Fecioare DC ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 7
irlandeza spune:
Ce bine ca-i frumos la voi......La noi s-a last un friiiiig si a inceput s aploua maruntel, apoi mai tare. E urat de tot. Am fost doar la biserica si inapoi acasa la caldurica.
fetele.
Noi 2 singurei
alayna spune:
Neata fetele
Ufff,am o durere de cap,asa de luni dimineata
As dori sa ma apuc de o cura de slabire,vin sarbatorile acusica si sa mai dau jos vreo 2-3 kg
Nu stiu ce cura sa tin sau cum slabim noi fecioarele?
Parca era o cura pe zodii aici pe forum,stiti pe unde e?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
dianaiulie2009 spune:
20 noiembrie
Dimineata esti foarte sensibil(a) si nu esti multumit(a) de nimic. Incearca sa depasesti aceasta stare, pentru ca poate sa-ti afecteze relatiile cu familia si prietenii! Spre seara, primesti vesti de la o ruda din alta localitate, daca nu cumva chiar te viziteaza. Oricum, iti revine buna dispozitie.
Saptamana 20 noiembrie - 26 noiembrie
Luni, esti mai atent(a) la emotiile tale decat ai fost in ultima vreme. Prin urmare, pui celorlalti intrebari mai directe decat sunt ei obisnuiti - iar raspunsurile primite sunt mai mult decat par la prima vedere. Marti si miercuri, esti indraznet(eata) si in alte feluri, dar nu exagerat. Ai multe responsabilitati saptamana aceasta, cel putin pana joi si vineri, cand munca ta asidua isi arata roadele si ai ceva timp liber la dispozitie. Mai mult chiar, ai pe cineva (care iti face inima sa bata cu putere) in compania caruia (careia) sa petreci acest timp. Sambata si duminica, afli lucruri noi.
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Mai, da' oare cine-o fi ala care-mi face sa-mi bata inima repede-repede, sper ca sotul meu , ca altfel ai bai mare.
Destul de interesant horoscopul pe sapt. asta , sa vedem cat de mult se adevereste la mine.
fetele.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
21 noiembrie
Relatiile cu anturajul sunt bine aspectate si decurg fara probleme. In cursul diminetii, iti face placere sa te intalnesti cu o veche cunostinta. Este o zi buna pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Ai grija sa tii seama si de dorintele celorlalti!
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
22 noiembrie
Ai incredere in fortele proprii, esti indraznet(eata) si plin(a) de initiative. Ai grija sa nu exagerezi! Este o zi buna pentru deplasari in interes personal. Poti avea mari satisfactii pe plan social si financiar. Comunici foarte bine cu cei tineri din familie.
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Satisfactii pe plan financiar ? Pai am fost in oras si m-am cinstit cu cateva lucrusoare, ca sa ma simt mai bine , ca am impresia ca ma apuca o depresie. Deci , nu-s asa satisfacuta , ca doar am cheltuit ceva euroi.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
23 noiembrie
Ai o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat, atat de serviciu, cat si personale. Reusesti sa te descurci, gratie intuitiei si ideilor originale. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune, insa iti recomandam sa dai dovada de multa diplomatie. Tine cont si de parerile celor mai tineri!
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by anacezara
23 noiembrie
Ai o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat, atat de serviciu, cat si personale.
albumele noastre
vacanta in Grecia
cam asa e ... si la lucru e full , iar dupa-masa trebuie sa merg cu fetita cea mare pana la Cluj la un control la ochi ... deci cam incarcata ziua de azi , intr-adevar ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
alayna spune:
Anacazara,nu ai horoscopul de pe saptamana viitoare?M-ar interesa
Legat de relatiile cu parintii sau familia ...
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)