Mamici de sept-oct 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
putzuruca spune:
Buna dimineata,
Noi nu ne laudam dar nici nu ne plangem. Andreea este copilul perfect pentru noi indiferent ce program ne face. Aseara am fost cu tati la shoping pt botez si am scapat la hainute de bebe, drept urmare am cheltuit o gramada de bani pe hainute care mai de care mai frumoase. Si inca m-a luat tati cu forta de la stand ca altfel...cred ca mai alegeam cateva.
Andreea are si zile linistite si mai agitate, dar incercam sa facem fata la tot ce se intampla. Suntem obositi dar e asa de frumos sa ai pentru cine sa traiesti...suntem foarte fericiti ca avem asa un ingeras.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
floricika spune:
parca zicea mirela ca pt bubitzele de pe fatza i-a dat Fucidin. A avut vreun efect? ca incepem si noi de azi...
Poze
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by osna
buna dimineata si de la noi,
scria una din fete ca bebele ei adoarme greu seara dupa baita.asa si matei,de obicei era rupt dar saptamana asta nu stiu ce a avut ca somnul de la 8-10 l-a sarit se culca direct la 12 noaptea.ii pica ochii in gura de somn si nu vrea sa ii inchida.n-am mai stiut cu ce sa-l mint aseara cu sotul.acum doarme ca un ingeras,cu pauze scurte in care l-am schimbat si i-am dat titi.azi mi-am propus sa fac si eu o prajitura cu prune cat doarme ca n-am mai pus mana sa fac ceva din august de la ziua sotului.
Eu am citit pe net despre baita ca pe unii copii ii energizeaza si trebuie facuta mai devreme cu cel putin 1-2 ore inainte de somnic.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Ileana, nu prea aveam somn, culcasem fata pe la 1 si am zis sa-mi mai spal si eu creierii pe net.
Irena e cam fornaita dar nu de la mucisori, parca ar avea ceva in gat ca tot horcaie, n-am idee ce sa-i fac. I-am bagat ser la greu, am scos ce era de scos cu batista bebelusului dar vad ca e la fel. Mai e cineva asa?
David e asa de cand s-a nascut, acum e spre bine, uneori noaptea mai are nasul infundat, cica pana se adapteaza asa va fi.
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by floricika
parca zicea mirela ca pt bubitzele de pe fatza i-a dat Fucidin. A avut vreun efect? ca incepem si noi de azi...
Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze
Prima data i-am dat cu fucidin unguent (fara rezultat) apoi cu fucidin H crema care deocamdata le-a uscat putin dar n-au trecut inca.
GETY spune:
Buna dimineata la amiaza. Azi noapte nu prea am dormit, am alaptat de vreo 3 ori si a mai dormit si pe burta. Afara nu mai iesim, ca ieri i-a curs ochisorul mai tare cand ne-am intors de la plimbarica. Fac si eu un dus, ca de cand am nascut, m-am tot spalat "pe bucatele". Ultima oara cand m-am bagat in cada, incepusera contractiile si eu nu-mi dadeam seama. Acum mi-aduc aminte si-mi vine sa rad. M-am bagat in cada sa-mi relaxez durerile de spate. Si mai luasem si No-spa. Ceva, ceva banuiam eu, ca erau cam acelasi tip de durere care se repeta la 5-7 minute.
Buricutul este 90% rezolvat. Mare chin si cu buricul asta, la fata mea.
Va pup!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (9 OCTOMBRIE 2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
CamiSol spune:
quote:
Da vorba lui Camisol (cred ca ea era)..nu e pacat de patul meu de 1,60 m sa dorm singura in el..si dimineata cand deschid ochii..vad cea mai frumoasa imagine din lume:copilul meu
Mamica fericita deStefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
Asa este!

Acum citesc din urma ... sper sa nu se trezeasca gogoasa pana nu termin si sa apuc sa postez si eu ceva
Cami si
Luca-Ionut (25.09.2006)Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by floricika
noua ne-a dat fucidin H. de cate zile ii dai?
Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze
Azi e a doua zi, rezultate nu prea, eu ii dau si Zyrtec picaturi.

Stefan Andrei (09.09.2006)