Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Camelia felicitari micutzei pt primii pasi. Eu abia astept!!! Stau cu camera pregatita si cu aparatul foto la fel!!!

Noi avem 8 dintisori de muuult si papam bine de tot. Rontzaim biscuiti Petit beure, banana intreaga..adica nepasata dar mai rar ca de obicei o papa cu branzica de casa sau fagaras.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina offf mai, ce pot eu sa iti spun ca sa te simti mai bine!!! Poate ca ne gandim cu toate la tine, sa fii bine si tu si samburel, si sa il lasi in colo de forum daca ii face rau samburelului! In mod sigur va fi bine ca asa va vrea D-zeu. Te puup si numai bine va doresc!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

CAMELIA, cele 2 evenimente nu au legatura unul cu celalalt. nichita vomita orice mancare dk il harjonesc dupa masa sau dk ii fac huta-huta la orice ora distanta de masa. d-aia nici n-o fac, ca vazui efectul. cele 2 lg. de iaurt vomate in ziua urmatoare pt. ca s-a inecat nu au relevanta. a scos si ea ce avea pe tract. io zic da-i inainte cu iaurtelul.

PISI, eu cred ca exagerezi pe udeva. eu nu am o parere asa proasta despre medicii buni. e drept ca sunt fitzosi, sunt mai scumpi si se ajunge mai greu la ei, dar reputatia n-au castigat-o din nimic. nu cred ca exista un medic care sa nu fi pus in viata lui un diagnostic gresit. inclusiv aia buni. medicina este o stiinta, are reguli si formule dar nu se cunoaste inca totul. dk tu imi spui acum ca ai fi o persoana modesta dk ai fi un medic cu renume la care oamenii vin disperati si se uita ca la un zeu, eu nu te cred! te schimbi cu timpul. din cauza imprejurarilor in care isi exercita activitatea, toti medicii au ego-ul nitel mai ridicat. unii mai mult altii mai putin, dar mai exacerbat.

SILVIA, azi n-am avut timp nici sa mor. maine dimineata am de predat ceva pt. care mi-am luat de citit si acasa, dar pe la pranz ma ocup de asta. cum am ibanul, cum ne apucam de colecta.

STAREA COPILULUI PROPRIU: dk pana acum nu manca ca nu-i plac legumele si carnea, acum nu mai mananca nimic, nici bibe! l-am culcat flamanzila ca n-a fost chip! plange, tipa, maraie, roade pumnul, barele de la carucior, pat, jucariile, tot ce prinde. i-am luat dentinox azi si l-am dat nitel acum.
COPILUL FARA DINTI ESTE SPECIE DISPARUTA PE ACEST TOPIC! ULTIMUL INDIVID CARE ERA CU GURA GOALA, ACUM ARE CEVA TARE SI ALB CARE A SPART GINGIA!
CU BONA, babuta a pierdut prin neprezentare. azi m-am dus sa ma lamuresc cu cele 2 individe. singura, ca ta-su a motivat ca dk le vede le omoara ca lui nu-i plac bonele din principiu. aiurea, ii era lene. babuta n-a venit ca era la orl. de unde am concluzionat ca nu poate sa tina pasul, o sa ceara liber ba pt. orl, ba pt. ortoped, ba...dansei ii trebuie un program mai lejer, eu nu pot sa-i ofer asta. asa ca n-am mai insistat sa reprogramez cu babuta, am ramas cu blonda zdrahoanca, n-a mai trebuit sa-mi chinuiesc logica si instinctul pe care s-o aleg. de data asta a fost mai docila blonda (la interviu). vine de poimaine, acum sa vedem cum o fi cu copilul.

CUSCRA, si pe mine m-a intristat rau ce-ai spus cu renuntatul dk nu poti tine de data asta. nu pot sa ma pun in locul tau, cred ca e foarte mare incarcatura, dupa istoricul tau. Doamne ajuta sa fie bine si de data asta!

DIENUTZA, nu prea se ofera carti de munca la bone. blonda mi-a cerut, dar i-am zis pas cu asta ca n-am cum.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

dupa ce am scris mesajul precedent am primit sms de la bona blonda: "baiatul meu a fost diagnosticat cu bronsita, mai bine astept sa-mi iasa analizele mele si p-orma incep lucrul"
simt ca ma apuca dracii!!!!
am sunat-o, fata nu mintea, era ingrijorata sa nu-i dea ceva lui nichita, problema este ca maica-mea si-a pierdut rabdarea sa stea cu copilul, se uita cu repros la mine cand vin de la serviciu, parca stau de placere pe-acolo. ea vroia sa inceapa de maine, cand i-oi spune ca nici de poimanine nu poate blonda....moama...
SILVIA, TE ROG AJUTA-MA SA-MI TRADUCI CE MI-A DICTAT BLONDA PRIN TELEFON: am intrebat-o ce antibiotic i-a fost prescris lui fiu-sau si mi-a citit reteta, ca n-o facuse inca sa citeasca de pe medicament, dar a recunoscut ca nu prea intelege scrisul. io nu ma pricep la medicamente, deci potriveste si tu cumva sa-mi spui ce medicamente ia fiu-sau si dk e contagios: "diagnostic: bronsita N / tratament: Amoxicilina, Fenfpiridum (!?) si Tixocoprimip (!?)

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

feli studiai subiectul despre mirific. Au drepatte fetele.

Despre doctori, eu zic ca nu toti buni sunt neaparat si f scumpi, caliatatea si pretul nu sunt strans legate. Exista medici cu faima mare, preturi mari care din pacate se preocupa mai mult de PR decat de medicina (stiu exemple f f concrete dar nu pot spune), (astia se bazeaza pe faima transmisa din gura in gura intre persoanele cu bani si au foaaarte mare grija la imaginea lor) si exista si medici foarte buni dar care si-au pastrat calitatea de OM, au preturi normale si trateaza pe toata lumea la fel. Bineinteles, exista si medici f buni si f scumpi, asa e. Sustin doar ca nu neaparat cei f buni sunt si f scumpi si nici invers, cei f scumpi sunt si f buni.

Anda zau daca il mai inteleg pe barbatu' ala al tau. Acu vreo saptamana ziceai ca uraste cresele, acu nu-i plac bonele.

Bafta cu blonda, ce sa mai zic.

Postulat: bona perfecta nu exista.

Felicitari pentru dintos!!!

Bulucel bafta multa!!!

Fetele cu copii agitati si mofturosi va ! Nervi tari va doresc.

Silvia esti tare cum te-ai razgandit: s-a imblanzit teroristul, hop idee de bb2. Foarte bine! E super sa ai 2.

Dordiaaaaa trecerea la laptele de vache se face inlocuind tot cate o masura de l praf cu 30 ml lapte vacos. DAR, sper ca inca nu ai trecut la lapte CU lactoza dupa mega-diaree.

Vreau sa citesc povestea catutzei dar nu acuuummmmmmmm ca tre' sa culc fetele.

Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

tixopimpirmpillul ala al ei=tixocortol=pivalone spray,spray cu corticosteroid pentru rinita(mucoasa nazala inflamat).
mai imi biciuiesc mintea sa vedem ce-o fi alaltu'...

pai,mai ando,daca i-a dat antib,CLAR e un microbel acolo,deci eu zic sa mai asteptati 3-4 zile,sa nu mai fie el contagios,apoi pate veni femeia,zic eu...

Mergi la inceput

silvia, saru-mana! deci nu e suficient dk o dezinfectez brici pe maini si fatza...ooofffff

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

eventual,ando,s-o flambezi nitelus

Mergi la inceput

la mijloc este un mister...io aveam pm ca am mai primit mesaje private in cursul timpului. de exemplu de la addya si de la canuta, le-am pastrat in inbox, chestia e ca nu stiu de ce nu aparea sigla aia pm cand postam. si dk nu aparea, cum mi-au trimis fetele? este chiar mister. acum m-am dus in profilul personal, si am re-selectat "activeaza pm". vad ca acum apare sigla pm deasupra mea

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

ando!e vorba la cel de-al doilea de EURESPAL,sirop,contine fenspiridinum=asta sa fie oare?e sirop pentru TUSE USCATA,SPASTICA!inseamna ca tuseste saracu' ca un magarush.

Mergi la inceput