Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 24
AndraZ spune:
Fetelor, eu zic sa ne vedem duminica. Locatii sunt destule....alegeti voi: parc, pub....
In ce zone stati?
Eu stau in Dristor....daca va ajuta cu ceva....
Catty, abia te asteptam in Bucuresti
Andra
"Cere si ti se va da!"
catty spune:
CORINUK, sa dea DD sa faca pt mine o minune si sa ma fi ascultat ieri Sf Dimitrie, ca doar de ziua lui ne-am cununat acum 4 ani . Daca nu merge nici luna asta, o luam de la capat si facem IA, si dupa caz si laparo.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
AndraZ spune:
Catty, poate te vedem in week-end cand vii la control pt bb...ce zici? pana pe 20-25 luna viitoare mai sunt sanse fara IA...spor. Stii de ce vrea sotul meu ceva in plus? Acum 2 ani am avut o pauza de de cateva luni bune pt ca eu eram in tratament si apoi a fost el plecat vreo 9 luni in delegatii...si ce mai apucam in week-end si acum zice ca vrea sa recupereze perioada aia si vrea sa isi faca rezerve si pt sarcina.....ca nu se stie cate luni va sta pe bara.........deci interesul e de ambele parti
Andra
"Cere si ti se va da!"
corinuk spune:
Este foarte klumea!Cine se mai baga ptr duminica dupa-amiaza?Eu stau in Crangasi dar ce conteaza trebuie sa ne vedem undeva in centru...sa fie bine ptr toata lumea nu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
AndraZ spune:
Feteleeeeee....... Ultima strigare pentru duminica dupa-amiaza!!!!!!
Andra
"Cere si ti se va da!"
AndraZ spune:
Anca, eu te pot lua de la Dristor la McDonald's. Eu sunt cu masina asa ca ma pot misca usor prin Bucuresti. Te bagi?
Andra
"Cere si ti se va da!"
catty spune:
ANDRA, am inteles acum de ce sotul vrea si bonus.
As vrea sa ne intalnim vinerea viitoare, numai ca o sa ajung in Bucuresti undeva dupa ora 21, ca eu de abia dupa ora 18 termin prgramul la serviciu. Si pana merg acolo, pana ma vede si imi da tratamentul pt IA se face ora 23.
Dar daca nu va trebui sa fac IA promit solemn ca tot ne intalnim.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"