Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 19
catty spune:
MICHYDUTZA, mai analizele hormonale arata cum stai cu raportul progesteron- estradion, FSH, LH, etc, cum este rezerva ovariana, cat este prolactina, posibila cauza de infertilitate, analiza din z21 arata daca ai ovulat. Eu nu am facut analize hormonale in z14.
Fetelor, daca gresesc, corectati-ma.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
mychydutza spune:
ok, catty. merci mult! deci dau info despre ...capacitatea de a ovula? am inteles. merci.
corinuk spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE SARBATORITELE DE AZI!!
CATTY SA-TI TRAIASCA SOTUL SI SA VEDETI DUBLU CAT MAI REPEDE!
PUPICE FETELOR!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
corinuk spune:
AAAAAA si trebuie sa va mai spun, imi tot iau tb dimineata dar nimic... este normala 36,7 ioc sperante luna asta !
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by corinuk
LA MULTI ANI PENTRU TOATE SARBATORITELE DE AZI!!
CATTY SA-TI TRAIASCA SOTUL SI SA VEDETI DUBLU CAT MAI REPEDE!
PUPICE FETELOR!
Multumesc mult!
Chiar astazi e ziua mea de nastere, nu ma cheama Dumitra!
Eu am primit cadou de la sotul meu un lantisor si o cruciulita de aur, asta ca sa aibe grija DD de mine si de bebe cand va fi in burtica!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
AndraZ spune:
La multi ani fetelor care va sarbatoriti astazi!
La multi ani, Nana!
Catty, intr-adevar sunt cu un pas mai aproape de bb!
Eu am decis ca in urmatoarele 2 luni sa nu ma mai stresez cu numai ca sa iasa bb. o sa practicam mai des decat de obicei si vedem daca iese asa....pt ca asa cum stim stresul este cel mai bun contraceptiv.....imi voi lua teste de ovulatie ca sa vad cand ovulez si cam atat. voi fi activa pe forum, dar am decis sa nu ma mai stresez pt ca altfel o sa o iau razna.
Catty, iti urmez exemplul 100%.
Andra
"Cere si ti se va da!"
blueeyes2003 spune:
Nana
La multi ani! Sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca dorinta de a avea un .Sa fiti fericiti!
Mirela
felicia_ spune:
Catty, LA MULLTI ANI sotului, sa fiti sanatosi si fericiti!
Nana Motoc, iti urez cu putina intarziere "bun venit printre noi" ! LA MULTI ANI, si tie!
mychydutza,pe scurt, asa cum ma pricep eu: FSH iti arata rezerva ovariana, estradiolul este un hormon ce determina cresterea foliculului, LH-ul, atunci cand ajunge la valoarea maxima, detemina spargerea foliculului, deci ,ovulatia, progesteronul ajuta la cresterea endometrului ( de ex, daca progesteronul e mic, poate fi o cauza a absentei implantarii), prolactina marita e unul din factorii infertilitatii, deoarece inhiba actiunea celorlalti hormoni...
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
blueeyes2003 spune:
Catty la multi ani sotului tau!
Distractie placuta diseara!
Andra este adevarat,stresul este cel mai bun contraceptiv Cel mai bine este sa lasam lucrurile sa vina de la sine.Dumnezeu stie mai bine ce si cand avem nevoie,chiar daca uneori noi nu intelegem acest lucru.
Va si va doresc sa vi se implineasca visul cat mai curand (ca si mie,de altfel!)
Mirela
mychydutza spune:
felicia, merci mult pt info.fetelor dar documentate mai sunteti. pacat ca n-am stiut mai devreme de forumu asta. merci mult de tot. deja in capu meu e mare haos..................