Fecioare DC ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 2
irlandeza spune:
Nimeni ?
Anacezara , cred ca am ramas doar noi doua.Cum a fost la petrecere ?
La noi e frumos si soare , putin cam rece , dar macar nu ploua, inca.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
Irlandeza , la noi ploua si e tare urat afara . Timpul s-a racit .
La petrecere a fost Ok , am stat pana la 1 noaptea . Pacat ca am inhalat fum si acum ma cam deranjeaza gatul . Eram cu inceput de ceva viroza oricum , dar acum vad ca s-a accentuat . Si fetele mele sunt racite . La cea mica nu ii trece tusea de 3 saptamanai . Maine mergem la o dr. la Cluj care cica e si homeopata . Sper sa ne fie de folos . Vreau sa cer si ceva tratament pentry imunitate la toti din casa .
Duminica placuta tuturor !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Nu e bine ca sunteti bolnaviori, dar mergeti la medic neaparat. O sa va faceti bine in final.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
30 octombrie
Sefii iti apreciaza seriozitatea si ideile constructive. Nu este exclus sa fii propus(a) pentru o marire de salariu. Poti sa faci planuri pe termen lung si sa investesti. Iti recomandam sa profiti de conjunctura favorabila in care te afli. Nu-ti neglija familia!
Saptamana 30 octombrie - 5 noiembrie
Poate ca exista metode de a termina mai repede o treaba sau alta. Vrei ca tu sa fii exceptia de la regula luni, sau cel putin sa demonstrezi ca exista mai multe metode de a face un lucru. Marti si miercuri, invata pe altii prin puterea exemplului si mai putin prin a te impune ca sef si a-i face pe toti sa se simta ciudat. Joi si vineri sunt zile tensionate, in cel mai bun caz - beligerante e cel mai bun cuvant - dar week-end-ul iti ofera numai bucurii: picnicuri, muzica buna, un foc in semineu, fotolii confortabile in care sa citesti si asa mai departe.
albumele noastre
vacanta in Grecia
devylla spune:
Buna ftelor,
mai rar pe la voi,is ocupata,de data asta se adevereste horoscopul.Mi s-a marit programul la munca si de asemenea si responsabilitatiile,sincer sper sa fac fata.Acum ma cam oboseste peropada,insa sper sa trec cu brio de ea si sa ma acomodez cat mai repede cu noul program.
Am fugit la ceva treaba prin casa.
Pupicei
Sabina Y.
japonia prin ochii unui amator
irlandeza spune:
Mai , dar chiar toate sunteti ocupate? Saraca Anacezara a incercat sa tina subiectul deschis, scriind horoscopul zilnic , dar acum saracuta de ea, s-a plictisit , si pe buna dreptate.
Si eu sunt destul de ocupata , dar macar de 2 ori pe saptamana tot intru pe net si citesc, si mai si scriu.
Acuma , fiecare stie ce probleme are, dar e pacat sa lasm subiectul sa moara.
Noi 2 singurei
alayna spune:
Eu imi cer scuze ca n-am mai dat pe aici
Va rog nu ma certati
Hadeti sa facem subiectul mai activ
Chiar de ce si-a inchis Ana Maria contul?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
dianaiulie2009 spune:
Salutare fetelor !!!
Am mai scris un mesaj dar vad ca nu mi-a aparut , in care va spuneam ca nu am abandonat topicul , doar ca am probleme de sanatate cu printesele mele . Am fost internate la Cluj in spital , am facut analize si apoi ne-am cerut acasa , din cauza conditiilor sub orice critica care existau in acel spital . Acum facem tratament acasa .
Sper sa reusesc de maine sa scriu horoscopul .
Va doresc tuturor noapte buna !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
alayna spune:
Anacezara,imi pare rau pentru problemele de sanatate ale fetelor
Ce s-a intamplat?Au racit?
Insanatosire grabnica
Eu sunt la servici si ma chinui sa mananc un iaurt ,cica sunt la cura de slabire mie nu-mi plac iuarturile si altceva nu prea gasesc ce sa mananc la ora asta.
Va pup si va astept cu drag
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
dianaiulie2009 spune:
3 noiembrie
Te preocupa in mod deosebit problemele financiare. Esti increzator(oare) in posibilitatile tale si crezi ca ii poti mobiliza si pe partenerii de afaceri. Te sfatuim sa fii prudent(a) in tot ce faci. Tine cont de sfaturile unei persoane dragi!
Saptamana 30 octombrie - 5 noiembrie
Poate ca exista metode de a termina mai repede o treaba sau alta. Vrei ca tu sa fii exceptia de la regula luni, sau cel putin sa demonstrezi ca exista mai multe metode de a face un lucru. Marti si miercuri, invata pe altii prin puterea exemplului si mai putin prin a te impune ca sef si a-i face pe toti sa se simta ciudat. Joi si vineri sunt zile tensionate, in cel mai bun caz - beligerante e cel mai bun cuvant - dar week-end-ul iti ofera numai bucurii: picnicuri, muzica buna, un foc in semineu, fotolii confortabile in care sa citesti si asa mai departe.
albumele noastre
vacanta in Grecia