Fecioare DC ( 9 )
Fecioare DC ( 8 )
continuati aici discutiile despre feciorici ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
Raspunsuri
dianaiulie2009 spune:
24 octombrie
Poti avea succes intr-o scurta calatorie de afaceri. Te sfatuim sa fii prudent(a) si sa eviti discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri. Dupa-amiaza, reusesti sa clarifici o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar, nu ai motive de ingrijorare. Totusi, nu fa cheltuieli prea mari!
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
25 octombrie
Ai un spirit de initiativa deosebit, esti tenace si increzator(oare) in propriile forte. Relatiile cu partenerul(a) de viata sunt bune. Poti rezolva probleme legate de camin si de copii. Ai sanse sa rezolvi cu bine si problemele financiare, dar te sfatuim sa nu te pripesti.
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
26 octombrie
Iti recomandam sa-ti amani vizitele planificate pentru azi. S-ar prea putea sa nu decurga intocmai cum ai dori. Impreuna cu partenerul(a) de viata, poti face planuri in legatura cu locuinta. Dupa-amiaza s-ar putea sa castigi o suma importanta sau sa ti se propuna o colaborare avantajoasa. Nu te grabi sa iei o decizie!
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Mey fetelor , chiar asa ???? nimeni nu mai zice nimik pe aici ???
Va astept la povesti !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Eu am aparut , dar doar cateva minute, ma pregatesc sa merg la scoala. Poate in week-end , vom avea mai mult timp.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
27 octombrie
Incepi sa resimti oboseala acumulata. Daca vei continua sa muncesti in acest ritm, risti sa ai mari probleme de sanatate. Dupa-amiaza s-ar putea sa te confrunti cu o problema financiara. Nu-ti fa griji, se va rezolva nesperat de usor!
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Sa aveti un week-end placut .
Anacezara , multumim pt. horoscopul zilnic.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
28-29 octombrie
Sambata esti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal. In partea a doua a zilei ti se propune o colaborare. Te sfatuim sa nu te grabesti in luarea unei decizii. Duminica dimineata ai de facut mai multe drumuri scurte, in interes personal. Esti mai sensibil(a) decat de obicei si ai tendinta sa exagerezi. Dupa-masa, daca-ti temperezi orgoliul si nu-ti sustii parerile cu incapatanare, poti evita o cearta cu persoana iubita. Te sfatuim sa nu te angajezi in activitati stresante. Incearca sa acorzi mai mult timp odihnei!
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Numai eu prin zona ????
Noi mergem la o zi onomastica deseara .
ACum va las , merg sa papam ... am facut costite de porc afumate cu legume la cuptor !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Distractie placuta , si pofta buna.
EU am facut sarmale si ciorba de fasole cu ciolan afumat, iar pt. mane avem gratare de porc , cu mujdei , ca n-am mai mancat de mult.
Week-end placut.
Noi 2 singurei