales pe manute si picioruse. Sper ca asta e normala si nu e vreo alergie la uleiul de corp. Eu ii dau cu ulei gel de la Dalin. Mi-a placut ca e gros si ma descurc usor cu el, dar cred ca pana la urma ma dau pe ulei de masline. Am auzit ca e bun si la bebelusi.
Pe fata au inceput sa ii apara brobonele, desi s-a nascut cu o pielicica asa de catifelata... Ma oftic de mor ca era asa frumos si curatel si acum... In afara de faptul ca il spal la baita cu cei de pelin, i-am mai dat cu crema de galbenele cu propolis sa vedem ce efect va avea. Am inceput de aseara.
In rest bebe e cuminte, doarme bine noaptea iar ziua sta mai mult la san, dar ne intelegem bine. Sunt constienta ca asta e perioada frumoasa ca inca nu are colici, dar speram ca va fi bine.
Va pupic pe toate si pe toti bebelusii care sunt niste frumosi toti.
Mamica lui Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2