Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Va tin pumnii, fetelor, sa nu vina uratii

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Corinuk, am ramas doar noi 2....

catty, de abia asteptam! eu week-endul viitor nu stiu ce fac....abia undeva pe miercuri pot sti ce urmeaza in week-end, ca atunci facem agenda......dar vedem....mergem intr-un club si ne distram.....faci cinste daca nu mai faci IA!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDRA, sa inteleg ca ai vazut roshu? Funtea sus si tot inainte, daca este asa. Manuta mea este mereu intansa pt tine sa te ajute sa te ridici.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

ANDRA, va vac cinste daca scap de IA. eu o sa beau suc de fructe, mai ales ca eu nu beau deloc alcool. O sa beau sampanie dupa ce nasc, dar voi beti inainte. Bine?
LAURICI, cat ma bucur ca ai trecut pe aici si ca sunteti bine amandoi. Poti sa deschizi tu si capitolul urmator, ca ai manuta tareeeeeeeeee buna si apar gravidute dupa tine?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

catty, eu am vazut roshu de luni...sunt in z5....

Anca zicea ca nu poate sa ne vedem in week-endul asta, asa ca am mai ramas doar eu cu Corinuk pe lista celor care doreau intrevedere in week-endul asta....si plangeam ca Anca nu poate....

eu astept sa prestez....ca deja pauza e cam mariosoara....

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Laura, bine te-am gasit! Cum te simti? burtik.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

ANDRA, imi fac mea culpa. Suntem atat de multe incat uneori mai gresim. Scuze si spor la treaba.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Va multumesc din suflet pentru urari!
Ce-mi doresc eu mie va doresc si voua!
Doamne ajuta!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Catty, nu-i problema. Oricum mi-am revenit foarte repede, nici nu ma asteptam sincer sa trec asa repede peste asta. Merci pt mana intinsa. Esti o dulce! De luna asta am promis ca nu fac test de sarcina decat daca intarzie si atat. Am de gand sa prestez cu calm si cu voie buna. Daca in 3 luni nu iese nimic, ma duc la medic pt alte investigatzii. Eu sper sa iasa in astea 3 luni. Vb Corinukai; poate de Craciun ne facem cate un cadou.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

catty, merci mult pt raspuns. esti o dragutza si cred ca o sa mai apelez la sfaturile tale. voi chiar sunteti experte in treaba asta. cred ca o sa va calc pe urme. daca va vedeti ma luati si pe mine , chiar daca nu ne cunoastem de prea multa vreme?????????????????? cred ca duminica as putea dar inainte ar fi bine sa facem un schimb de telefoane in caz ca cineva nu poate ajunge................

Mergi la inceput