Fecioare DC ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 6
dianaiulie2009 spune:
14 noiembrie
S-ar putea sa intelegi gresit un partener de afaceri si sa va certati degeaba. Te sfatuim sa te calmezi si sa lamuriti toate neintelegerile, pentru ca risti sa rupi colaborarea. Dupa-amiaza te destinzi la o discutie cu un prieten bun care te viziteaza.
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
16 noiembrie
Dimineata esti confuz(a) si risti sa iei decizii neinspirate in afaceri. Nu este o zi buna pentru examene si nici pentru intalniri. Dupa-amiaza este posibil sa ti se propuna o colaborare ce pare avantajoasa. Nu te grabi sa semnezi nimic, ca sa nu regreti mai tarziu!
albumele noastre
vacanta in Grecia
alayna spune:
Anacezara,multumim de horoscop
Am avut niste zile foarte proaste,insidpusa,sensibila,nu stiu ce e cu mine
La voi cum e?Ca eu imi vine sa ma dau cu capul de pereti sa ies din starile astea care-mi mananca zilele
Eu as merge la un psiholog
Uff ce m-am saturat
Plec,sa nu va indispun cu starea mea
O zi buna fetele
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
alayna spune:
Neata fetele
Eu sunt racita,m-a tras curentul si ma foare jumate de cap,inclusiv maseaua
Va doresc o zi superba
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
dianaiulie2009 spune:
17 noiembrie
In prima parte a zilei esti irascibil(a) din cauza problemelor de serviciu. Dupa-amiaza te simti bine impreuna cu prietenii care iti vin in vizita. S-ar putea sa planuiti o excursie. Iti recomandam sa ai mai multa rabdare cu cei din jur.
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Ultima fraza parca mi s-ar potrivi ... am o stre aiurea si nu am rabdare si nici chef sa fac nimik ... ma enerveaza totul ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Salutare fetelor.
Eu am fost bolnava marti si miercuri, se pare ca mai nou imediat dupa ovulatie , ma ia cu dureri de cap, stari de voma, dureri de stomac, indispozitie....Asa a fost si mama mea dupa 30 ani.
Joi am avut test la scoala , 97 % din 100%, nu-i asa rau, cica e f. bine chiar daca nu-i 100%. Astia nu dau note , doar procente.
Azi am spalat niste hainute si merg sa fac baie, l-am tuns pe sot. Altceva mai nimic, maine dorm pana tarziu , ca de obicei.
Mai vorbim maine . Si sa aveti un week-end placut.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
18-19 noiembrie
Sambata, chiar daca ai multe probleme de rezolvat, iti recomandam sa nu-ti neglijezi sanatatea. Gaseste-ti timp si pentru odihna! Reusesti sa faci schimbari in camin, care iti vor imbunatati mult viata sentimentala. Esti tentat(a) sa cheltuiesti o suma prea mare. Te sfatuim sa fii prudent(a), pentru ca nu este un moment favorabil investitiilor. Duminica incepi o activitate de pe urma careia vei castiga bine. Dar, pentru ca succesul sa fie deplin, iti recomandam sa-ti temperezi spiritul critic. Pastreaza-ti calmul in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul(a) de viata! Spre seara, s-ar putea sa afli de la un prieten ca o cunostinta a avut un accident de circulatie.
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
' neatza fecioare !!!
La noi e o vreme atat de frumoasa !!! E cald , e soare ... e tare placut !!!
Horoscopul pe ziua de ieri mi s-a potrivit asa si asa . Om vedea ziua de azi cum se arata ...
Duminica placuta tuturor !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia