Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra imi pare rau si cata galerie ii facusem lu' ala mic.Te pup si curaj.
Stancutza sper sa fie bb ca eu incep si la tine cu galeria.

anca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/scarlat_anca/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andra? Ai mai facut vreun test? Sau au venit nenorocitii de tot? Acum am vazut intrebarea ta si nu, nu am patit asa, mie la fiecare sarcina nu mi-a mai venit deloc ciclul.

Oana_2006 imediat te pun pe listuta!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
am mai scris acum citeva zile aici, va spuneam ca am un cm maro.

ei bine, am hemoragie de 12 zile abundenta, am fost la medic si sint suspecta de extrauterina, am facut azi dimineata beta hcg si astept rezultatul.
cine poate sa ma lamureasca si pe mine ce inseamna asta ii multumesc.

uter conturat regulat, corp uterin=55/42/51mm, cavitate centrala liniara, ovar dr. 52/32mm cu o imagine #21mm, lama de lichid in Douglas, ovar stg 34/23mm.
multumesc

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Laura Ioana te-am rugat sapatamina trecuta sa ma treci si pe mine pe lista gravidutelor.nu mai sunt o aspiranta ce o graviduta

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anca, multumesc de galerie! Acum e randul meu....asa ca da-i inainte cu tupeu si sa ne anunti cand incep sa apara simptome si poate nu mai apar uratzii aia deloc.

Laura....z2.....au venit uratzii....acum sunt in toata desfasurarea lor.....dar nu m-au doborat! o sa le vin eu de hac si sper ca asta sa se intample cat mai curand. am incredere ca va fi bine. important este sa nu mi se deregleze CM pt ca vad ca luna asta, dupa un an de zile, s-a dereglat...si a venit mai devreme cu 1 zi

acum o sa alerg dupa teste de ovulatie.....

oricum teste de sarcina o sa mai fac numai cand va intarzia si atat. nu vreau sa ma mai chinui ca ieri, sa sper si apoi sa mi-o iau pe cocoasa.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra nici nu ma gandesc la simptome ca in fiecare luna aveam macar o simptoma de sarcina.In legatura cu testele de sarcina ai dreptate si eu am zis ca o sa las sa intarzie(daca o sa intarzie) cam o saptamana.Mersi de galerie

anca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/scarlat_anca/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDRA, imi pare rau ca esti invadata. Lasa ca le venim noi de hac si scapam de urati curand. Simt eu asta. Ma bucur sa vad ca esti optimista si nu te lasi doborata.
LAURA, cum te simti?
Bun venit noii noastre colege. Sa stea cat mai putin pe aici si sa fuga la odisee.
Mi-e mi-au venit rezultatele la hormonalele din z5. Tre sa merg sa le iau. Si am nist emotii de zile mari. Cum aflu ceva va anunt.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Andra, capul sus! Altii au asteptat mai bine de un an minunea mica. Cu cat se lasa mai mult asteptat, cu atat e mai mare bucuria la sfarsit. Pupa mama si fii barbata!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

multumesc laura ioana ca m-ai inclus si pe mine pe listuta voastra. deja ma simt mai bine cand stiu ca nu mai sunt singura in toata povestea asta . sa ne ajute dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anca, in ce zi esti? ca erai undeva putin in spatele meu.....poate nu vin uratzii si treci cu bine si de perioada de intarziere.

Laura, sa ne spui cand te duci la ecografie sa il vezi pe bebe. Au aparut gretutile?

Catty, ce sa fac altceva decat sa sper? Daca disper nu ajung nicaieri. Imi fac rau singura daca ma gandesc ca a mai trecut o luna si nimic. Asa ca ma gandesc ca sunt cu o luna mai aproape de a-mi indeplini visul. Incerc sa vad numai partea plina a paharului.

Anca, daca ajungi la moastele sfantului dumitru te rog mult sa te gandesti si la mine, doar atat, sa te gandesti. este de ajuns pt mine. Merci!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput