Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 16
catty spune:
Fetelor, MIRAMAR este inca in operatie. Am vorbit cu sotul ei si mi-a spus ca de abia pe la ora 14.30 au dus-o la sala. Nu cred ca o mai sun in seara asta ca va fi ametita dupa anestezie. O sun maine dimineata. Cum aflu ceva va dau de veste.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
lucia28 spune:
Laura, nu stiu ce sa fac. Mi-as dori foarte mult sa incerc, dar doctorul mi-a spus sa astept 6 luni. De sarcina am aflat ca s-a oprit in evolutie cand aveam 14 saptamani de la ultimul CM. Doctorii mi-au spus ca s-a oprit pe la 10 saptamani. Mi-au facut si chiuretaj. N-au fost probleme, iar acum ma simt bine. Am si avut deja 2 CM, primul foarte dureros si abundent, iar al doilea, la exact 28 de zile de primul, care a fost normal si fara dureri.
Laura Ioana spune:
Catty ce operatie face Miramar? Oricum sper sa fie bine
Lucia la "durerea unei pierderi de sarcina" sunt fete care au cezariana si sunt insarcinate (una din ele dupa 4 luni). Multa sanatate!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
catty spune:
LAURA, Miramar face laparo pt ca are ovare polichistice. Am vorbit acum 5 min cu sotul ei si a iesit din operatie, e bine dar ametita dupa anestezie.
Asa ca m-am linistit. Stiti ceva fetelor? Chiar daca nu ne cunoastem, imi fac griji pt fiecare dintre voi de parca ati fi surorile mele. Eram tare stresata de operatia Cosminei, dar DD a ajutat-o si e bine.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
mychydutza spune:
draga Laura am citit povestea ta ...........sa-ti dea Domnu sanatate si sa ai un copil sanatos. numai bine. sincer nu am cuvinte...........
irlandeza spune:
Turturica , sunt aproape bine. Poate ai aflat , spermograma nu arata bine , si o repeta in 30 noiembrie. Eu imi astept rezultatele de la testele din Z 21.
Azi sunt Z 26 , temp. a crescut iar , 36.4, dar nu prea am sperante dupa ce am vazut spermograma. Asa ca, ....... cam asa stam.
Tu esti OK ?
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
btw, stie cineva ceva despre ACIDUL FOLIC???????? ia careva dintre voi????????cica e bine sa iei cu 3-4 luni inainte de sarcina pt ca previne tulburarile de tub neural la nou nascut. pls, mie nu mi-a zis dr. dar iau pt ca am auzit ca e ffff bun. de fapt e vitamina B9. nu poate sa faca rau...........nu?...
Eu iau din februarie , nu face rau , corpul nostru elimina surplusul , asa ca poti sa iei linistita.
Noi 2 singurei
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
am cel de-al doilea test cu a 2-a liniuta usor pozitiva,liniuta fina!
Va pup!!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
catty spune:
PAM, felicitari. Sa dea DD sa fie totul bine.
IRLANDEZA, stai linistita cu spermograma sotului. Daca face tratamentul dat de dr o sa vezi ca urmatoarea va fi mult mai buna. Daca vrei iti dau un PM cu tratamentul dat sotului meu de dr si imbunatatit de mine pe ici pe colo, care la noi a mers excelent.
catalina