Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 20
mychydutza spune:
catty , povesteai tu de Miramar. ea ce a facut? operatie pt ovare polichistice? am si eu o prietena suspecta de asa ceva si dr. ei i-a zis ca tre sa faca laparoscopie ca sa vada daca intr-adevar asta e diagnosticul. pls, poate poti sa-mi dai mai multe detalii
catty spune:
Fetelor, multumesc mult de tot de urari. Azi zi 13 am vazut dublu la testul de ovulatie. Oricum aveam in plan sa facem si noi una alta in seara asta. Poate e cu noroc luna asta si scap de IA.
NANA, LA MULTI ANI CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE. Sa dea DD sa fie bine si sa vina bebe curand.
MIRAMAR este bine. Nu mi-a raspuns la telefon, si i-am dat mesaj. Mi-a scris ca este bine si sa este usor ametita inca dupa anestezie. Asa ca maine va fi ok din toate punctele de vedere.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
kory spune:
Salut fetele, ce harnicute sunteti, ce mult ati scris!Eu am lipsit un pic, dar v-am citit pe toate. Eu sunt un pic necajita, sotul meu si-a facut spermograma si i-a iesit ca are o bacterie Serratia Liquefaciens. Ati auzit ceva de genul asta?Maine mergem la dr. sa vedem ce o sa spuna. In rest este bine totul.
nana - la multi ani!
Imi place activitatea de pe forum!Stiti sa scrieti nu gluma....Eu am fost un pic suparici si nu eram in stare nici sa scriu.
Va pupic!
Mary
catty spune:
KORY, eu nu stiu nimic de infectia asta. Intra la "Oligospermie" si intreaba-le pe fetele de acolo, care sigur or sa stie despre ce e vorba.
Si stai linistita pt ca nu cred sa fie prea grav.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
blueeyes2003 spune:
Fetelor spuneti-mi si mie,ca nu inteleg,in perioada ovulatiei e musai sa te intepe ovarele?Daca nu simti asta inseamna ca nu ovulezi? Cam tampita intrebare nu?
Catty bafta diseara.Sa prestati cu spor!
Va
Mirela
lucia28 spune:
LA MULTI ANI!, Nana, si sotului tau, Catty. Sa va dea DD multa sanatate si bebici cati vreti si cat mai curand, frumosi, destepti si sanatosi.
catty spune:
Blueeyes2003 la mine in unele luni am intepaturi la ovare in perioada ovulatiei, in alte luni nu am nimic. Important este sa ai testul de ovulatie pozitiv.
Lucia, azi sarbatorim 4 ani de la casatorie.
Multumim de urari tuturor.
catalina
catty spune:
BLUEEYES nu ai pt ce. Ma bucur ca te-am lamurit.
catalina
AndraZ spune:
Blueeyes, sa stii ca am tot citit despre stres si infertilitate si despre stransa legatura dintre cele 2.....asa ca faceti relaxat. eu asta am de gand sa fac. azi z4....rushii dispar maine si incep activitatea nocturana......
Catty, treci la treaba acasa!Deseara sa nu te prind pe forum!
Corinuk, lasa temperatura....ca nu e la fel la toata lumea. O prietena de-a mea a avut la ovulatie 38....iar eu nu am depasit 37.2 niciodata....si zau ca am ovulat fii optimista!
Andra
"Cere si ti se va da!"