Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 26
AndraZ spune:
Mychydutza, normal ca te luam si pe tine. Usa e deschisa pt toate. stai sa vedem ce zice si Corinuk, daca poate, si sa stabilim o ora si o locatie. Apoi facem si schimb de numere, no probl.
Andra
"Cere si ti se va da!"
carla28 spune:
Va salut aspirantelor!
PT. mychydutza, te inteleg perfect, deoarece si eu acum inep sa adun informatii, n-am avut nici cea mai mica idee ca poate fi o provocare sa ramai insarcinata. Cel mai rau este sa fii "in ceata". Asa ca din cate am vazut eu, suntem pe drumul cel bun. In putine locuri mai gasesti solidaritate si un gand bun.
catty, te rog daca poti sa-mi trmiti PM cu reteta ta de succes.
noi, am inceput cu nalize de sperma inca din momentul in care ne-am hotarat sa avem un si bine am facut zic eu, pentru ca spermograma a iesit prost. In prezent am decis impreuna cu sotul meu, sa nu ne stresam urmam amandoi un tratament naturist, si peste 3 luni daca nu se intampla minunea, repetam analiza si vedem incotro ne indreptam. Oricum, speranta moare ultima.
Va pup pe toate si va doresc un week-end excelent si sa auzim numai de bine!
Carla
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadat cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Bueechner)
catty spune:
ANDRA, iti dai seama ce frumos ar fi pt noi toate sa facem bradul de Craciun, sa aprindem luminitele, sa fim imbracate sunar si cu testul pozitiv in manuta? Si cum sa uit fundita rosie prinsa in jurul gatului, ca doar facem un cadoul pe viata sotilor nostri. Ce fericire pt toata lumea.
Asa ca hai sa ii dam bataie, ca mai avem 2 luni pana la Craciun.
MYCHY, noi te ajutam cu placere si o sa vezi ca in curand vei stii tot ce trebuie despre analize, teste de toate felurile si tot ce tine de conceperea unui bebe.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
corinuk spune:
Normal ca mergem!!!!!Atatea cate suntem...mai este pana dumninica nu?Imi pare rau ca Anca nu poate veni dar sigur vom face mai multe intalniri nu?o asteptam sapt viitoare si pe Catty(eventual o asteptam la cotitura)la ce cabinet mergi Cattyyyy?????
Oricum listuta ramane deschisa....asteptam doritoare!Vrea cineva sa ne vedem la Mall Plaza?Daca nu va este la-ndemana astept idei noi de locatii!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
AndraZ spune:
Wow, catty....mi-au dat lacrimile.....chiar mi-am imaginat asta.... vai, plang ca proasta in fata calculatorului........stai ca nu m-a vazut nimeni!vai ce dusa cu pluta sunt!
Andra
"Cere si ti se va da!"
Miramar spune:
Cathy multumesc ca te-ai gandit la mine, ca si voi toate celelalte fete. Am facut-o si pe asta. Miercuri la ora 2.30 am facut operatie laparoscopic cu ignipunctura ovariana bilaterala, mai exact mi-au fost decorticate ovarele de membrana care nu permitea foliculilor sa se sparga si sa expulzeze ovulul. Operatia a decurs bine, inafara de problema cu ovarele sunt ok, nu am probleme nici cu trompele (s-a confirmat rezultatul de la HSG) si nici endometrioza. Slava cerului! Am o incizie mica in buric si inca 2 cate una in fiec. parte in dreptul ovarelor. Nu ma dor, in schimb m-am simtit dupa operatie f. rau de la anestezie, am vomitat - nu stiu de ce m-am incapatanat sa nu iau antivomnitiv toata noaptea, am luat abia dimineata si ce bine a fost dupa. Am facut si o reactie la anestezie, un prurit, aveam o mancarime pe tot corpul, mi-au dat claritin, a ajutat ceva, dar de tot mi-a trecut abia azi dimineata. Ieri la pranz m-am externat dar mai toata ziua am dormit. Acum mi-e mai bine, ma misc cam greu si ma simt tare umflata si imflamata,cred ca n-am eliminat tot gazul pe care l-au bagat in mine. Incet incet banuiesc ca o sa ma simt tot mai bine. Acum minim 6 luni-maxim un an ar trebui sa functionez normal si sa fac bb, dupa aia iar se formeaza membrana.
Intre timp vad ca au aparut alte burticose - Pamelooooo ma bucur nespus pentru tine, te pup si-ti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos!
Vad ca vorbiti de o intalnire - ea sa va vad, pe cand?
Va pup pe toate!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
AndraZ spune:
Corinuk, e cam departe de mine....si fac mult pana acolo ca e aglomerat mereu. Vaeti vreo idee mai la centru?
Mychydutza, idei ceva ?!?1!
Andra
"Cere si ti se va da!"
catty spune:
CORINUK, nu merg la cabinetul particular al dr meu. Merg ca Giulesti la spital ca el e de garda vinerea viitoare.
ANDRA, nu mai plange. Asa o sa fie, cum zic eu, sa stii.
MIRAMAR, stai linistita puiule. Ma bucur ca totu a decurs bine si esti ok.
Si cred ca mai trecem o graviduta pe lista. Sper sa nu se supera daca spun, dar sunt asa de emotionata pt ea. Doxinu are 3 teste de sarcina pozitive si asteapta confirmarea dr ei.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
AndraZ spune:
Miramar, e bine ca esti ok! Bine ai revenit printre noi! Refacere grabnica si spor la bb!
Andra
"Cere si ti se va da!"
AndraZ spune:
Felicitari, Doxinu!
BRAVOOOOOOOOOO!
sarcina usoara si bb sanatos!
Andra
"Cere si ti se va da!"