Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 26
inni spune:
Mexxa s-ar putea sa aiba reflux gastro-esofagian. Se rezolva cu Debridat. Nu te impacienta. Mareste intervalul dintre mese..adica sa nu-i dai mai devreme de 1 ora jumate...cel mai bine ar fi la 3 ore.
Oricum vezi ce-ti spune medicul..dar dupa parerea mea nu e grav.
Pupici si sa ne spui ce-ai rezolvat.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
eloise spune:
Nicol, merci... chiar aleze de la Happy folosesc atunci cand il schimb... si tot face pipi pe pat
Amarantina sa faca pipi de frig e exclus. Desi afara is 20gr nebunii astia ne dau caldura zi noapte, avem in casa 25-27gr, am inchis toate caloriferele, aerisim la greu camerele pe rand, si tot crapam de cald numai de la caldura emanata de tevile care duc si aduc apa in calorifere. Ma si gandesc ca e f nasoala pt bebe caldura asta.. dar ce sa fac! sa tai tzevile? Astia vor sa scoata bani, bani, bani repede pe intretinere. Afara e vreme superba soare,ei dau caldura 

Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
mexxa spune:
Inni merci de raspuns..dar nu ii dau niciodata mai devreme de 1 ora jumate... am incercat sa il tin 3 ore...dar urla de mi se ridica parul pe cap si mai rau fac ca apoi zici ca ii vine sa manace sticla cu totu...uff
Oricum daca nu mai are si alte simtome...sper sa nu fie nimic grav
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
martha78 spune:
Da, si mie mi s-a parut aiurea sa il tin numai 3 sapt, nici in prospect nu scrie nimic 
Inni, infanrix hexa sau penta le include pe toate, adica se face doar o intepatura?? Mai exista si alte varinate?? Aaaa, zi-mi si unde e farmacia unde lucrezi, daca nu gasesc merg si acolo ![]()
Martha & Darius
martha78 spune:
Mexxa, nici eu nu cred ca e ceva grav..cred totusi ca de la colici are probleme..vezi ce zice dr si sa ne dai vesti..iti tin pumnii
Martha & Darius
martha78 spune:
OK, astept..![]()
Merci
quote:
Originally posted by inni
Hexa.
Iti trimit PM
Poze
Poze Ami
Martha & Darius
mexxa spune:
quote:
Originally posted by inni
Hexa.
Iti trimit PM
Poze
Poze Ami
Daca despre mine e vorba nu am primit nimic
_
mamica de ingeras luptator

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...