Fecioare DC ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anacezara, cum te mai simti ?
Vin rusii, sau vine bebe ?
Eu n-am luat niciodata pastilute , asa ca nu stiu ce sa-ti spun, dar ar fi trebuit sa-ti dai seama pana acum daca esti insarcinata.Am inteles ca deja esti la a doua luna cand se intampla asta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

11-12 noiembrie
Sambata, s-ar putea sa ai o discutie aprinsa cu partenerul(a) de viata, din cauza neintelegerilor pentru programul de maine. Iti recomandam sa nu calatoresti, pentru ca risti sa faci un accident. Duminica dimineata esti putin confuz(a), motiv pentru care s-ar putea sa nu te faci inteles(easa) prea usor. Te sfatuim sa-ti ordonezi ideile. Daca doresti sa cumperi ceva de valoare, nu incerca sa-i faci partenerului(ei) de viata o surpriza! Sfatuiti-va inainte de a da banii!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Mersi de intrebari fetelor !!!

Nu vine BB si nici "rusii" , inca . Cica ar fi o dereglare hormonala din cauza ca am luat asa de mult timp anti . Acum mi-a schimbat tabletzelele si asteptam sa vina "musafirii" , care sper sa nu intarzie prea mult ca deja am o stare de agitatie si nervozitate ... pe deasupra mai am si insomnii ... no , asta e ... Dupa ce vin r. , asteptam 2 luni sa intru in normal apoi , daca totul e OK , voi putea sa-mi pun sterilet . Cam atat despre mine ...

Week-end placut tuturor !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Oare de ce la ....perioada asta lunara a femeilor ii zicem "rusi" Cu ce-au gresit bietii oameni?
Mai foloseam si expresia de Mos Craciun ,se intelege de ce...dar rusi? Ce la ce o veni?

Anacezara,important e ca te simti bine.
Cum e cu steriletul?Se schimba la 3-4 ani sau dupa cat timp?
E o metoda contraceptiva mai sigura decat anticonceptionalele?

Irlandeza,vine barza la tine cand vrea Dumnezeu.Era sa scriu din greseala "varza" .
Irlanda e mama Irish coffe-ului?Poate ne inveti si pe mine sa fac,eu nu sunt fan coffe sau whisky,dar vreau sa stiu si eu,na sa ma dau mare am glumit...e pentru sora mea ,ei ii place
Cum e vremea pe la tine?Esti bine?

Week-end linistit feciorici

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Alayna, eu nu sunt bautoare de cafea, asa ca nu prea stiu cum se face, dar pot sa intreb .Nu le am nici cu alcoolicele, prefer un paharel mic-mic cu tuica de Maramures inainte de masa , dar rar de tot.E mai sanatos decat alcoolurile lor.
In rest , totul e OK, vremea a fost frumoasa toata saptamana, dimineata e mai racoare, dar e neobisnuit de insorit pt. luna noiembrie. Acum , mai pe seara a plouat maruntel , dar vad ca s-a oprit .
La tine cum e, cald? Sau a venit zapada ?

Anacezara, nu e periculos steriletul ? Am auzit tot felul de povesti , de m-am ingrozit. Am noroc , ca am un sot f. intelegator si nu trebuie sa iau nimic, nici pastilute, are el grija sa ma "fereasca".

Va doresc un week-end placut.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Felele mele dragutze,

Scuzati absenta,care e motivata.
Acum e sambata si sunt libera,la munca e f f f mult de invatat,uneori simt ca nu fac fata,dar ma incurajez singura :)
In rest,sunt bine,cum ma stiti,un pic mai obosita doar

Sabina Y.

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Si eu am auzit tot felul de povesti despre sterilet . Treaba nasoala e ca noi nu mai putem risca acum , avand 2 fetitze minunate , sa mai facem un al 3 -lea copilash . Si cum , dupa nalizele facute , imi sunt contraindicate anti deoarece am luat o perioada lunga de timp , singura solutie este steriletul . Sunt 2 feuri de s. , unul care este valabil pe 3 ani de zile , cu ccc cupru ., iar cel de-al 2 lea , Mirena se numeste si are valabiltate 5 ani . Ultimul este cel mai recent aparut si elibereaza doza de hormoni de care are nevoie organismul doar la nivel local , nu in tot corpul cum fac anti .
Eu voi opta pt. ultimul sterilet , cu toate ca este cam scump , 5 mil. + 1 mil. montatul , dasr stiu macar ca o sa-mi revina la normal hormonii astia care mi-au dat atata de furca . Am mai avut si alte neplaceri cauzate tot de dereglarea hormonala .
De la prezervativ am facut micoze de care scapam doar intr-o saptamana , asa ca nici varianta asta nu e buna pt. noi . Foarte bine pt. cele care au noroc si practica aceasta "arta" , ca sa zic asa , fara nici un mijloc de contraceptie . Si mie mi-ar placea , dar , dupa cum spuneam , nu ne mai permitem sa facem inca un BB si nici la avort nu vreau sa ajung .

Irlandeza , nu stiu daca am mai spus-o sau nu , dar cunosc persoane care nu au ramas insarcinate si at. gyne le-a recomandat vreo 2-3 luni anti , iar imediat dupa ce au renuntat la ele ... surpriza ... erau insarcinate ... Mno , am spus si eu asa , oricum fiecare hotaraste ce face , in final .

Week-end placut va doresc!!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Oricum , mie tot m-ie frica sa iau pastilute, nu vreau sa ma ingras , sau sa-mi creasca par pe corp..... Si atata timp cat sotul meu are grija , cred ca ramanem la metoda asta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

13 noiembrie
Dimineata esti de nerecunoscut si cei din jur incearca sa te scoata din starea de apatie in care ai cazut. De vina pot fi oboseala acumulata si problemele financiare, care te preocupa serios. Te sfatuim sa nu iei decizii de unul (una) singur(a). Evita sa te implici in activitati importante!

Saptamana 13 noiembrie - 19 noiembrie
Cineva spunea ca increderea in propriile forte este cheia succesului. Cu alte cuvinte, succesul tau de luni si marti se datoreaza eului tau profund. Nu-i deci de mirare ca zambesti larg. Foloseste-ti energia debordanta pentru a ajuta pe cineva care nu a avut norocul tau. De miercuri pana vineri, in timp ce faci o achizitie importanta, te simti cuprins(a) de indoieli - asta se intampla cand gandesti prea mult! Prietenii te ajuta sa iti linistesti temerile. Sambata si duminica, asculta: e uimitor cate poti afla cand iti tii gura inchisa.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Totul ar fi OK la horoscopul asta , numai ca eu nu prea pot sa stau cu gura inchisa prea mult si sa ascult.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput