Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

BLUEEYES sa de-a domnul sa fie asa cum zici!

eu una vreau sa ma lipesc strans tare de gravidutele de aici sa fiu sigura ca ma trage vreuna dupa ea.fie-va mila de mine si luati-ma la odisee cu voiiiiiiiiiiiii

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Mai fetelor mi-e un rau de la receala pe care am capatato dar nu las acest forum in ruptul capului, poate ,poate se mai face o strigare si eu sint pe faza....Mai am o problema nu stiu cum sa ma trec :gravidoaie de aproape 3 saptamini.

Mergi la inceput

LARIANA ceai cu multa lamaie!!!!!!raceala nu e buna la bb.
cua dica gravidoaie de 3 sapt???ai uitat alea 2 sapt dinaintea ovulatiei???sau cum ca nu inteleg...

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, e clar ca e ceva cu raceala asta…Acum si Lariana e racita. Laura, azi dimineata si mie imi curgea nasul…Cine stie, poate se apropie si la mine…
Lariana, gravidoaie parca e prea mult, eu zic sa ramai la graviduta de 3 saptamani!

Kla, ma gandeam sa ne lipim toate de gravidutele noastre, avem destule acum, asa ca poate au puterea san e traga si pe noi.

Cristina Ana, maine e ziua cea mare?? Am inceput galeria ! Asteptam o veste buna!

Flavia, asa cum zici si tu, morcovul o sa il tot ai…Dar e bine ca incerci sa nu te gandesti. Cred ca grijile nu se termina nici dupa nastere, incep altele atunci.Trebuie sa iti pastrezi optimismul, de data aceasta va fi sigur bine.

Mirela, tu cand faci testul? Eu sunt prezenta la galerie, astept rezultate pozitive!

Mira, copilasii tai sunt minunati! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Laura, cum a fost la eco? Hai, nu ne mai fierbe atat..

Fetelor, eu intru in perioada fertila, o sa fiu cam ocupata, dar nu atat de ocupata incat sa nu mai trec pe aici, sa vad ce fac prietenele mele virtuale.

Va pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Andreea spor la prestat. Sa dea DD ca luna asta sa fie cu noroc! Ma bucur ca mai intri si pe aici tinand cont de faptul ca in perioada asta esti cam ocupata!
Eu o sa fac testul luni sau marti(daca nu vine CM pana atunci ).Nu sunt prea increzatoare dar,vorba Laurei,pana nu vad rosu mai este o sansa.Mersi pt. galerie.

Cristina eu incep galeria de pe acum

Va

Mirela

Mergi la inceput

Lariana intra la profilul tau personal si la semnatura pui 3+ sau cate sapt. ai,apoi apesi pe Trimite.Astfel la fiecare postare va aparea aceasta semnatura.
Bafta!

Mirela

Mergi la inceput

BLUEEYES tin pumnii stransi tare de tot pt luni sau marti!

ANDREEA sigur ca ne pot trage dupa ele ca doar sunt mai multe graviduete decat noi cele ne-gravidute,si va mai intra si BLUEEYES in lista!!daca va fi nevoie imi cumpar si super glue sa ma lipesc mai tare ca deh ce-i in mana nu-i minciuna ,succes la prestat!

claudia

Mergi la inceput

Claudia multumesc mult!
Daca ar fi dupa -dutzele noastre dragi sunt convinsa ca ne-ar trage dupa ele la Odisee.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andreea si Mirela, multumesc mult pentru galerie! Mi-am cumparat testele de sarcina (2) si maine sper sa-mi fac curaj sa folosesc unul dintre ele. Este un pic cam devreme (as fi in ziua 27) si sotul zice sa mai astept, ca sa nu fiu dezamagita, dar eu totusi am sa-l fac.
Mirela, am vazut ca Laura a scris la mamicutze ca a fost la doctor azi si totul e in regula. O sa repete analizele de sange luni si atunci o sa stie mult mai bine cit de mult a mai crescut samburelul. Noi ii tinem pumnii sa fie bine in continuare!!!!!
Claudia, eu sunt convinsa ca subiectul acesta ne poarta noroc la toate. Continua sa fii alaturi de noi si ai sa vezi ca in curind plecam toate la mamicutze!!!
Lariana, se simte din mesajele tale ca ti-a revenit optimismul!!!! Mi s-a rupt inima cind te-am auzit zilele trecute ca vrei sa renunti la bebe! Asa ma bucur ca ai dat peste un doctor adevarat!!!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Cristina_ana, tinem pumnii la fata!

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput