Aspirante optimiste > 20 ani (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ileana mea scumpa si draga, multumesc mult de incurajari!

Ai mare dreptate, cu cat vine mai greu cu atat fericirea va fi mai mare.

Credinta mea este ca DD nu ne va lasa niciodata, asa cum nu ne-a lasat nici pana acum. Asa ca trebuie doar sa avem rabdare....tu ai avut si uite ce minunatii de copii ai....esti o lectie de rabdare si incredere pt mine!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am si eu o intrebare. a facut cineva spermograma la Giulesti? o ok? la care doctor sa-l duc pe dumnealui? cat costa analiza asta? si mai am o intrebare poate stie cineva: scolioza e periculoasa pentru sarcina? te expui unor riscuri daca ramai gravida? plssssssssssssssss

Mergi la inceput

si mai am o intrebare pls.cum fac sa intru in randul "aspirantelor" ??????????????? poate poate. am tot citit pe forumul asta .am aflat o groaza de chestii. e chiar superrrrrrr. io inca n-am inebunit in dorinta de avea un copil dar vad ca unele dintre voi sunt disperate. fetelor capul sus si multa in incredere in Dumnezeu! o sa fie bine pt toata lumea!
deci, vreau in lista aspirantelor!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra eu sunt in ziua 25,dar mai am mult de asteptat ca daca patesc ca data trecuta astept cam 9 zile.
Daca ajung la moaste ma rog pentru toate fetele.
Pupici

anca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/scarlat_anca/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Andra imi pare sincer rau te-au invadat uratii lasa capul sus ptr perioada imediat urmatoare!
Anca si eu tot z 25 dar inafara da faptul ca fac pipi es nu am nici un alt simptom!Nici nu mai indraznesc sa visez!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Mychydutza, eu am facut spermograma la Giulesti si costa, daca nu ma insel 25 ron. Ai grija sa ti-o lucreze dr Moisa sa fii sigura ca rezultatul este cel bun.
Fetelor, am rezultatele la hormonale. Pt faza foliculara, cum eram eu cand le-am facut in z5, rezultatele sunt in grafic, deci e de bine. Numai ca am alti nervi acum si nu stiu cum sa fac. In z21, adica 03.11.2006, trebuie sa fac progesteronul si pana pe 9.11.2006 cand vin uratii trebuie sa am toate rezultatele la hormonale si sa merg la Bucuresti sa imi dea tratamentul pt IA. Treaba frumoasa este ca in Pitesti, si am sunat la toate laboratoarele, daca fac progesteronul pe 03.11.2006 rezultatul il iau cel mai devreme pe data de 11.10.2006, cand voi fi z2. Ce ma fac, ca eu simt ca innebunesc. Nu se poate asa ceva. Hai ca acum m-a dat peste cap chestia asta cu progesteronul.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Corinuk mergem de mana luna asta.
Eu as mai avea cateva simptome ,dar nu le mai cred.

anca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/scarlat_anca/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Corinuk, c'est la vie! Nu am de gand sa plang pt ceea ce a fost, ci sa ma bucur de ce va urma. Cu toate panzele sus! Voi aveti intaietate la vesti bune acum! Haide-ti! Va asteptam cu II liniutze!

Catty, nu ai reusit sa le explici ca este urgent si ca ai nevoie de acele analize? Nu ai pile pe nicaieri ca sa iasa mai repede? Intereseaza-te poate dai de cineva de pe la vreun laborator ca sa poti face analizele in timp util. Bafta multa si cu DD inainte!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

mercic catty. esti draguta ca mi-ai raspuns. am auzit si io de dr Moisa. da cum fac sa ajung la ea? plsssssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Mychydutza in primul rand trebuie sa ai un ginecolog care lucreaza la Giulesti. El iti duce sotul la spermograma si vorbeste cu Moisa. Cel putin asa a facut dr meu.
ANDRA, le-am explicat tot ce se putea explica si degeaba. Si pile nu am in sistem. Mai sun si ma mai milogesc putin sa vedem daca iese ceva.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput