Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 17
irlandeza spune:
Catty , te rog mult , esti o bomboana. Astept PM.
Doctorul nu i-a data nimic , pana nu face si cea de-a treia spermograma nu ai da nimic. Si cum timpul de asteptare e asa lung..... Prima spermograma a facut-o in 4 octombrie , rezultatul a venit in 2 sapt., iar urmatoarea programare e in 30 noiembrie, asa lunga e coada de asteptare. Daca dureaza asa mult poate deabia prin ianuarie daca o sa-i dea ceva , si nu prea mai am rabdare sa astept atat. Si apoi fa tratament , si ne lungim prea mult.
Noi 2 singurei
catty spune:
IRLANDEZA, ti-am dat tratamentul pe PM. Sper sa te ajute si sa iasa mai buna urmatoarea analiza.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Laura Ioana spune:
PAAAAMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari!!!!!! Ce ma bucur!! Cand faci analiza sangelui? A cata zi esti ? Mai faci test si dimineata? Te-am zapacit de cap, dar ma bucur asa de taaaareeee!!!!!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
alexia28 spune:
Pamelluto felicitariiiii, nu m-a rabdat inima sa nu intru sa te felicit si sa-ti urez sarcina usoara. Ne vedem la odisee, ai vazut ca pana la urma ne-am tinut de manuta si tot am reusit impreuna?
Laura ma treci si pe mine la 'foste'?
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
corinuk spune:
PAM FELICITARI!!!!SA FIE INTR-UN CEAS BUN!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
romanitza spune:
Sunt si eu o mamica asipranta... Ma puteti trece si pe mine pe lista?
Noi incercam (fara succes deocamdata) de 4 luni, sunt programata la analize complete luna asta, sa dea Domnul sa fie bine si sa ne vedem mai repede cu bb.
kla78 spune:
PAMELLA felicitari!!!!sa ai o sarcina fara probleme:nu ma puteam rabda sa nu intru sa te felicit!
claudia
amameda spune:
PAMELLA, asta da surpriza. Astept rezultatul oficial si apoi dai !
si iti tin pumnii!
MEDA