Prematur !!
Raspunsuri - Pagina 27
ildikodrujit spune:
Sa ne anunti cand ajunge Sara acasa, caci la cum evolueaza cred ca de Mos Nicolae o sa fie acasa.
liliana29s spune:
Poze noi de la Iasi. http://new.photos.yahoo.com/liliana29s/album/576460762353204498
I-mi povestea Aura de conditiile din spital. Toata lumea e tratata la fel, saloanele pentru mamici nu sint cinestie ce, sint cite 8 mamici in salon iar unele dintre ele vin direct de pe strada cu punga de aurolac la ele si bolnave de sifilis. Bebelusii in schimb beneficiaza de toate conditiile. i-mi spunea ca-i este pur si simplu groaza si nu stie cum sa se spele mai bine dupa ce foloseste toaleta care evident e la comun pt. toate mamicile.
Oricum principalul este sa ne facem mari. Azi Sara a fost o obraznica, nu a mai vrut sa pape la tetina decit 10ml ca de e mai greu cind trebuie sa faci si putin efort, dar cel mai mult ne place sa-i de treaba mamei cu pampersii.
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi
Dan Mihai
liliana29s spune:
Verific daca am bagat bine pozele noi la semnatura.
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica
Dan Mihai
danielac spune:
bravo Sara! lupta in continuare!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
Davia spune:
Ce scumpica este Sara!!! Cand am vazut pozele cu ea mi-am amintit de fetita mea cum arata si ea in rochitele alea Ce scumpi sunt!!! Bravo Sara sa cresti si sa te duci cat mai repede acasa
women13 spune:
URGENT ! Cine ma poate lamuri despre infectzia intraspitaliceasca de la Cuza - Voda , Iasi, care a fost anuntata de postul tv Realitatea ! Stiu, ca nu e de gluma cu asa ceva, si va rog sa ne indrumati pentru Aura si Sara. Am sunat-o si am rugat-o sa fie foarte stricta cu igiena personala, mai ales inainte de a intra la Sara. Asteptam si lamuriri si indrumari din partea voastra. Va iubim si asteptam mesajele voastre !
otto13dog
Davia spune:
Nu am auzit despre asa ceva , dar nu cred ca Sara este in pericol pentru ca acolo la prematuri exista dezinfectant pe toate manerele de la usi iar inainte de a ajunge la copii te speli de mai multe ori..........oricum trebuie luate masuri de precautie. Mai rau este pentru Aura .....conditiile pentru mame sunt jalnice. Ai facut bine ca ai atentionat-o .
Davia spune:
Vai mai dar e grava situatia. Acum am vazut despre ce este vorba. Au aratat sectia de neonatologie . Nu stiu ce sa zic .........nu imi place ce am vazut la tv .Multa grija de Sara
liliana29s spune:
Sara are acum 1950g, papa la fiecare masa la tetina cite un pic, depinde de dispozitie si completeaza cu gavaj.
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica
Dan Mihai