Cirese de Mai-Iunie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia.t spune:
Daniela eu fac merele la cuptor in vas yena cu capac. Imi place sa fac golden (din acelea mari galbene). E normal sa crape, si eu pun cate 3 odata ca sa ajunga pt un pireu la care mai trebuie sa adaug si cereale.Asta e......
Azi i-am facut pireu din 3 mere ( e drept ca nu mari) si 2 pere mai mici.Nu a vrut sa le manance pana nu am pus si cereale din cauza ca erau prea acrisoare (desi dupa mine erau fff bune).Dar cu putine cereale le-a mancat pe toate.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
puiudana2004 spune:
Asa coc si eu merele si perele,ca si Camelia.Azi mi-au iesit un pic acrisoare dar nici prin cap nu mi-a dat sa pun cereale si nu prea le-a papat!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
amiss_zip spune:
Salutari mamicile mele dragi!
Multumim de primirea calduroasa
.
Magda 

Atunci am sa fac cinste !!! Si pentru ca sunt asa de fericita, fac cinste la toti care vor veni cu noi la cofetarie 
. So...
!
te voi suna maine sau cel tarziu vineri sa vorbim! 

Petra este foarte agitata de cum am ajuns in Bucuresti. Plange de cred ca au apucat-o colicii. Dimineata si seara e f agitata. In seara asta i-am dat un pic cu calgel. Se linistise. E posibil sa fie de la dinti. Cat de mult Calgel pot sa dau copilului?
La Piatra a fost foarte frumos si da, am facut si muuust!![]()
Am baut ceva ... pana sa inceapa sa fermenteze. Si am chefuit acolo si de ziua surorii mele cu putin WhiskyCream
. Poate de aceea a fost Petra asa de cumintica 
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
puiudana2004 spune:
Amiss,draga mea,eu cred ca ai imbatat cupila cu crema!!D-aia a fost cumintica!
, ![]()
Mai fetelor,dar de Gicutza,mai stiti ceva???Ca nu a mai aparut de mult pe aici!
Si tu Bulinutzo,unde te ascunsesi????
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
camelia.t spune:
Ioana cum stai cu mutatul? Succes!!!
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
LYLY809 spune:
Zicetzi ca-i prea multa linishte?
Ia' servitzi nishte
LIMBUTZE

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Zicetzi ca-i prea multa linishte?
Ia' servitzi nishte![]()
LIMBUTZE
![]()
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
Lacri nu se vad LIMBUTZELE !

Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
Roxana Claudia spune:
Fetelor vad ca mai toate va laudati cu bb linistiti si care dorm toata noaptea. Noi nu facem asta in nici un caz, avem chiar 3-4 treziri pe noapte
. Sincer nu mai stiu incotro sa o iau... De cateva zile am trecut si pe lapte praf pentru ca se pare ca sanul meu nu mai face fata cu productia!! Deci am trecut pe san+NAN 1. M-am necajit rau dar ma gandeam ca macar asa va dormi mai mult noaptea...De unde nene??? Aceeasi treaba, unde mai pui ca pe la 3 noaptea il apuca o kk-re si astept sa termine vreo 40 minute
.
Am facut si noi progrese: intindem mainile sa ne ridicam in fundulet.
Si, Lacramioara, vrem si noi sa intram in clubul razaciosilor, daca poti sa-mi spui pe ce adresa sa trimit poza razacioasa...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
LYLY809 spune:
Mai incearca o data, Camelia. Cand las pagina de yahoo deschisa prea mult timp se intampla figura. Trebuie sa ies si sa intru din nou, sa copiez linkul nou...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
LYLY809 spune:
Roxanici, trimite pe lacryonel@yahoo.com. Asteptam!![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE