Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Corinuk,o asteptam si pe Mychydutza sa vedem ce zice. Eu astazi o sa intru mai pe dupa amiaza pe forum ca dimineata am de alergat o gramada prin oras.

In ceea ce priveste "problema" lui Catty, si eu i-am dat aceasta replica sotzului meu, cea cu "tataie". El face doar 31 de ani, dar eu fiind mai "tinerica" cu 5 ani i-am zis ca eu mai pot astepta vreo 2-3 ani pt primul copil, dar el nu stiu cat mai poate. Noi ne dorim 2 copii. Eu sunt singura la parintzi ( pt ca nu s-a mai putut sa mai am fratzi sau surori) si de multe ori imi e greu ca nu am si eu pe nimeni care sa fie aproape de mine, dar mi-a dat DD un sotz de nota 100 si o cumnata pe masura, care mi-e ca o sora. In plus, am o serie de prieteni pe care ii iubesc si carora le multumesc ca mi-au fost alaturi in orice moment. Dar cu toate astea mi-as fi dorit un frate....

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

catty draga chiar ma gandeam ca doar eu am aceasta problema cu sotul dar se pare ca nu............astia sunt barbatii ce sa le facem. cateodata imi vine sa=l strange de gat. dupa cate sacrificii facem noi in general lor li se cam rupe de tot. s-a intamplat si la noi de multe ori sa pierdem momentul fie pt ca el bause ceva fie pt ca......nu eram pe aceiesi lungime de unda . si ca un facut asta se intampla in zilele alea...ma si oftic. am facut si HSG ul ala de mi-au iesit ochii din cap de durere si pe el l-a durut in pix. hai ca m-am enervat. si nu e bine.
pr Oana cea cu problemele cu soacra nu am decat un lucru sa-i zic: ele sunt toate la fel, nu stiu decat sa acuze si sa bage stambe. eu am o soacra de cosmar ca sa zic asa. m=a acuzat ca am facut avorturi inainte de a ma marita ci fiisu si de aia nu fac copii.la inceput m=am supartat , dar cu timpul am ajuns sa o ignor si sa fac abstarctie de existenta ei. mi-am zis ca va suferi in momentul cand o sa fac un bebe si n=o sa prea aiba sansa sa fie langa el. e un banc haios pe tema asta. cica unu era stresat ca toate matusile lui ii ziceau la fiecare nunta la care participa:"tu esti urmatorul". chestia asta continua pana in ziua in care la o inmormantare el ii zice uneia dintre matusile "binevoitoare" : "tu esti urmatoarea" .........hai ca m-am mai eliberat de stress ca mi=am varsat oful aici

Mergi la inceput

in legatura cu intalnirea io sunt de acord . maine dupaamizaar fi ok. in zona centrului. m-ar avantaja pe mine. stau pe soseaua giurgiului. io propun ora 5. daca altcineva are alta sugestie eu astept. o sa mai intru pe forum mai incolo.pt doritoarele de intalnire putem vb si pe yahoo mess sau mi scrietei la mychydutza@yahoo.com
astept sugertii. pana diseara rez noi ceva. am si alta propunere: azi n-am putea sa ne vedem? mai pe seara ? astept. va pup

Mergi la inceput

Atentiune!!!
Atentiune!!!

In noaptea
de sambata spre duminica
la ora 2,

se vor da ceasurile inapoi,

deci totzi cei care
au furat ceasuri
sunt asteptatzi
sa le inapoieze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Deschide-ti un nou capitol.!!!!!!!!

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Mychydutza esti foarte tare!!!!!Cum de ce?Nu ai fost atenta la capitole?sunte pag 21 deja ne inchid uite-acum!Eu as deschide dar nu stiu cum..as putea incerca...si apropo de intalnire este ok maine nu azi ptr ca eu azi merg la o aniversare!Bine ca mi-ai reamintit de ceas ca ma trezeam la alta ora maine!
Andra dupa tot ce scrii tu aici ne asemanam foarte mult..abia atsept sa ne intalnim maine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

hehehe. nu stiam cu ie aia cu inchisu la pagina 21. v-am zis doar sa sunt "bobocel". hehehhehe. hai ca incerc sa deschid nou capitol. sper sa nu se supere nime. "aspirante optimiste > 20 ani (10)" . poate merge,si cum ramane cu intalnirea maine?????????? cum facem ? io am lasat mail . dati si voi un mail unde pot trim nr de telefon

mihaela

Mergi la inceput

am reusit. am deschis nou capitol "aspirante optimiste > 20 ani(10) .........daca mi=a zis corinuk ca dupa pag 21 ne inchid............sper sa fie ok si sa nu se supere nimeni. va pup si astept intalnirea de maine.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetele! Ce mi-as dori sa vin si eu la intalnire cu voi mai ales ca sunt cazuta in butoi, aseara am intalnit o prietena (mai degraba cunostinta) care mi-a spus ca s-ar putea sa fie insarcinata. Aveam pe buze cuvantul"felicitari" si probabil mi se luminase fata cand mi-a zis "aaaa, nu ca nu-l pastrez, sunt obisnuita cu accidente nu e primul avort". Imi venea sa o strang de gat. I-am zis si sotului si nu ne-a venit sa credem ca asa ceva e posibil. M-am gandit cat mi-a luat mie sa raman gravida prima oara si cat imi va lua probabil si de data asta, m-am gandit la voi toate si nu imi venea sa cred cata inconstienta.

Catty imi pare rau ca ai fost suparata ieri. Si eu sunt in perioada ovulatiei si sotul aseara era f obosit pentru ca are mult de lucru chiar si de acasa asa ca l-am lasat in pace. Ma voi ocupa insa in seara asta de el.

Probabil ca si tu. Lasa ca peste doua sapt cand faci testul si va fi cu doua liniute ai sa razi.

Pupici tuturor.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput