Prematur !!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Da la Cuza Voda este si ea la sectia de neonatologie. Inca nu are lapte (poate de la stres ) dar speram sa apara si la ea. Puiuta incepind de miine o sa manince pina acum a primit doar perfuzii.
Mi-a mai spus ca atunci cind plinge plinge tare si face scandal, uneori pare sa zimbeasca iar cei de pe salvare o poreclisera Printesa.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Liliana multa sanatate printesei si mult curaj,trebuie sa fie bine,ne rugam pentru ea.Asteptam vesti bune.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Liliana ii tinem pumnii micutei Sara sa reuseasca in lupta cu viata! Doamne ajuta!


Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Dumnezeu sa va ajute! stiu ce-nseamna un copil prematur!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Liliana, ma bucura vestile bune. Sa inteleg ca investigatiile medicale NU au relevat prezenta unei hemoragii cerebrale. Asta e foarte bine, pentru ca o astfel de hemoragie perinatala are sechele permanente. In rest, daca mica luptatoare este bine ingrijita, totul va fi bine. Ai aflat cu ce formula pentru prematuri va fi hranita nepotica ta? Stiu ca, in principal, prematurii sunt hraniti cu o formula speciala, apoi, treptat, pe masura ce prinde puteri, aceasta va fi schimbata, fie cu o alta formula, fie cu laptele matern.
Astept sa aud numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

akella copiii mei au fost hraniti cu o formula de la Humana -primul bb, si Aptamil al doilea bb. Exclusiv numai primele doua zile pina mi-a venit mie laptele. Dupa care au trecut pe lapte de mama. Facusem depozit la spital mai ales ca au avut un start de sa te ia cu rau inimaginabila cantitate de 2-3 ml la masa. Asa ca militez in continuare ca mamica sa bea, sa manince, sa se odihneasca. Puiul mik are mare nevoie de laptic.Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by papadie

akella copiii mei au fost hraniti cu o formula de la Humana -primul bb, si Aptamil al doilea bb. Exclusiv numai primele doua zile pina mi-a venit mie laptele. Dupa care au trecut pe lapte de mama. Facusem depozit la spital mai ales ca au avut un start de sa te ia cu rau inimaginabila cantitate de 2-3 ml la masa. Asa ca militez in continuare ca mamica sa bea, sa manince, sa se odihneasca. Puiul mik are mare nevoie de laptic.Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului PescarushSunt de acord cu tine. Aura trebuie sa se odihneasca, sa se hraneasca bine, sa se hidrateze corespunzator, pentru ca, in curand, medicii vor considera ca e timpul ca micuta Sara sa treaca pe laptele matern. Fetita mea nu a avut parte de asa ceva, pentru ca din cauza stresului imens si al plansului in continuu, am pierdut laptele... Asa ca Daria a crescut cu Humana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

deviez putin.
akella aici venea moasa din doua in doua ore sa verifice cat am baut si sa-mi aduca pompa. la Catrina am fost intr-un stres groaznic si a mers mai greu dar cu programul lor de muls viteza s-a rezolvat. la Sofia deja stiam mersul si am mancat, baut si dormit ca un porc alea 7 zile cat am stat in spital. insist pt ca stiu ca in maternitatile romanesti nu se acorda asa o mare importanta alaptarii.

akellaPapadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Acum am vorbit cu Aura,tocmai venise de la Sara , a stat de vorba cu ea si a mingiiat-o. Mi-a povestit cum a agatat-o cu minuta ei mica de un deget si cum parea sa o asculte atunci cind vorbea. Era foarte impresionat, e prima oara cind au contact direct pina acum i-a fost pur si simplu frica sa o mingiie si a incercat din rasputeri sa accepte si posibilitatea unui sfirsit tragic.
Starea puiutei pare sa fie buna in continuare si nu avem nici un semn negativ in evolutia ei.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si fetita mea s-a nascut prematur, la 28 de saptamini si 1kg. Acum Antonia are 6 ani jumatate si este dezvoltata perfect normal.

Este adevarat ca eu am nascut in Canada, la Montreal si sectia neonatala unde a "locuit" fetita mea peste 2 luni este exceptionala.

Bebelusii au o mare putere de supravietuire si cu o ingrijire adecvata, totul va fii bine...

Mult noroc micutei Sara, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!

Mergi la inceput