Fecioare DC ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

14 noiembrie
S-ar putea sa intelegi gresit un partener de afaceri si sa va certati degeaba. Te sfatuim sa te calmezi si sa lamuriti toate neintelegerile, pentru ca risti sa rupi colaborarea. Dupa-amiaza te destinzi la o discutie cu un prieten bun care te viziteaza.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

16 noiembrie
Dimineata esti confuz(a) si risti sa iei decizii neinspirate in afaceri. Nu este o zi buna pentru examene si nici pentru intalniri. Dupa-amiaza este posibil sa ti se propuna o colaborare ce pare avantajoasa. Nu te grabi sa semnezi nimic, ca sa nu regreti mai tarziu!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Anacezara,multumim de horoscop
Am avut niste zile foarte proaste,insidpusa,sensibila,nu stiu ce e cu mine
La voi cum e?Ca eu imi vine sa ma dau cu capul de pereti sa ies din starile astea care-mi mananca zilele
Eu as merge la un psiholog
Uff ce m-am saturat

Plec,sa nu va indispun cu starea mea

O zi buna fetele

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Neata fetele
Eu sunt racita,m-a tras curentul si ma foare jumate de cap,inclusiv maseaua
Va doresc o zi superba

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

17 noiembrie
In prima parte a zilei esti irascibil(a) din cauza problemelor de serviciu. Dupa-amiaza te simti bine impreuna cu prietenii care iti vin in vizita. S-ar putea sa planuiti o excursie. Iti recomandam sa ai mai multa rabdare cu cei din jur.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Ultima fraza parca mi s-ar potrivi ... am o stre aiurea si nu am rabdare si nici chef sa fac nimik ... ma enerveaza totul ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare fetelor.
Eu am fost bolnava marti si miercuri, se pare ca mai nou imediat dupa ovulatie , ma ia cu dureri de cap, stari de voma, dureri de stomac, indispozitie....Asa a fost si mama mea dupa 30 ani.
Joi am avut test la scoala , 97 % din 100%, nu-i asa rau, cica e f. bine chiar daca nu-i 100%. Astia nu dau note , doar procente.
Azi am spalat niste hainute si merg sa fac baie, l-am tuns pe sot. Altceva mai nimic, maine dorm pana tarziu , ca de obicei.
Mai vorbim maine . Si sa aveti un week-end placut.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

anacezara multumim pt horoscop

Mergi la inceput

18-19 noiembrie
Sambata, chiar daca ai multe probleme de rezolvat, iti recomandam sa nu-ti neglijezi sanatatea. Gaseste-ti timp si pentru odihna! Reusesti sa faci schimbari in camin, care iti vor imbunatati mult viata sentimentala. Esti tentat(a) sa cheltuiesti o suma prea mare. Te sfatuim sa fii prudent(a), pentru ca nu este un moment favorabil investitiilor. Duminica incepi o activitate de pe urma careia vei castiga bine. Dar, pentru ca succesul sa fie deplin, iti recomandam sa-ti temperezi spiritul critic. Pastreaza-ti calmul in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul(a) de viata! Spre seara, s-ar putea sa afli de la un prieten ca o cunostinta a avut un accident de circulatie.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

' neatza fecioare !!!

La noi e o vreme atat de frumoasa !!! E cald , e soare ... e tare placut !!!

Horoscopul pe ziua de ieri mi s-a potrivit asa si asa . Om vedea ziua de azi cum se arata ...

Duminica placuta tuturor !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput