Aspirante optimiste > 20 ani (9)
Raspunsuri - Pagina 14
AndraZ spune:
Catty, de reteta am eu nevoie....ca restul stiu cum vine...
eu oricum nu pot intelege ceva: 2 oameni ok, sanatosi, nu pot face copii in perioada de ovulatie.....cum asa? cunosc un cuplu care se chinuie de ceva timp, au facut si laparo....tratamente....sunt ok amandoi....dar nu iese bb...o sa le spun sa incerce si cu tesetele de ovulatie....
Laura, nu o certam ci doar ii explicam ca noi avem nevoie de acest forum obsedant ca sa reusim.Faptul ca nu esti singur te ajuta sa mergi mai departe. Lasa ca va intra incet si sigur in febra noastra si atunci sa vezi.....ca o sa scrie non-stop.....
mychydutza, tu acum esti stresata cu spermograma....sa te vad eu in preajma z28 cum o sa fii........o sa rupi paginile scriind....
Andra
"Cere si ti se va da!"
Luna1 spune:
Fetele multumesc de raspunsuri. Am inteles ca cel mai bine e sa faci din doua in doua zile (adica o zi da una nu) ca este calitatea spermei mai bune. Am inteles bine? Eu data trecuta cand am ramas am fost dupa ceas (adica mi-a zis doctorul ca DPN este 29 sau 30 iulie iar eu pe 30 am nascut natural, neprovocat) deci eu sper sa nu ovulez aiurea. Altele ar fi problemele mele... Cred ca vin prin tara sa-mi fac analize ca aici nu prea poti asa de capul tau. Daca nu se intampla nimic pana in Ianuarie vin atunci acasa si fac toate analizele.
Mychydutza sa te fereasca Dumnezeu de obesia asta si sa ajungi mai repede la odisee.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
catty spune:
ANDRA, mai e normal sa fie stresata Mychydytza de spermograma. Ca daca e mai nasoala e mult de lucru. Asa daca spermograma e buna si ea nu are probleme altfel vezi problema si ai mai multa incredere in sansele tale.
Eu insa m-am obisnuit repede cu oligospermia sotului si acum privim inainte spre IA. Sincera sa fiu as vrea sa raman pe cale naturala, si nu la eprubeta, cum spune sotul, dar daca nu se poate... asta este situatia. Bebe sa vine ca nu conteaza cum anume l-am conceput.
LAURA si sa stii ca nu certam pe nimeni. Ii dam sfaturile de care are nevoie si ii raspundem la intrebari, cat de repede putem.
LAURICI, cum te simti? Esti bine? Cnd vedem si noi prima poza a lui bebe?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
mi_a spune:
mychydutza, tu acum esti stresata cu spermograma....sa te vad eu in preajma z28 cum o sa fii........o sa rupi paginile scriind....
AndraZ
Fetelor, eu de 2 ani nu mai fumez, n-am baut niciodata cafea sau alcool si totusi.......... s-a intamplat ce s-a intamplat!
Acum ma chinui de 5 luni si nu raman , iar cele 2 sarcini oprite in ev. le-am obtinut fara sa vreau, cand nu am in per. ovulatiei si cnd nici macar nu a ejaculat in interiorul vaginului( scuze de expresie dar nu am stiut cum sa spun altfel)
Ce sa mai inteleg eu acum?
mychydutza spune:
fetelor merci de intelegere. ce e drept eu sunt inca la inceput. sunt in toiul analizelor de fertilitate asa ca nu stiu inca daca suntem amandoi OK. sper sa iasa totul bine. stie cineva ce inseamna Testul Papanicolau grad I-II?
lucia28 spune:
Buna, fetelor! Sunt si eu o aspiranta si as vrea sa apar si eu pe lista. Eu trebuie sa mai astept vreo 4 luni, ca acum 2 luni am avut o sarcina oprita in evolutie Dar abia astept sa incerc din nou si sper ca data viitoare bebita al meu va vrea sa si ramana in burtica la mine 9 luni. Va pup
Laura Ioana spune:
Catty am mai spus: sunt suspect de bine! Am morcovul bine crescut Abia sambata merg la eco, dar mare lucru nu cred sa se vada si luni refac Bhcg-ul si sper ca se mareste valoarea!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
catty spune:
LUCIA imi pare rau pt sarcina pierduta. Bine ai venit printre noi si iti doresc sedere placuta si cat mai scurta.
LAURICI, ma bucur ca esti bine si "morcovelul" este la locul lui. Da eu tot vreau poze cu bebe.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
mychydutza spune:
Laura, tu ai incercat mult pana ai ramas? scuze dar sunt noua pe forum si nu stiu. oricum iti urez sarcina usoara si fara probleme!
Laura Ioana spune:
Lucia28 bine ai venit si trecere rapida la Odiseea sarcinii
Catty ma refer ca mi-e frica si am emotii pana la cer! Sambata sper sa-mi alunge temerile!
Mychy nu am ramas greu, in a doua luna de incercari. Dar povestea mea e un pic mai complicata. Daca vrei sa o stii, intra la "Odiseea sarcinii in 40 de sapt" la subiectul "doctori de care sa te feresti", pag 6 si acolo vei gasi toate detaliile!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye