Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Pentru Catty

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

buna seara fetelor!
sunt asa de suparata....ne dorim asa de mult un copil, care se cam lasa asteptat, iar toata lumea in jurul meu ma asalteaza cu intrebarile: "cand faceti si voi un copil" sau "de ce nu faceti si voi un copil, ce nu poti sa ramai?". deja au inceput sa ma deranjeze astfel de intrebari.incerc sa gasesc tot felul de scuze pt intarzierea copilului......dar am aflta azi ca soacra mea spune pe la lumea care o intreaba "de ce..." ca " vrem, dar daca ea nu ramane gravida!". Am innebunit azi cand am auzit.......am plans toata ziua, pt ca m-am simtit destul de prost si nu-mi place sa fiu subiect de barfa si sa inceapa lumea sa ma compatimeasca.... Exagerez eu? Va rog ajutati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Catty scoate-ti tot arsenalul din dotare si da-l gata pe sotul tau.Poate a fost atat de obosit incat a adormit fara sa vrea.Zic si eu...!?!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Oana si mie mi se intampla la fel, toata lumea ma intreaba cand fac un bebe cam de 4 ani jumate si nu pot sa va spun cum eram inainte, super nervoasa, acum incerc sa numai bag in seama. Le spun ca acum ma duc acasa si asta fac.

La mine soacra mea nu stie de ce nu fac eu copiii, si nici nu am de gand sa-i spun, cand o veni o veni.

Bafta tuturor.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

hei gagici! am ramas singura pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Oana uite aici un subiect mai vechi: Intrebarea stresanta: "voi cand faceti un bebe?"
numai bun de inspiratie la replici pentru intrebarea asta

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Catty, cred ca este timpul sa ai o discutie serioasa cu el. Trebuie sa ii explici ca nu poti duce singura toata povara asta cu IA si ca cel mai bine ar fi sa "coopereze" si el putin ca doar nu-i bai. Daca isi doreste copii trebuie sa ii si faca.....mai ales daca se poate sa iasa....eu nu pot sa cred ca ii face placere mai mare sa "recolteze" materia prima la borcanel decat sa . daca nu incercti sa comunici cu el, il "pierzi". asa ca fii tare, ca doar esti femeie, nu? iar femeile pot orice!eu zic sa faci o baie relaxanta si sa vezi daca poti sa te mai linistesti putin. dar "trage-l la raspundere" putin. fa-l mai responsabil. si al meu sot se plangea ca trebuie sa facem dupa program , dar am avut grija sa ii explic toate aspectele si sa inteleaga ca acest copil ne priveste pe amandoi, nu numai pe mine. sper ca nu te-am jignit cu "sfaturile" mele. daca am facut-o te rog mult sa ma ierti. si mai sper ca nu ti-am invadat intimitatea. te pup si seara buna!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Corinuk, astazi se inscrisese la intalnire si Mychydutza....si mai eram noi 2.....a zis ca mai intra in seara asta pe forum si mai vb. Eu zic ca ne putem vedea oriunde. ar fi mau usor sa vb pe telefon despre asta. ce zici? daca esti de acord, da-mi de stire si facem schimb de numere si ne auzim maine. e ok?

fetelor, noi am stabilit sa facem duminica o intalnire in oras a aspirantelor DC. care se mai inscrie???

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

oana_2006 - stiu exact cum te simti, este foarte stresanta intrebarea.Toti ma intreaba "pe cand un bebe"," de ce nu vine bebe?", dar eu incerc sa fac abstractie de asta si sa le raspund "Pe cand vrea D-zeu"
catty - atatea zile de ovulatie am pierdut din cauza oboselii, de nici nu vreau sa ma gandesc.Iti dau un sfat care la mine functioneaza, lasa-l sa doarma si la noapte actioneaza si sa vezi ca o sa dea rezultate.Multa bafta!
pupici!

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Pai Andra ce sa zic..mai asteptam un pic pana ne strangem mai multe ?
O asteptam si pe Mychydutza sa vedem daca intra si atunci stabilim da?Ce zici?
Catty am patit si eu asa ceva dar nu i-am zis decat atat..in loc sa dormim mai bine facem copii acum decat sa iti zica fitu'"tataie" cand iesi pe strada cu el!Sotul meu are 34 de ani stiu ca este dureros ce i-am zis dar numai asa il impulsionez!Este cam puturos de felul lui..Stai linistita ca sunt 3 zile de ovulatie,trageti tare macar azi
pentu fete!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput